Χαμόγελο του Παιδιού | Θύμα δυσφήμισης από ένα ζευγάρι!

Στόχος συκοφαντικής δυσφήμισης και εξύβρισης μέσω Διαδικτύου έγινε «Το Χαμόγελο του Παιδιού» από ενα ζευγάρι, σύμφωνα με την έρευνα της Υπηρεσίας Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Αναλυτικότερα, όλα ξεκίνησαν από την καταγγελία του προέδρου της οργάνωσης, οποίος υπογράμμισε ότι από τις αρχές του περασμένου χρόνου είχαν πραγματοποιηθεί σε διάφορους ιστότοπους του διαδικτύου πολλές αναρτήσεις εξυβριστικών και συκοφαντικών δημοσιευμάτων, που δυσφημούν και υποβαθμίζουν το έργο Οργανισμού.

Έτσι, πραγματοποιήθηκε έρευνα από την αστυνομία, κατά την οποία εντοπίστηκαν τα ηλεκτρονικά ίχνη του ζευγαριού. Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, παρουσία Εισαγγελικού Λειτουργού, έψαξαν το σπίτι των δραστών και κατάσχεσαν ένα σκληρό δίσκο.

Σημειώνουμε ότι το ζευγάρι δεν συνελήφθη λόγω έλλειψης των όρων της αυτόφωρης διαδικασίας, αλλά σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμηση, η οποία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;