Κριτική ταινίας | Underworld 4 : Awakening

Τον τελευταίο μήνα έχω διαβάσει πολλά για το Underworld 4, καθώς είναι μια απο τις ταινίες που περίμενα να βγει. Συμμετέχουν οι Kate Beckinsale, India Eisley, Michael Ealy, Charles Dance, Theo James. Η ιστορία είναι λίγο πολύ γνωστή. Η ταινία μας ταξιδεύει 15 χρόνια μετά την “ιστορική” μάχη της Salene με τον βρικόλακα Elder Marcus.

Η Selene αιχμαλωτίζεται κατά τη διάρκεια της γενοκτονίας και ξυπνάει μετά από δώδεκα χρόνια για να ανακαλύψει, ότι έχει διατηρηθεί παγωμένη σε ένα επτασφράγιστο εργαστήριο, το Antigen, όπου γίνονται πειράματα για ένα εμβόλιο ενάντια στους ιούς που δημιούργησαν τους Βρικόλακες και τους Λυκάνθρωπους.

Το έργο αυτό χαρακτηρίζεται από μια ανεξάντλητη δράση και αδιάκοπες συγκρούσεις. Νομίζω ότι το παράκαναν με αυτές τις τόσο βίαιες αιματοχυσίες καθώς τα δύο τρίτα της ταινίας ήταν μια συνεχόμενη μάχη.

Το σενάριο της ταινίας ήταν σχεδόν ανύπαρκτο, φάνηκε να παραμερίζεται από τους συντελεστές και να δίνεται έμφαση στις μάχες. Το 3D δεν με εντυπωσίασε καθόλου και για μια ακόμη φορά θα σας πω να μην βλέπετε ότι ταινία κυκλοφορεί σε 3D γιατί συνεχίζει να είναι κλεψιά.

Μια ταινία με “box office” κάπου στα 25 εκατομμύρια δολάρια μέχρι στιγμής δεν μπορώ να πω πως με εντυπωσίασε ιδιαιτέρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;