Συνέντευξη | Οι Dimension-X στο Neolaia.gr!

Καλωσορίζουμε τους Dimension-X στην παρέα του neolaia.gr. Είστε ένα πολύ επιτυχημένο σχήμα που έκανε αίσθηση την προηγούμενη χρονιά με τις μεγάλες επιτυχίες “Call me” (με τον Claydee) και “Hey you” (με την Nikki Ponte).

Πείτε μας, πώς αντιμετωπίσατε την ξαφνική επιτυχία;
Η αλήθεια είναι ότι ξαφνιαστήκαμε, ευχάριστα, από τον τρόπο που ο κόσμος αποδέχθηκε τα τραγούδια μας. Έχουμε κάνει κι άλλα Hits στο παρελθόν αλλά πρώτη φορά «αντιμετωπίσαμε» 2 συνεχόμενες επιτυχίες. Θεωρούμε ότι είναι η επιβράβευση των προσπαθειών μας μετά από 15 περίπου χρόνια στο χώρο. Συνεχίζουμε ακάθεκτοι…

Περιμένατε ότι θα ακούτε τα τραγούδια σε όλα τα ραδιόφωνα;
Μέχρι ενός σημείου το θεωρούσαμε αναμενόμενο, μιας και ποτέ δεν διαφοροποιηθήκαμε από τον ραδιοφωνικό ήχο. Πιστεύουμε πως εάν αγαπάς αυτό που κάνεις και μένεις σταθερός στις αξίες σου μπορείς να περιμένεις πολύ περισσότερα πράγματα ακόμα και σε ένα δύσκολο χώρο που είναι η Dance μουσική στην Ελλάδα.

Πώς νιώθετε όταν χορεύει ο κόσμος ασταμάτητα στους ρυθμούς σας στα clubs όλης της Ελλάδας;
Ειλικρινά, το αίσθημα αυτό είναι δύσκολο να το περιγράψουμε. Παίρνουμε πολλά μηνύματα από φίλους και DJs για το τι γίνεται με τα τραγούδια μας και πολλές φορές που το ζούμε αυτό, στα Live που κάνουμε σε όλη την Ελλάδα, χαιρόμαστε πάρα πολύ.

Και μετά τα δυο μεγάλα χιτ, έρχεται και ένα ελληνόφωνο dance τραγούδι, το “Να μ’αγαπάς”. Ήταν από την αρχή στα σχέδια ο ελληνικός στίχος;
Ο Ελληνικός στίχος προέκυψε χωρίς να το έχουμε σχεδιάσει. Μας βγήκε από κοινού με την ομάδα που γράφουμε συνήθως τις επιτυχίες μας (Claydee/Τάκης Δαμάσχης των C:Real/Dimension-X). Το ‘Να μ΄αγαπάς’, το νέο μας single, πιστεύουμε ότι συνδυάζει επιτυχημένα τον ήχο των Dimension-X με τον ελληνικό στίχο.

Με το τραγούδι όμως ήρθε και μια νέα παρουσία στο σχήμα, η Γιούλη Ασημακοπούλου. Πώς προέκυψε η συνεργασία;
Τη Γιούλη μας τη γνωρίσαμε πρόσφατα και από τις πρώτες demo ηχογραφήσεις που κάναμε έδειξε ότι είναι το πρόσωπο που ψάχναμε για να εκπροσωπεί το σχήμα τόσο με τη παρουσία της όσο και με τις φωνητικές της ικανότητες. Είμαστε σίγουροι ότι η Γιούλη θα σας εντυπωσιάσει!

Ήδη η Γιούλη έχει αποσπάσει πολύ θετικά σχόλια και το βλέπουμε και στα σχόλια στο Youtube. Επόμενο τραγούδι πότε να περιμένουμε;
Αυτή τη περίοδο ετοιμάζουμε το Video Clip του ‘Να μ’ αγαπάς’ και είμαστε προσηλωμένοι στο promo του τραγουδιού μας. Επόμενο single θα ετοιμάσουμε πριν το καλοκαίρι χωρίς να αποκλείσουμε και συνεργασίες ‘έκπληξη’.

Πού μπορούμε να ακούσουμε τους ανανεωμένους Dimension X;
Μπορείτε να μας ακούσετε κάθε εβδομάδα στην εκπομπή ‘Dimension-X In The Mix’ που στέλνουμε εδώ και 6 χρόνια σε 60 ραδιοφωνικούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα, όπου μιξάρουμε όλες τις Dance επιτυχίες και – φυσικά – μέσα από αυτές στηρίζουμε τις Ελληνικές παραγωγές. Επίσης στα Events που κάνουμε σε όλη την Ελλάδα όπου μπορείτε να δείτε και να ακούσετε τους Dimension-X Live.

Ποιά η ηλεκτρονική σας παρουσία; Πού μπορούμε να μάθουμε νέα σας;
Τα νέα μας, καινούργιες κυκλοφορίες και ακυκλοφόρητα remix των τραγουδιών μας μπορείτε να τα παρακολουθείτε στη σελίδα μας στο Facebook (http://www.facebook.com/dimension.x.project) ή στο www.dimensionx.gr

-Καλή επιτυχία σε ό,τι κάνετε. Εμείς θα είμαστε από κοντά να χορεύουμε τα τραγούδια σας!
Ευχαριστούμε πολύ το www.neolaia.gr και συγχαρητήρια για το πολύ ενημερωμένο site σας!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;