Oι 10 πιο τρελές ιστορίες Facebook για το 2011

Το Facebook δεν αστειεύεται καθόλου, τουλάχιστον όχι όσον αφορά στα ζητήματα ασφαλείας, καθώς μέσα στο 2011, πολλές συλλήψεις πέτυχαν εξαιτίας του Facebook. Και δεν πρόκειται μόνο για θέματα αστυνομικά, αλλά και εντελώς τρελά.Το θέμα είναι πως μερικές από τις πιο τρελές και άγνωστες για τον περισσότερο κόσμο ιστορίες, συνδέονται άμεσα με το Facebook. Πως; Ορίστε οι εξηγήσεις:

1. Ένας ληστής μπήκε σε ένα σπίτι, αλλά θυμήθηκε ότι μάλλον είχε μέρες να ανοίξει το προφίλ του στο Facebook και οι ειδοποιήσεις είχαν χτυπήσει κόκκινο. Ξέχασε όμως να αποσυνδέσει τον λογαριασμό του και το επόμενο πρωί η αστυνομία του χτύπησε την πόρτα. Πόσο πιο χαζό;

2. Δεν είναι κακό να ανεβάζεις προσωπικές φωτογραφίες σου στο Facebook, ούτε και των παιδιών σου και ας μη μπορούν να σου φέρουν αντίρρηση, όταν πρόκειται για μωρά. Η συγκεκριμένη μαμά όμως, ήταν λίγο παραπάνω από εθισμένη στα ναρκωτικά ή στο χιούμορ, καθώς τράβηξε φωτογραφία το μόλις λίγων μηνών παιδί της να καπνίζει bong. Τώρα τραγουδάει για της φυλακής τα σίδερα.

3. Ο συγκεκριμένος κύριος είπε να γελάσει λίγο. Μάλλον το παράκανε. Αποφάσισε λοιπόν να γράψει στο προφίλ του, το μήνυμα ότι θα ρίξει βόμβα στην αστυνομία της περιοχής του. Όταν η αστυνομία (έντρομη) εισέβαλε στο σπίτι του, ο ίδιος είπε ότι έκανε πλάκα. Πήγαν να τον πιστέψουν, αλλά στον σκληρό του δίσκο, είχε υλικό παιδικής πορνογραφίας.

4. Αυτή η αγριωπή κυρία δεν είναι τρελή. Είναι απλά θυμωμένη με τον καλύτερο της φίλο. Γιατί; Επειδή τόλμησε να την σβήσει από φίλους στο Facebook. Ε και εντάξει ως πιο οξύθυμη (μάλλον θα έχει μεσογειακό ταπεραμέντο) αποφάσισε να τον εκδικηθεί. Ε και πήγε με τη βενζίνη να του βάλει φωτιά στο σπίτι. Εκεί που πήγε να πετάξει το σπίρτο, της πέρασαν χειροπέδες.

5.  Η 54χρονη Bettysue Higgins, έντρομη ακούει από το στόμα του δικαστή, ότι αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης μέχρι και 6 χρόνια. Ο λόγος είναι, πως στη νομική εταιρία που δούλευε, υπέκλεψε 166.000 δολάρια, τα οποία και χάλασε σε ψηφιακά νομίσματα στα παιχνίδια Mafia Wars και Υοville στο Facebook. Που αλλού;

6. Η επόμενη κυρία της λίστας κατηγορείται για σωματική κακοποίηση ανηλίκου. Η 62χρονη Althea Ricketts, τη συνηθισμένη ώρα που γυρνούσε σπίτι, έπιασε το ανήλικο παιδί της να κοιτάει την σελίδα που δημιούργησε στο Facebook. Κάτι μέσα της θόλωσε και του έριξε ένα χέρι ξύλο. Έφτασε μέχρι την αστυνομία και κινδύνεψε να χάσει και την επιμέλειά του γιου της.

7. Ένας μάλλον γιούφτος νεαρός, πήρε ταξί μετά από νυχτερινή έξοδο, αλλά η ταρίφα του φάνηκε ακριβή, οπότε αποφάσισε αρχικά να απειλήσει τον ταξιτζή και μετά να το βάλει στα πόδια. Έλα όμως, που ο ταξιτζής τον εκδικήθηκε, καθώς ο νεαρός ξέχασε το κινητό μέσα στο ταξί και ο οδηγός έγραψε ένα πολύ κολακευτικό μήνυμα στο προφίλ του “δράστη”.

8. Θα μπορούσες να την πεις και γκάφα ή αλλιώς προσπάθεια συνύπαρξης και καλής γειτονίας Facebook και Twitter. To τηλεοπτικό δίκτυο Entertainment έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Τwitter, πως η Lady Gaga, θα κυκλοφορήσει πρώτα τα τραγούδια της στο FarmVille. Το παιχνίδι αυτό ανήκει στο Facebook.

9. Tον συγκεκριμένο κύριο, επιεικώς θα μπορούσες να τον χαρακτηρίσεις και βλάκα. Αφού παραβίασε ένα σταθμευμένο όχημα, έκλεψε το κινητό της οδηγού, το οποίο και είχε ξεχάσει μέσα και έβγαλε μία φωτογραφία τον εαυτό του. Μάλλον λοιπόν, επειδή του φάνηκε ωραίος αποφάσισε να την ανεβάσει στο Facebook. Έλα όμως που η φωτογραφία ανέβηκε στο προφίλ της οδηγού, αφού το κινητό ήταν μονίμως συνδεδεμένο με το προφίλ. Άτυχη μέρα ομορφάντραααα μου.

10. Το ζευγαράκι της Αγίας Παρασκευής. Πραγματικά πιστεύω ότι αυτά τα αμερικανάκια είναι χαζά. Το αγόρι και το κορίτσι της φωτογραφίας, ο Robert Driscoll και η Crystal Yamnitzky αποφάσισαν να κλέψουν ένα δαχτυλίδι αξίας 12.000 δολαρίων. Δεν τους έφτανε όμως αυτό. Η νεαρά, αποφάσισε να δείξει το δαχτυλίδι στο Facebook, το οποίο της το χάρισε τάχα ο καλός της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;