Συνελήφθη ζευγάρι για τρομοκρατία λόγω ενός Tweet!

Φαίνεται πως οι κυβερνήσεις έχουν πάρει πολύ στα σοβαρά τα social media και παίρνουν όλα τα tweets μας στα σοβαρά. Ο λόγος γίνεται για ένα ζευγάρι από τη Βρετανία, οι οποίοι όταν έφτασαν στην Αμερική, όπου είχαν προγραμματίσει να πάνε για διακοπές, συνελήφθησαν με το που πάτησαν το πόδι τους στο αεροδρόμιο.

Οι δύο νεαροί, Leigh Van Bryan και την Emily Bunting, πριν ταξιδέψουν αντάλλαξαν κάποια χιουμοριστικά tweets όσον αφορά στο τι πρόκειται να κάνουν φτάνοντας στο Hollywood. Χαρακτηριστικά ο νεαρός έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ότι πρόκειται να καταστρέψει τη χώρα, με την έννοια ότι θα ξεφάντωνε με τα πάρτι ενώ η κοπέλα δανείστηκε στο tweet της μία ατάκα από τη σειρά “Family Guy”  λέγοντας ότι θα ξεθάψει την Marilyn Monroe.

Το ζευγάρι μες στον ενθουσιασμό του είχε διάθεση για αστεία. Οι αστυνομικές αρχές της Αμερικής όμως όχι, αφού εξέλαβαν τα tweets τους τοις μετρητοίς και συνελήφθησαν. Τελικά δεν τους επιτράπηκε η είσοδος στη χώρα. Δεν ξέρουμε ποια θα είναι η σχέση των δύο νέων από δω και μπρος με το Twitter. Σίγουρα πάντως θα σκέφτονται πολύ πριν tweetάρουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;