Εβδομαδιαίες προβλέψεις 08-14/01/12

Ας δούμε πώς εκφράζονται αυτά τα σημαντικά στοιχεία της εβδομάδας, μέσα από τις συμβουλές στα δώδεκα ζώδια (ήλιος ή ωροσκόπος). Από τη Λίλιαν Σίμου.

Κριός

Τρυφερά συναισθήματα πλημμυρίζουν αυτή την περίοδο την ζωή σας, μέσα από τις οικογενειακές καταστάσεις που βιώνετε. Επειδή είστε ανυπόμονοι και θα θέλατε να γίνει η αλλαγή άμεσα και δίχως συγκρότηση ή περιορισμό, επιδιώξτε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας, δίχως όμως να δημιουργείτε στο περιβάλλον ψυχαναγκασμό ή να δέχεστε (ανάλογα με τον ατομικό σας χάρτη) των ψυχαναγκασμό του περιβάλλοντος. Μην αντιδράσετε βίαια και παρορμητικά στις προκλήσεις και επιδιώξτε να είστε σταθεροί και συνεπείς στις υποχρεώσεις σας. Καθώς είστε σε μία περίοδο κοινωνικής προβολής, θα πρέπει η προσφορά σας να έχει μέτρο και να είναι μία προσφορά δίχως ανούσια αυτοθυσία. Θα διακρίνετε τους σωστούς στόχους και τους σωστούς φίλους αυτή την εποχή. Επομένως συγκεντρωθείτε στο μονοπάτι που χαράξατε, διατηρώντας πάντα τις ευαισθησίες σας και την φροντίδα προς τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν.

Ταύρος

Καθώς η Σελήνη είναι σε καλή θέση στο ζώδιό σας και συνδυάζεται θετικά με την Πανσέληνο του μήνα, θα λέγαμε πως είστε αρκετά ευνοημένοι, μπορείτε να διαχειριστείτε τις συγκινήσεις που σας προκαλεί, ευχάριστα και δυναμικά. Πρέπει να προνοήσετε όμως για κάθε σας κίνηση, μην επαναπαύεστε και να δράσετε βάση της εμπειρίας και των γνώσεών σας. Προγραμματίστε τα επόμενα βήματα, συζητήστε τα με άτομα που σας εμπνέουν εμπιστοσύνη και σας κατανοούν. Είναι σημαντικό να είστε σε μία εγρήγορση και να μην παρασυρθείτε φυσικά, από την αγωνία και το άγχος σας. Καθώς ο Άρης θα είναι για μήνες πολύ ευνοϊκός προς το ζώδιό σας, εκμεταλλευτείτε αυτή την Πανσέληνο, προκειμένου να δώσετε ώθηση στην εικόνα σας. Μπορείτε να την χειριστείτε σοβαρά μέσα από τις σχέσεις σας προς το τέλος της εβδομάδας και μάλιστα να κάνετε κάποια επιλογή υπέρ σας και υπέρ της καριέρας σας. Αν είστε δεσμευμένοι, η περίοδος αυτή μπορεί να είναι καθοριστική για να κάνετε επίσημη τη σχέση σας.

Δίδυμοι

Με την αγωνία έκδηλη και σε μία διαρκή αγχωτική κατάσταση που περνάτε, η Πανσέληνος μπορεί να ενισχύσει την ανασφάλειά σας αν δεν προσέξετε. Φυσικά όλα είναι στο μυαλό σας και στον τρόπο που χειρίζεστε τις καταστάσεις. Προσπαθήστε να αφιερωθείτε σε ένα στόχο που θα έχει μεγάλες προοπτικές αργότερα. Είστε δυναμικοί και αποφασιστικοί, αν θελήσετε να βάλετε τον στόχο πάνω απ’ όλα. Συγκεντρωθείτε εκεί και συζητήστε ή μοιραστείτε με φίλους τα προβλήματά σας ή τους προβληματισμούς σας. Θα λειτουργήσετε σωστά στα πλαίσια μίας ομάδας, αλλά αποφύγετε να είστε εριστικοί και ανυπόμονοι, όταν δεν σας καταλαβαίνουν. Σίγουρα έχει σημασία για σας, να βρεθείτε σε ένα νέο σχέδιο προόδου, όπου η ομάδα θα σας στηρίξει. Αλλά κάθε νίκη πρέπει να έχει ένα αποτέλεσμα και κάθε αλλαγή που επιδιώκετε, πρέπει να έχει ένα ορατό στοιχείο στον ορίζοντα. Διαφορετικά, θα βρεθείτε παγιδευμένοι δίχως ουσία.

Καρκίνος

Στο δικό σας ζώδιο η Πανσέληνος, φωτίζει προσωπικές ανάγκες και ευαισθησίες που σας προβληματίζουν. Αφού είστε δεκτικοί και ευάλωτοι σε επιρροές, σίγουρα αισθάνεστε την ανάγκη της απομόνωσης και της απόσυρσης συχνά. Μην απομακρύνεστε από όσους σας αγαπούν. Αν μέσα στον χώρο της καριέρας ή των κοινωνικών σχέσεων υπάρχουν άτομα με έντονη προσωπικότητα που δεν σας ταιριάζουν, αποφύγετε την ευθεία αντιπαράθεση, γιατί θα είναι μία αντιπαράθεση που θα αποβεί τελικά στείρα. Είστε σε θέση να κάνετε μία σωστή προώθηση των συμφερόντων σας δίχως δισταγμό ή να χρονοτριβείτε, αλλά παράλληλα θα είναι σημαντικό να γίνει η αλλαγή αυτή μέσα από ένα πρόγραμμα και στον χρόνο που θα χρειαστεί να ολοκληρωθεί. Προσπαθήστε να είστε κοντά σε άτομα που δεν στερούν την προσωπική ελευθερία σας στην έκφραση των συναισθημάτων, και προετοιμαστείτε για μία τρυφερή παρουσία στο τέλος της εβδομάδας.

Λέων

Πολλές και ενδιαφέρουσας θα είναι οι προκλήσεις για να προσφέρετε ένα νέο ορίζοντα στη ζωή σας. Αλλά δεν είναι ανάγκη να κάνετε παρορμητικά βήματα. Η Πανσέληνος φωτίζει τις βαθύτερες ανάγκες σας ή ένα μυστικό σας πόθο. Καθώς η καθημερινότητα σας πιέζει αφόρητα κάποιες φορές, δίχως αγωνία, προωθήστε την ανάγκη για αλλαγή, έχοντας συνειδητοποιήσει αυτές τις κρυφές σας επιθυμίες. Αν μπορείτε, χαλαρώστε τους ρυθμούς αυτή την εβδομάδα, δοκιμάστε την εσωτερική αναζήτηση και την τρυφερότητα στη ζωή σας. Ανακαλύψτε την προσωπική σας έμπνευση και διατηρήστε ένα προφίλ χαμηλό. Η γνώση θα πρέπει να περιέχει ποιοτικά στοιχεία κι όχι την επιδίωξη της επιβολής. Προς το τέλος της εβδομάδας, ξεκαθαρίζει ένα όραμά σας πάνω στις σχέσεις, ίσως διευκρινίζεται μία σημαντική σχέση και πέφτουν τα πέπλα που την κάλυπταν. Ανάλογα με το ατομικό ωροσκόπιο, η αποκάλυψη αυτή θα βγει θετική ή όχι, αλλά θα είναι σημαντική.

Παρθένος

Με τον Άρη πάντα να σας προκαλεί να βγείτε δυναμικά, η Πανσέληνος θα στηρίξει στόχους και σχέδια. Αλλά δεν αισθάνεστε πως θα τα προωθήσετε μόνοι σας. Προβληματισμένοι λοιπόν, θα στραφείτε προς άλλους και θα κάνετε το καλύτερο δυνατόν για να μοιραστείτε τον αγώνα σας με άτομα που έχουν την ίδια άποψη και τους ίδιους στόχους με σας. Η πορεία των ημερών θα αναδείξει τελικά ποιοι ήταν ικανοί να μοιραστούν το έργο σας με την ίδια αγάπη που το καλλιεργείτε εσείς. Κάποια άτομα τα έχετε εξιδανικεύσει και θα σας απογοητεύσουν προς το τέλος της εβδομάδας. Η διάκριση που επέρχεται όμως, θα σας προσφέρει εκείνους που είναι σε θέση να γίνουν συνοδοιπόροι σας. Με την Πανσέληνο, θα φανείτε γενναιόψυχοι και ευαίσθητοι, αλλά αν κάποιος εκμεταλλευτεί την ευαισθησία αυτή, θα προκαλέσει μία μεγάλη και έντονη άρνηση από μέρους σας, ή επιθετικότητα.

Ζυγός

Κρίνοντας σωστά τα βήματά σας, θα πετύχετε πολλά με την συγκεκριμένη Πανσέληνο. Όμως δεν είναι πολύ εύκολο να έχετε ισορροπία, γιατί θα αισθάνεστε πως σας προκαλεί το ταίρι σας ή ένας συνεργάτης σας. Αυτό θα φέρει στην επιφάνεια πολλά θέματα που θα φανούν στον κοινωνικό σας περίγυρο. Σημαντικές αλλαγές, αλλά και καθοριστικές επιλογές. Άλλοι θα προσπαθήσετε να κάνετε ένα δυναμικό άλμα στην καριέρα σας, άλλοι να επισημοποιήσετε την σχέση σας ή αν η σχέση έχει φθαρεί, ίσως να της δώσετε ένα τέλος. Σε μία καμπή αλλαγών, προνοήστε για το επόμενο βήμα, προκειμένου να μη βρεθείτε εγκλωβισμένοι. Θα ήταν καλό να γίνει μία συνειδητοποίηση πριν αντιδράσετε με οποιοδήποτε τρόπο. Βρείτε τι σας ενδιαφέρει αλλά και την μέθοδο για να το αποκτήσετε. Προς το τέλος της εβδομάδας, η πορεία θα αναδείξει μία αλλαγή στην συναισθηματική σας διάθεση, όπου θα πρέπει να κάνετε επιλογές στο άτομο που εξιδανικεύετε.

Σκορπιός

Θα έχετε μία ουσιαστική στήριξη από την Πανσέληνο, επομένως προσπαθήστε να γευτείτε τα θετικά της. Ιδεολογικά και φιλοσοφικά, θα υπάρξει μία νέα προσέγγιση των συναισθημάτων σας και αυτό πρέπει να σας απασχολήσει σε πρώτο βαθμό,. Καθώς αντιλαμβάνεστε τις ευαισθησίες σας, υπάρχει η δυνατότητα να τις ελέγχετε δίχως να πιέζεστε συγκινησιακά. Αφεθείτε στην συνειδητοποίησή τους και προσπαθήστε να τις κατανοήσετε. Αλλά και θα δείξετε στους άλλους, πως μπορείτε να λειτουργείτε δυναμικά, έχοντας διατηρήσει το πιο τρυφερό μέρος της ψυχής αλώβητο. Στην συνέχεια, με το παράδειγμά σας διδάσκετε άλλους. Αν υπάρχουν αυτή την περίοδο κάποιες νομικές ή εκπαιδευτικές εκκρεμότητες, θα μπορείτε να τις επεξεργαστείτε προς όφελός σας. Θα έχετε την δυνατότητα να βρείτε λύση στα προβλήματα αυτού του τύπου, ή ανάλογα με τα στοιχεία του ατομικού σας ωροσκοπίου, να τα κλείσετε οριστικά. Σημασία έχει να αποφύγετε την επανάληψη του θέματος οδηγώντας την πορεία σας σε αδιέξοδο, ή αποκλείοντας την ολοκλήρωση του έργου σας.

Τοξότης

Η περίοδος της ανεμελιάς τελείωσε και οι κλυδωνισμοί από πέρυσι σας το έχουν αποδείξει αυτό,. Με την Πανσέληνο το μήνυμα είναι πως χάνοντας χρόνο, ή πλατιάζοντας σε κάθε σοβαρό ζήτημα που αναλαμβάνετε, χάνετε σημαντικές ευκαιρίες για να αλλάξει η ζωή σας. Τώρα πλέον πρέπει να βρείτε ένα νέο σύστημα αξιών για σας. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Ούτε χρήμα για άσκοπους πειραματισμούς. Θεωρώντας πως η τύχη πάντα θα σας ευνοεί, είστε σε μία διαρκή περίοδο αναζήτησης, διασκορπισμού και χαλάρωσης. Το μήνυμα είναι πως είστε υπεύθυνοι για πολλά και δεν μπορείτε να κρύβεστε για να μην πληγωθείτε. Δίνοντας βάση στην ουσία, θα πρέπει να προχωρήσετε μέσα από νέα δημιουργικά σχέδια, αλλά δίχως παρορμητικές κινήσεις, ενθουσιασμό και επιλογές που δεν οδηγούν σε σωστή χρήση των ταλέντων σας. Γιατί η γνώση είναι απαραίτητη, αλλά η ωριμότητα και η σωστή επιλογή επίσης. Αν παίζετε με τους άλλους και ρισκάρετε ευκαιρίες για ένα γρήγορο εντυπωσιασμό, τότε δεν έχετε καταλάβει το μάθημα που σας διδάσκει αυτή η περίοδος.

Αιγόκερως

Με την Πανσέληνο ακριβώς απέναντι από το ζώδιό σας και τα στοιχεία που περιγράψαμε στην εισαγωγή της εβδομάδας στον τομέα της βάσης της ζωής σας, είστε σε άμεση επαφή με το θέμα των ημερών. Προσπαθήστε να αντιληφθείτε έγκαιρα τι σας ενδιαφέρει ουσιαστικά. Αυτό είναι να θέσετε το θεμέλιο μίας νέας αρχής σε σχέσεις ή συνεργασίες, αλλά δίχως την ανάγκη να κυριαρχήσετε και να επικρατήσετε αυτών. Μην καταστρέφετε παρορμητικά ό,τι είναι βάση για σας, γιατί θα μείνετε μετέωροι. Θα ήταν καλό να έχετε προνοήσει για την επόμενη μέρα και κάθε απώλεια να έχει ένα νέο βήμα να επιδείξει. Προσπαθήστε να κάνετε την αρχή μέσα από πολλά και θετικά βήματα. Έχετε συναίσθηση των δυνατοτήτων σας και της δυναμικής σας, αλλά δεν έχετε πάντα υπομονή να οδηγήσετε το άρμα της ζωής σας προς την πολυπόθητη κορυφή. Διατηρήστε τις αξίες και το ήθος που σας χαρακτηρίζουν και προσπαθήστε να κάνετε βήματα με συνέπεια και δίχως αρνητικές μελλοντικές επιπτώσεις. Προνοήστε για το «αύριο». Προσπαθήστε να υπάρχει ηρεμία στα πλαίσια της οικογένειας, γιατί οι σχέσεις δοκιμάζονται και δημιουργούν αδιέξοδα.

Υδροχόος

Η Πανσέληνος του μήνα με την ιδιαίτερη σημειολογία της, έχει να σας προσφέρει ένα μονοπάτι αυτογνωσίας. Χαλαρώστε για λίγο τους ρυθμούς που απαιτεί η καθημερινότητά σας. Ενδιαφερθείτε για το ευαίσθητο και ευάλωτο κομμάτι της ύπαρξής σας, τον ψυχισμό. Έχει απορροφήσει πολλά, κυρίως ανασφάλεια. Υλικά ή συναισθηματικά, έχετε ανάγκη από επιβεβαίωση. Κατά τη διάρκεια της πορείας των ημερών, θα διαπιστώσετε πως πρέπει να ανακτήσετε τις ισορροπίες σας. Αν πρέπει να κάνετε οικονομικά ανοίγματα, αποφύγετε μία σημαντική απόφαση αυτές τις μέρες. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας συναντά τον Ποσειδώνα κι όλα θα σας φανούν εξαιρετικά ευοίωνα. Αλλά δεν είναι δυνατόν να μην σας επαναφέρει στην γήινη πραγματικότητα, ο Κρόνος. Για τον λόγο αυτό, ελέγχετε τις ουτοπίες σας και προωθήστε ιδέες που δεν έχουν ωραιοποιηθεί, αλλά έχουν κριθεί από την εμπειρία του χρόνου, ως σημαντικές. Αρέσετε και αυτό δεν αλλάζει. Αλλά όποιος σας πλησιάζει, δεν είναι απαραίτητα θετικός προς εσάς. Μην ακολουθείτε την συμβουλή όλων όσων σας πλησιάζουν. Αποφύγετε ρήξη με τα άτομα του στενού σας περίγυρου.

Ιχθείς

Καθοριστική και ενδιαφέρουσα για σας είναι η Πανσέληνος στον Καρκίνο. Κι αυτό γιατί δημιουργεί θετική όψη με το ζώδιό σας, Ευαισθησίες και δημιουργικότητα, εκφράζονται άνετα αυτή την εποχή. Επειδή όμως έχετε ταλαιπωρηθεί αρκετά, δεν θα ήταν καλό να αφεθείτε στις συγκινήσεις και μόνο. Σίγουρα, αν είστε ερωτευμένοι, αυτή την εποχή θα περάσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. Αν είστε καλλιτέχνες, η έμπνευσή σας θα ευαισθητοποιεί τους πάντες. Προσπαθήστε να αποδώσετε τα μέγιστα αυτή την περίοδο. Εκείνο που έχει σημασία, είναι να έχετε αξίες και να κάνετε σχέδια ανάλογα με τις δυνατότητές σας. Κάθε σχέδιο όμως, ή κάθε ομαδικό δραστηριότητα που μοιράζεστε με άλλους, πρέπει να προνοήσετε να μην έχει στο μέλλον μία δέσμευση που θα σας φέρει σε δύσκολη θέση. Προκαλέστε την αλλαγή που επιθυμείτε, αλλά δίχως αρνητικές συνέπειες στο μέλλον, Φροντίστε να έρθει αυτό που σχεδιάζετε, έχοντας διασφαλίσει κάποια ουσιώδη και αξιόλογα στοιχεία για σας και για τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;