Ζώδια | Προβλέψεις 23-29/1

Οι προβλέψεις μας για τα ζώδια (Παρακαλούμε διαβάζετε και το ζώδιο του ωροσκόπου σας). Από τη Λίλιαν Σίμου.

Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, ένα ξεκίνημα με ελεύθερη πτήση…

Ας δούμε λοιπόν η θετική εικόνα του ουρανού, πού μπορεί να μας ωφελήσει…

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα ζώδια (παρακαλούμε διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας)

Κριός (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος)

Ενδιαφέρουσα αρχή για σχέδια που όμως δεν πρέπει να βιαστείτε να υλοποιήσετε. Σίγουρα ο ενθουσιασμός είναι ένα μεγάλο όπλο για να προχωρήσετε, αλλά είστε πολύ βιαστικοί. Τα σχέδια θα προοδεύσουν, αν τα θεμελιώσετε σωστά και βρείτε το κατάλληλο υλικό. Άνθρωποι που έχουν νέες ιδέες, ή είναι καινοτόμοι στον τομέα που σας ενδιαφέρει, θα σας προσφέρουν την συμβουλή τους και ενδεχομένως τις διεξόδους που θέλετε. Φίλοι έρχονται κοντά σας, αλλά δεν θα δεθείτε πολύ συναισθηματικά μαζί τους. Απαλλάσσεστε από αδύναμες φιλικές σχέσεις του χθες, επομένως διεκδικείτε καλύτερα μία θέση στις κοινωνικές σας σχέσεις.

Αν κάνετε υπομονή και είστε εργατικοί στο αντικείμενό σας, θα καταξιωθείτε σταδιακά, ειδικά αν έχει αυτό σχέση με τον γραπτό λόγο, ή τον προφορικό. Μελέτες, εργασίες γραπτές που κατατίθενται, θα σας φανούν χρήσιμες. Άνθρωποι των γραμμάτων, θα αναγνωρίσουν τα προσόντα σας και κυρίως την προσπάθειά σας, επομένως ο τομέας της εργασίας έχει προοπτικές εξέλιξης.

Συναισθηματικά θα προβληματιστείτε πάνω στο όραμα που ακολουθείτε και ίσως διαπιστώσετε ότι έχετε υπερβολικά εξιδανικεύσει το ταίρι σας.

Ταύρος (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος)

Πρέπει να οραματιστείτε μία νέα αρχή στον χώρο της καριέρας σας. Σίγουρα σας ενδιαφέρει η σταθερότητα και η ασφάλεια, αλλά δεν είναι σωστό να μένετε σε ένα τέλμα. Αν και φαντάζεστε πως είναι ριψοκίνδυνο να κάνετε τώρα ένα νέο βήμα, θα παρουσιαστούν προτάσεις που θα σας δημιουργήσουν καλή εντύπωση. Ενδιαφερθείτε για ό,τι είναι καινοτόμο ή πρωτοποριακό. Αν πάλι, έχετε κάποιες νέες ιδέες, τότε θα διαπιστώσετε πως θα γίνουν αποδεκτές και θα εντυπωσιάσουν ευχάριστα. Μπορεί να διστάζετε, ή να έχετε κάποια ανησυχία, ωστόσο, μην αφήσετε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Θα φανείτε ανανεωμένοι και θα εκπλήξετε ευχάριστα.

Στον αισθηματικό τομέα, οι προσπάθειες και η υπομονή σας ανταμείβονται αυτή την περίοδο. Βέβαια, καθώς θα δείτε στο ανάλογο άρθρο, ο Άρης στρέφεται ανάδρομος και αυτό καθυστερεί λίγο τις εξελίξεις. Αλλά έχετε με τη σειρά σας κάποια αργή ροή γενικά στις αποφάσεις και στις πρωτοβουλίες. Είστε σε μία καλή εξέλιξη και μπορείτε να διατηρείτε την αισιοδοξία σας.

Αλλά θα κρίνετε κάποια φιλία που φαίνεται να κρύβει ένα πλατωνικό ερωτισμό, μέσα στην εβδομάδα, αν όντως αξίζει ή σας ενδιαφέρει…ή όχι.

Δίδυμοι (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος)

Σε ευνοϊκή γωνία η Νέα Σελήνη κυρίως για όσους έχετε γεννηθεί στις πρώτες μέρες του ζωδίου. Αν σπουδάζετε, θα σας απασχολήσει το θέμα των μαθημάτων και της διδασκαλίας και θα έχετε μία καλή εξέλιξη, ακόμη κι αν ως τώρα υπήρχαν δυσκολίες. Έχετε χρόνο και θα υπάρχει διαύγεια, προκειμένου να γίνει μία νέα αρχή. Αφοσιωθείτε σε ιδέες και σχέδια σχετικά με την γνώση ή μία διδασκαλία νεωτεριστική, καινοτόμα, διαφορετική από το περιβάλλον που κινείστε. Η επικοινωνία με το εξωτερικό, θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες και μπορεί να αποφασίσετε να ταξιδέψετε, οργανώνοντας ό,τι χρειάζεται για το ταξίδι αυτό. Ενδέχεται κάποιες δυσκολίες να το καθυστερήσουν, μην σας δημιουργήσει αυτό άγχος. Θα έρθει η κατάλληλη στιγμή για να προχωρήσετε.

Δίλημμα έχετε σχετικά με μία σχέση και το μέλλον της. Μπορεί σʼ αυτό δέχεστε επιρροές από τον χώρο της καριέρας σας, ή από τους θαυμαστές που σας πλησιάζουν. Αντί να βρεθείτε σε περίπλοκες καταστάσεις, επιδιώξτε να κάνετε ένα απολογισμό και να δείτε με υπομονή τα υπέρ και τα κατά. Αλλά μην πάρετε άμεσα αποφάσεις, αν είναι δυνατόν.

Καρκίνος (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος)

Στα οικονομικά σας στρέφεται το ενδιαφέρον αυτές τις μέρες. Θέλετε ένα νέο ξεκίνημα να γίνει στον τομέα αυτό, ή μία νέα επένδυση. Καθώς αντιμετωπίζετε αρκετές δυσκολίες εδώ και μία διετία τουλάχιστον, προσπαθήστε να αποφύγετε τις ριψοκίνδυνες επενδύσεις. Ακούστε προσεκτικά νέες προτάσεις, αλλά αν δεν έχετε ήδη ένα συγκεκριμένο σχέδιο, οργανωθείτε καλύτερα, πριν προχωρήσετε σε τοποθετήσεις κεφαλαίων. Αν έχετε κάποια χρέη, αυτή την περίοδο θα υπάρχουν ιδέες που θα βοηθήσουν στην ρύθμισή τους. Παράλληλα, η ανασφάλεια φεύγει σταδιακά, αισθάνεστε αισιόδοξοι αρκετά και εργάζεστε για το μέλλον σας. Μέσα από την συμπαράσταση ενός συνεργάτη ή του/της συντρόφου σας, θα συζητήσετε τα σχέδια για το μέλλον και θα προχωρήσετε προσεκτικά, αλλά και μεθοδικά. Στηριχτείτε σε ένα αξιόπιστο άτομο.

Σε ένα φλερτ αλλάζετε άποψη και έχοντας δει προσεκτικά τις κινήσεις και τις λεπτομέρειες που σας ενδιαφέρουν, μπορείτε να κρίνετε τι σας χρειάζεται για να προχωρήσετε στο μέλλον. Θα θελήσετε να γίνει μία σοβαρή δέσμευση (αν συνηγορεί και το ατομικό σας ωροσκόπιο).

Λέων (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος)

Η Νέα Σελήνη ανοίγει προοπτικές στις σχέσεις σας και διευρύνει τις γνωριμίες σας. Κάποια άτομα που δεν σας ταιριάζουν πλέον θα φύγουν και ξαφνικά εμφανίζονται άλλα, κατάλληλα για την περίοδο αυτή της ζωής σας. Καθώς σας αρέσει ιδιαίτερα να κάνετε νέες γνωριμίες, θα είστε περισσότερο κοινωνικοί, ευχάριστοι και θα σας αρέσουν οι εκπλήξεις από όσους αγαπάτε. Νέες προτάσεις συνεργασίας, θα πρέπει να σας απασχολήσουν σοβαρά και προσπαθήστε να διακρίνετε ποια σας ταιριάζει. Αν είστε δεσμευμένοι, αυτή την εποχή θα εμφανιστούν θαυμαστές που θα θέσουν σε αμφισβήτηση τη σχέση σας. Προσπαθήστε να κάνετε μία νέα αρχή, ή να ανανεώσετε την υπάρχουσα σχέση, για να της δώσετε μία ακόμη ευκαιρία.

Μία σχέση που σας προκαλεί ένα πάθος και σας συγκινεί βαθύτερα, αποκαλύπτει μία κρυφή πτυχή της και ενδέχεται να προβληματιστείτε για τα επόμενα βήματα. Μην πάρετε άμεσα αποφάσεις, σκεφθείτε τι αξίζει να υπάρχει στη ζωή σας και μέσα από μία βαθιά ενδοσκόπηση, προχωρήστε …

Παρθένος (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος)

Καλό θα είναι να παραμείνετε στις επάλξεις. Η θετική γωνία του Άρη στο ζώδιό σας με τον Ερμή, κυβερνήτη του ζωδίου σας, διασφαλίζει μία πολύ έντονη και δραστήρια περίοδο, ενδιαφέρουσα και σημαντική. Επομένως, μεθοδικά, οργανωμένα και με θετικές προοπτικές, είναι οι προσπάθειες που καταβάλλετε για να προχωρήσετε στα θέματα που σας ενδιαφέρουν. Αν είστε δημιουργικοί θα βρείτε λύσεις σε εμπόδια που δεν ανέπτυσσαν την δημιουργία σας. Αν θέλετε να ρισκάρετε σε τυχερά παιχνίδια, μέσα από μία συνετή διαχείριση, αλλά και πολλή μελέτη της στατιστικής, μπορείτε να το κάνετε. Όχι φυσικά σε μεγάλο ποσόν!

Στον αισθηματικό τομέα, μέσα από μία ήδη υπάρχουσα δέσμευση, περνάτε ένα χρονικό διάστημα αμφιβολίας. Είναι δύσκολο να αποφασίσετε αν πρέπει ή όχι να παραμείνετε εκεί που είστε. Ενδέχεται να έχετε εξιδανικεύσει το ταίρι σας και τώρα να απομυθοποιείται . Φυσικά σʼ αυτό έχετε μέρος της ευθύνης. Αλλά παράλληλα, σκέπτεστε σοβαρά να κάνετε μία μόνιμη σχέση, ή το τι ζητάτε από μία σχέση. Γιʼ αυτό γίνεστε λίγο πιο αυστηροί και με την αναδρομή του Άρη, κάνετε μία ανασκόπηση του χθες, πάνω και στα ερωτικά σας ζητήματα.

Ζυγός (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος)

Είστε σε μία θετική γωνία με τη Νέα Σελήνη, επομένως θα επωφεληθείτε άμεσα. Καθώς σχηματίζετε στον οίκο της χαράς και της δημιουργίας, θα έχετε πολλές και ενδιαφέρουσες ευκαιρίες για διασκέδαση, ξεγνοιασιά, δημιουργικό έργο. Μέσα από μία καλλιτεχνική δραστηριότητα, εμπνέεστε και διακρίνεστε, καθώς προβάλλετε ένα πρωτότυπο ύφος και μία καινοτόμα ιδέα. Είστε ευρηματικοί και αυτό θα σας κάνει να ξεχωρίσετε. Αν είστε γονείς, αποφασίστε ένα νέο ενδιαφέρον με τα παιδιά σας, ένα νέο χόμπι ή μία νέα έξοδο. Θα ανανεωθεί η σχέση μαζί τους και θα αισθανθείτε πολύ όμορφα.

Καθώς η Νέα Σελήνη εστιάζει το ενδιαφέρον και στην ερωτική σας ζωή, θα έρθουν νέα πρόσωπα στη ζωή σας, αλλά και θα είστε παράλληλα αρκετά ελεύθεροι, ανένταχτοι, στις υποχρεώσεις των σχέσεων. Αυτό μπορεί να ενοχλήσει το μόνιμο ταίρι σας. Προσέχετε λοιπόν, γιατί πρέπει να είστε σίγουροι πως θέλετε να δοκιμάσετε μία νέα γνωριμία

Σκορπιός (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος)

Προκλητική η Νέα Σελήνη προς το ζώδιό σας, αντιπαραθέτει την δυναμική της προκειμένου να ανακαλύψετε την κρυμμένη σας γοητεία και να εκπέμπετε τον μαγνητισμό σας πιο έντονα αυτή την εποχή. Καθώς είστε επικεντρωμένοι στις προσωπικές σας δυνατότητες, ανακαλύπτετε πως πρέπει να θέσετε θεμέλια εξ αρχής στην πορεία σας για να προωθήσετε τα θέματα που σας απασχολούν. Κατʼ αρχήν, έχετε άμεση ανάγκη ανανέωσης και αυτό θα γίνει συθέμελα, όπως συνηθίζετε στην φύση του Σκορπιού. Θα ταράξετε τα λιμνάζοντα νερά της ζωής σας και των οικείων σας. Εκεί η ανασφάλεια μπορεί να φέρει μία κρίση, μία αντιπαράθεση ή μία τάση ανεξαρτητοποίησης. Σκοπός είναι να κάνετε την επανάστασή σας ως προς την οικογένεια, δίχως να ανατρέψετε τα πάντα και να διαλύσετε τις σχέσεις σας.

Σε ένα προσωπικό συναισθηματικό επίπεδο, σίγουρα ο άνεμος αλλαγής φέρνει κι εδώ επιπτώσεις. Η Αφροδίτη στον τομέα της αγάπης, σας κάνει πιο ονειροπόλους. Αλλά αυτή την εβδομάδα, θα περάσετε από αμφισβήτηση το θέμα των σχέσεων ή της έκφρασης της αγάπης. Έχετε επενδύσει πολύ ονειρικά την εικόνα του/της συντρόφου σας και η συνειδητοποίηση δεν επιτρέπει να συνεχίσετε την ουτοπία. Αγαπήστε το ταίρι σας με τα θετικά και αρνητικά του, συνειδητά.

Τοξότης (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος)

Η Νέα Σελήνη σας προσφέρει ιδέες και μπορεί να βοηθήσει σε νέες συμφωνίες, συζητήσεις και έρευνα πάνω στη γνώση. Καθώς θα φέρει κοντά σας νέα πρόσωπα, ας είστε κοινωνικοί αυτές τις μέρες. Άνθρωποι καινοτόμοι, εκκεντρικοί πιθανόν, διαφορετικοί και ανοιχτοί σε ορίζοντες και δημιουργικές ιδέες, θα σας βοηθήσουν. Αποφύγετε άτομα με μίζερες σκέψεις, απαισιοδοξία ή αρνητισμό. Θα πρέπει να βλέπετε μπροστά, όσο κι αν αυτό δεν είναι πάντα εύκολο. Χωρίς την φυσική υπερβολή σας, ως Τοξότης, ας είστε περισσότερο συγκεντρωμένοι και συγκροτημένοι, για να εκμεταλλευτείτε γνωριμίες και ιδέες. Επικοινωνήστε με άτομα που θα έχουν να σας προσφέρουν κάποια βοήθεια, αλλά και θα παρέχουν τις κατάλληλες γνώσεις για να σας στηρίξουν στα νέα σας σχέδια. Ανανεώστε την επικοινωνία με τον συγγενικό σας κύκλο. Ίσως μπορείτε να κάνετε νέα αρχή, με άτομα που δεν είχατε πολύ καλές σχέσεις ως τώρα.

Παράλληλα, καθώς η Αφροδίτη προκαλεί προβληματισμούς μέσα στην οικογένεια, θα έρθετε σε μία διαφωνία με τους οικείους σας, για τον τρόπο που εκφράζετε τα αισθήματά σας. Ενδέχεται να έχετε υπερβάλει ως τώρα και θα ήταν καλό να μην επιμένετε να βλέπετε τους άλλους μόνο με τον τρόπο που τους έχετε φανταστεί.

Αιγόκερως (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος)

Η Νέα Σελήνη διαφοροποιεί αξίες και ουσιαστικά σας βάζει σε μία διαδικασία να κατακτήσετε ό,τι είναι σημαντικό, εξ αρχής. Τα οικονομικά σας χρειάζονται ανανέωση και νέες ιδέες. Δεν μπορείτε να συνεχίσετε πλέον με τον παλιό τρόπο. Καθώς είστε σε μία διαρκή αναγκαία διαδικασία αναζήτησης εσόδων, θα χρειαστείτε να κάνετε την αρχή μέσα από ανθρώπους που σας προσφέρουν κάτι διαφορετικά από την μέθοδο που είχατε ως τώρα στην δουλειά σας. Τεχνολογικά μέσα, ή ένα διαφορετικό τρόπο ανάπτυξης του έργου σας, θα βοηθήσουν. Αν και φοβάστε τις καινοτομίες, ίσως πρέπει πλέον να προσπαθήσετε προς αυτήν την κατεύθυνση.

Στα θέματα των αισθηματικών, είστε αρκετά κτητικοί και πρέπει πλέον αυτό να αλλάξει. Δεν μπορείτε να κρατήσετε κάποιον άνθρωπο με το να φοβάστε διαρκώς πως μπορεί να φύγει και να τον περιορίζετε. Καθώς έχετε επενδύσει υπερβολικά και έχετε εξιδανικεύσει το ταίρι σας, αυτή την εβδομάδα, θα προβληματιστείτε για την έννοια της αγάπης και θα αποφασίσετε να αλλάξετε τακτική.

Υδροχόος (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος)

Στο ζώδιό σας η Νέα Σελήνη μαζί με τα γενέθλιά σας, έχει την τιμητική σας. Καθώς σας ενδιαφέρει να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, είναι ωραίο που συμπίπτει με την αρχή της εισόδου του Ήλιου στο ζώδιό σας. Μία νέα χρονιά που θα φέρει πολλά και ενδιαφέροντα σαν εμπειρίες, κυρίως μετά το καλοκαίρι, αρχίζει αυτή την εποχή. Θα θέλετε να ανακαλύψετε νέους ορίζοντες, να αλλάξετε στυλ και εμφάνιση, να αλλάξετε συμπεριφορά. Περισσότερο ανεξάρτητοι, ίσως φανείτε ανένταχτοι στο περιβάλλον σας. Απόμακροι, αν και θα αρέσετε. Θα διστάζουν να σας πλησιάσουν. Αν αυτό σας εξυπηρετεί, είναι πολύ καλό. Αν όχι, ενδέχεται να χάσετε ευκαιρίες για νέες γνωριμίες ή επικοινωνία. Προβάλλετε μία διαφορετική εικόνα και μπορεί να φανείτε όμως πομπώδεις ή κάπως εγωιστές.

Αν και απόμακροι, στα αισθηματικά σας θα θέλετε να είναι όλα όπως τα έχετε φανταστεί. Αυτό δεν είναι εύκολο, για τον λόγο αυτό, θα λέγαμε πως πρέπει να κατανοήσετε ότι έχετε οραματιστεί ένα κόσμο με τα δικά σας μέτρα και σταθμά. Θα αναγκαστείτε να περάσετε από την ουτοπία στην προσγείωση και θα σας απομυθοποιήσετε την μέχρι τώρα αντίληψη.

Ιχθείς (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος)

Με τη Νέα Σελήνη να αγγίζει τα όνειρά σας, μπορεί να μην είστε πολύ ευχαριστημένοι αυτή την περίοδο. Γιατί θα θέλατε να είναι πραγματικότητα ό,τι ονειρεύεστε εδώ και καιρό. Η Νέα Σελήνη θα σας προσφέρει μεγαλύτερη συνειδητοποίηση και για τον λόγο αυτό, θα έχετε την ευχέρεια να είστε περισσότερο συνειδητοί. Αν και σας αρέσει να ξεφεύγετε μέσω της φαντασίας ή του τρόπου που σας είναι πιο ευνοϊκός, θα αναγκαστείτε να εκλογικεύσετε ό,τι σας απασχολεί και δεν έχετε ακόμη μοιραστεί με άλλους. Κατά συνέπεια, θα κάνετε την αλλαγή, που θα ξεκινήσει από μέσα σας και θα σας ωθήσει να την υλοποιήσετε ουσιαστικά πλέον. Αν έχετε ένα πλατωνικό έρωτα, θα αναγκαστείτε να εκφραστείτε, αν υπάρχει ένα μυστικό, είναι πολύ πιθανόν να το αποκαλύψετε. Αλλά παράλληλα, θα έχετε πολλές και ενδιαφέρουσες ιδέες που θα σας εμπνέουν και στην περίπτωση που είστε καλλιτέχνες ή δημιουργοί, το έργο σας θα ξεχωρίσει.

Στον αισθηματικό τομέα, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, είστε ρομαντικοί, ελκτικοί και ευαίσθητοι. Αλλά θα είναι πιθανόν επίσης να προβληματιστείτε σχετικά με τις δεσμεύσεις που αναλάβατε ή θα αναλάβετε, επομένως η στάση σας θα γίνει πιο επιφυλακτική.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;