Χειμερινή Εξεταστική 2012 εν μέσω κάθε λογής προβλημάτων...

Ζούμε σε δύσκολες περιόδους για τα ελληνικά εκπαιδευτικά ιδρύματα. Η επερχόμενη εξεταστική, φαίνεται πως σημαδεύεται από τα σημεία των καιρών.

Οι φοιτητές, από τα περισσότερα πανεπιστήμια της χώρας, καταγγέλλουν πως η θέρμανση στις περισσότερες αίθουσες δε λειτουργεί και προετοιμάζουν τις… χιονοδρομικές στολές τους, για να κατέβουν να δώσουν κάνα μάθημα. Σκέψου να είσαι φοιτητής στα Γιάννενα και να μη δουλεύει η θέρμανση…. (αχάριστοι, μπορούν κάλλιστα να ανάψουν φωτιά να ζεσταθούν και να ψήσουν λουκάνικα).

Στο μέτωπο του νόμου πλαίσιο, οι πρυτάνεις τα βρήκαν τελικά με την υπουργό. Η χρηματοδότηση θα έρθει με δόσεις, οι φοιτητές όμως, (βλέποντας τα πρώτα δείγματα σε Πάτρα και Λαμία), δεν θα επιτρέψουν την πραγματοποίησή των εκλογών για το συμβούλιο, τόσο εύκολα. Αρπαγή κάλπης ή κατάληψη, ένα είναι σίγουρο. Θα τη βρουν την άκρη τους αυτοί.

Τέλος, η ΑΣΟΕΕ ανακοίνωσε πως θα κλείσει την κεντρική πύλη της για λόγους ασφαλείας. Τις τελευταίες μέρες, βρίσκουν κατάλυμα και άσυλο, αλλοδαποί, αποφεύγοντας την σκούπα που κάνει η αστυνομία τις τελευταίες βδομάδες στην περιοχή. Αντιλαμβάνεστε, πως η διαδικασία εισόδου των αστυνομικών στη σχολή, δεν είναι ότι πιο ευχάριστο και εύκολο για κανέναν. Επεισόδια τη μία, επεισόδια την άλλη, η πρυτανεία αποφάσισε την είσοδο από τα πλάγια…

Καλή εξεταστική…

ΥΓ: Εδώ και δύο μήνες, δεν έχει γίνει ούτε μία απεργία σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Αν γίνει μέσα στην εξεταστική, σημαίνει πως το κάνουν επίτηδες, θα σημαίνει πως ανοίγουν πόλεμο. Το λέω από τώρα, για να είμαστε ξεκάθαροι…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;