Sexy and Famous | Beth Shak | Photos and Video

Αν πιστεύετε πως το sexy and famous για εμάς είναι απλή υπόθεση, τότε πλανάστε πλάνην οικτρά. Αρχικά, θέλω να διαβάσετε τα σημάδια που μας οδήγησαν στην κυρία Beth Shak για το σημερινό post.

Αρχικά διαβάζω στο pokerlobby.gr, πως πρόκειται για διάσημη παίκτρια πόκερ. Στη συνέχεια βλέπω το βίντεο, όπου χτυπά τατού σε πολύ ιδιαίτερο σημείο, αφού κερδίζει σε heads-up τον τατουατζή, με έπαθλο το κόστος για το τατουάζ.

Στη συνέχεια μου φαν της στήλης με παρότρυνε να επιχειρήσω πιο MILF κυρίες, αφού ειδικά μετά από τη δεσποινίδα Jones, χρειαζόμασταν κάτι πιο ήρεμο.

Χαριστική βολή, η δασκάλα από την Κρήτη, που διατηρούσε ερωτική σχέση με 15χρονο, έκανε το neolaia.gr team, να αναρωτηθεί για την εξωτερική εμφάνισή της και καταλήξαμε πως μία τέτοια καθηγήτρια σαν την Beth, θα ήταν είδωλο στα μάτια των έφηβων αρρένων.

Να τονισθεί πως η κυρία Beth Shak, είναι 42 ετών, έχει ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ και έχει ίδια μέρα γενέθλια με εμένα (πράγμα που δεν σας αφορά καθόλου, αλλά δεν έχει τίποτα άλλο άξιο να επιδείξει). Εκτός φυσικά από το γεγονός, πως έχει πάμπολλες διακρίσεις σε Poker Tournaments!

Αγαπητοί φίλοι, η Beth Shak:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;