Facebook: Ο 18χρονος που πάσχει από καρκίνο και μεταφέρει μηνύματα ζωής!

Ο 18χρονος, Zach Lederer, τις τελευταίες μέρες μέσω του Facebook έχει γίνει σύμβολο επιμονής και θέλησης και ένα παράδειγμα για όλους μας για ότι κι αν περνάμε ότι πρέπει να το αντιμετωπίζουμε με δύναμη.

Η ιστορία του νεαρού Zach ξεκίνησε όταν ο ίδιος ήταν 11 χρονών και διαγνώστηκε από τους γιατρούς του ότι έπασχε από καρκίνο. Υποβλήθηκε στην πρώτη του επέμβαση, η οποία είχε διάφορες επιπλοκές, η πιο ψυχοφθόρα ήταν η παραμονή του  του σε κώμα για μία εβδομάδα. Εκεί που η οικογένεια του άρχισε να λυγίζει και να χάνει την πίστη της, ο Zach συνήλθε και κατάφερε να επανέλθει στη φυσιολογική του ζωή.

Μετά από αυτήν την επώδυνη εμπειρία, ο τότε ανήλικος Zach επέστρεψε στο σχολείο, έκανε ακριβώς τα ίδια πράγματα με τα υπόλοιπα παιδιά, συμμετείχε στους αγώνες ποδοσφαίρου και το 2011 μπαίνοντας στο πανεπιστήμιο έγινε μάλιστα και αρχηγός της ομάδας μπάσκετ.  Όλοι είχαν πιστέψει πως η περιπέτεια της υγείας του είχε μείνει στο παρελθόν, εμφανίστηκε ξανά πέρυσι και ο Zack υποβλήθηκε τον Ιανουάριο έτσι ώστε να αφαιρεθεί ο όγκος που διαγνώστηκε.

Η φωτογραφία του, η οποία τις τελευταίες μέρες κάνει το γύρο του κόσμου μέσω Facebook, είναι από το κρεβάτι του νοσοκομείου όπου η κίνηση που κάνει ο νεαρός δείχνει τα αποθέματα ψυχικής δύναμης που έχει. Σε μια προσπάθεια να του δώσουν κουράγιο ανέβασαν αρκετοί στα profile τους, οι οποίοι ευαισθητοποιήθηκαν από την ιστορία του Zack, παρόμοιες φωτογραφίες κάνοντας την κίνηση “Zacking”, όπως την έχει ονομάσει ο πατέρας του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;