Margaret Thatcher: Προετοιμάζουν την κηδεία της πριν πεθάνει!

Για αρκετά χρόνια υπήρξε πρωταγωνίστρια στα πολιτικά δρώμενα της Βρετανικής πολιτικής σκηνής. Σήμερα είναι 86 ετών και πάσχει από τη νόσο του Αλτσχάιμερ και η βρετανική κυβέρνηση θεωρεί πως έφτασε η ώρα να προετοιμάσουν την κηδεία της για να μην τρέχουν τελευταία στιγμή.

Η κυβέρνηση βρίσκεται σε δίλημμα αν η κηδεία της σιδηράς κυρίας πρέπει να γίνει δημοσία δαπάνη ή όχι, δεδομένου ότι κατά αυτόν τον τρόπο κηδεύονται μόνο τα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Τα σίγουρα μέχρι στιγμής είναι πως δεν θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα η σορός της και ότι μετά από επιθυμίας της ίδιας θα ταφεί στο ίδιο νεκροταφείο με το σύζυγό της. Επίσης, έχει επιλεγεί η μουσική που θα ντύνει την τελετή καθώς και η επιθυμία της ίδιας να μην πετάνε στον ουρανό αεροπλάνα της πολεμικής αεροπορίας, όπως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις.

 Στην περίπτωση της “Μάγκι”, όπως συνηθίζουν να την αποκαλούν οι Βρετανοί ισχύει αυτό που λέμε εδώ στην Ελλάδα: “Του φρονίμου τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν”!  Η Margaret Thatcher βρίσκεται στην επιφάνεια της επικαιρότητας εν όψει της ταινίας που είναι αφιερωμένη σε αυτήν και στην πορεία της όπου την ίδια ενσαρκώνει η Meryl Streep. Μακάβριο μεν, προνοητικό δε! 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;