Μαθητές εξέφρασαν τα παράπονα τους στην Υπουργό Παιδείας

Στα πλαίσια της εκδήλωσης με θέμα την ασφαλή πρόσβαση στο διαδίκτυο από τους ανήλικους, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Παιδείας με την παρουσία της Υπουργού παιδείας, Άννας Διαμαντοπούλου, μαθητές άδραξαν την ευκαιρία και πλησίασαν την Υπουργό για να της εκφράσουν τα παράπονά τους.

Η ομάδα των μαθητών που προσέγγισε την κ. Διαμαντοπούλου έκανε λόγο για τις ελλείψεις στα σχολεία που αφορούν στα βιβλία και στα συσσίτια. Η υπουργός φαίνεται να ενοχλήθηκε από την κίνηση των μαθητών αφού τους είπε ότι κρύβονται πίσω από την ομάδα ενώ τόνισε πως η πόρτα του γραφείου της είναι ανοικτή για όλους τους μαθητές για να συζητήσουν τα θέματα που τους απασχολούν.

Πάραυτα απάντησε στα θέματα που ανέδειξαν οι μαθητές λέγοντας για τα βιβλία ότι έχει ήδη ζητήσει συγγνώμη αν και υποστηρίζει ότι η ευθύνη δεν είναι δική της. Όσον αφορά στη σίτιση  δήλωσε ότι είναι ανέφικτο να φροντίζει για το φαγητό εκατομμυρίων μαθητών  αλλά βρίσκεται διακριτικά στο πλευρό των σχολείων και των δήμων έτσι ώστε να ενισχύσει την προσπάθεια που γίνεται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;