Η HP οδηγεί την εκτύπωση σε νέα πεδία

Η εταιρεία παρουσίασε καινοτομίες, όπως τη σάρωση 3D αντικειμένων.

Το Imaging and Printing Group της HP Hellas πραγματοποίησε το Innovation for Impact Event όπου ανακοίνωσε πλήθος νέων καινοτομιών, εφαρμογών και λύσεων για όλους, από οικιακούς χρήστες μέχρι μεγάλους οργανισμούς.

Σάρωση 3D αντικειμένων

Για την αποτύπωση εικόνων τρισδιάστατων αντικειμένων, ο HP TopShot LaserJet Pro M275 είναι μια προσιτή λύση, ιδανική για μικρές ή κατ’ οίκον επιχειρήσεις. Διαθέτει το HP TopShot Scanning, μια επαναστατική τεχνολογία η οποία μπορεί να συλλάβει έξι ξεχωριστές εικόνες ενός εγγράφου ή τρισδιάστατου αντικειμένου και να δημιουργήσει μία ενιαία εικόνα εξαιρετικής ποιότητας. Η συγκεκριμένη τεχνολογία σας επιτρέπει να παράγετε γρήγορα εικόνες υψηλής ποιότητας, για άμεση χρήση σε εκτυπωμένα υλικά ή στο ίντερνετ.

Mobile εκτύπωση

Η HP κάνει την mobile εκτύπωση γρηγορότερη, ευκολότερη και κομμάτι της ψηφιακής μας ζωής, αφού τώρα μπορείτε να εκτυπώνετε από οπουδήποτε, είτε βρίσκεστε στο σπίτι είτε στη σχολή είτε στη δουλειά είτε εν κινήσει.

Η νέα σειρά των εκτυπωτών Photosmart και ο ENVY110 e-All-in-One προσφέρει ευέλικτους τρόπους εκτύπωσης φωτογραφιών και εγγράφων, στέλνοντας απλά ένα email με τα αρχεία στον εκτυπωτή. Oι συγκεκριμένοι εκτυπωτές δίνουν έμφαση στο design και το μικρό μέγεθος.

Αναβάθμιση firmware για βελτιωμένη εμπειρία mobile εκτύπωσης

Η αναβάθμιση του firmware επιτρέπει σε όσους διαθέτουν επιλεγμένους LaserJet εκτυπωτές της HP να συνδέονται με το cloud και να πραγματοποιούν εκτυπώσεις χρησιμοποιώντας τις εξελιγμένες τεχνολογίες εκτύπωσης της HP, ePrint Wireless Direct Printing, ePrint by email και AirPrint™.

Με το ePrint Wireless Direct Printing της HP, οι χρήστες μπορούν να συνδέονται απευθείας με τους εκτυπωτές HP που υποστηρίζουν τη συγκεκριμένη τεχνολογία χωρίς να συνδεθούν σε κάποιο δίκτυο ή να έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ. Tο μόνο που έχουν να κάνουν είναι να συνδεθούν με τον εκτυπωτή από οποιαδήποτε Wi-Fi φορητή συσκευή μέσω μιας peer-to-peer σύνδεσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;