Ρόμα και Ίντερ διασταυρώνουν τα... ξίφη τους στο

AS-Roma-vs-Inter-MilanΜεγάλο παιχνίδι αναμένεται σήμερα στο “Ολίμπικο” της Ρώμης μεταξύ της γηπεδούχου Ρόμα και της Ίντερ. Οι “νερατζούρι” μετρούν τρία «διπλά» επί της Ρόμα την τελευταία εξαετία, όμως έχουν χάσει στις δύο τελευταίες επισκέψεις της στην πρωτεύουσα. Οι δύο αντίπαλοι μονοπώλησαν το Κόπα Ιτάλια την τελευταία εξαετία, αποτελώντας το ζευγάρι των πέντε από τους έξι τελικούς.

Στον πάγκο Ντε Ρόσι και Οσβάλντο

Η αναμέτρηση Ρόμα-Ίντερ ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί χθες, όμως η κακοκαιρία στην πρωτεύουσα οδήγησε τη διοργανώτρια στη μετάθεσή της για σήμερα (γι’ αυτό και διατηρεί τον αρχικό κωδικό της στο κουπόνι). Οι «τζιαλορόσι» προέρχονται από τη μεσοβδόμαδη εκτός έδρας ήττα από την Κάλιαρι με 4-2, που «πήρε τη σκυτάλη» από το ισόπαλο 1-1 του «Ολίμπικο με την Μπολόνια της περασμένης Κυριακής. Αποτέλεσμα… βρίσκονται στην 6η θέση της βαθμολογίας με 31 βαθμούς («χρωστούν» όμως και τα 20 λεπτά από το «παιχνίδι-πισινα» με την Κατάνια) και «τρέχουν» ένα σερί τεσσάρων νικών, μίας ισοπαλίας και μίας ήττας στην τελευταία εξάδα αγώνων πρωταθλήματος (13 β.). Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι Ντε Ρόσι και Οσβάλντο, οι οποίοι σε καμία περίπτωση δε θα πάρουν φανέλα βασικού, παραμένουν στα… πιτς οι Κασέτι και Μπουρντίσο.

Η πιθανή ενδεκάδα (4-3-1-2): Στεκέλενμπουργκ – Ρόσι, Κτζάερ, Χάιντσε, Ταντέι – Πιάνιτς, Γκάγκο, Σιμπλίσιο – Τότι (φώτο) – Λαμελά, Μπορίνι.

Βρίσκει τον χαμένο της εαυτό

Η Ίντερ, από την πλευρά της, έφερε ένα «εξωπραγματικό» 4-4 με την Παλέρμο στο χιονισμένο «Μεάτσα» την Τετάρτη, που συνόδευσε την απρόσμενη ήττα της προηγούμενης Κυριακής (1-0) στο «Βία ντελ Μάρε» από τη Λέτσε. Τους… συναντάμε στην 5η θέση του πίνακα με 36 βαθμούς, και «τρέχουν» στην τελευταία εξάδα αγώνων ολόιδιο σερί με τους «τζιαλορόσι» (13 β., 4-1-1).

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι επιστρέφει για πρώτη φορά στο «Ολίμπικο» μετά από περίπου ένα χρόνο, οπότε και είχε αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της Ρόμα, μετά από μία ήττα από τη Τζένοα. Ο Ρανιέρι θα στερηθεί σήμερα τις υπηρεσίες των Αλβάρεζ, Σνάιντερ και Φαραόνι, όπως και των μακροχρόνια τραυματιών Φορλάν και Στάνκοβιτς. Παράλληλα, τραυματίας είναι και ο νεοφερμένος Φρέντι Γκουαρίν.

Η πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Ζούλιο Σέζαρ – Μαϊκόν, Λούσιο, Σάμουελ, Κίβου – Ζανέτι, Καμπιάσο, Πόλι, Ναγκατόμο – Μιλίτο, Πατσίνι.

Πρόταση: 2 (DNB)

Για περισσότερες αναλύσεις και για επιπλέον στοιχηματικές επιλογές επισκεφτείτε το www.betarades.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
0 - 0
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
0 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;