Πέντε διάσημοι που θα

Προτού πεις οτιδήποτε, να σε ενημερώσω ότι η χρήση ναρκωτικών ουσιών, όπως το χασίς, είναι πλέον επιτρεπτή και από τη νομοθεσία. Όχι, εγώ, σαν καθήκον μου  έχω να σε ενημερώσω απλώς, ότι αν είσαι λάτρης του σπόρ, μάθε ποιοι άλλοι διάσημοι έχουν αυτή την εκνευριστική για πολλούς συνήθεια. Ναι την ίδια, που έχεις και εσύ.

1. James Franco και Seth Rogen – Είναι κολλητοί και όταν βρίσκονται μαζί εκτός από το να κάνουν καφρίλες, καπνίζουν και λίγη μαριχουάνα, αν δεν έχει αδειάσει το σακουλάκι.

2. Charlize Theron – Γιατί είναι σέξι, ψηλή, ξανθιά, για όλα αυτά και άλλα τόσα και γιατί ξέρει να χειρίζεται επιδέξια το Bong. Αν δεν πιστεύεις ρίξε μια ματιά στη φωτογραφία που την έπιασε ο paparazzo.

3.  Snoop Dogg – Ε δε νομίζω να θες και εξηγήσεις, τύπου γιατί, από που και ως που.

4. Μichael Phelps – Είναι η αλήθειας πως πρόκειται για μεγαλύτερο αουτσάιντερ ακόμη και από την κυρία νούμερο 2. Φωτογραφίες του να καπνίζει και αυτός από bong, έκαναν τον γύρο του κόσμου, ενώ κινδύνεψε να χάσει και μετάλλια. Έτσι είναι Μιχαλάκη, όταν θες να είσαι ο πρώτος του χωριού.

5. Brad Pitt/Jennifer Aniston – Όταν αυτοί οι δύο ήταν μαζί, λέγανε κάποτε οι φίλοι και γνωστοί, δεν σταματούσαν να καπνίζουν. Ο ένας ξεκινούσε και ο άλλος τελείωνε. Τώρα που ο Brad είναι και πολύτεκνος πατέρας δεν ξέρω αν συνεχίζει το hobby, για τη Jen δεν βάζω το χέρι στη φωτιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;