Κριτική ταινίας | Νήσος 2 | Tο επικό φινάλε

Ο Αντώνης Αγγελόπουλος επιστρέφει παρέα με την Village Films και την Black Orange στο “sequel” της ταινίας Νήσος. Πρωταγωνιστούν οι Βλαδίμηρος Κυριακίδης (Μπάμπης), Μιχάλης Μαρίνος (παπά Λάμπρος), Δημήτρης Τζουμάκης (Άγης), Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος (Αποστόλης).

Η γνωστή ιστορία συνεχίζεται 5 χρόνια μετά οπού ο αστυνομικός και ο δήμαρχος είναι στην φυλακή, ο δάσκαλος έχει εξαφανιστεί και ο παπάς κάνει θελήματα για την εκκλησιά. Όλα θα αλλάξουν μόλις μάθουν αυτοί οι αντιφατικοί ήρωες ότι υπάρχει ένας θησαυρός, ο οποίος είναι θαμμένος στο νησί τους. Τα στοιχεία για τον θησαυρό περιπλέκονται όσο και οι πρωταγωνιστές της ταινίας. Οι αλλεπάλληλες συγκρούσεις, η ίντριγκα και η διαπλοκή προκαλούν γέλιο στο θεατή.

Μπορώ να ομολογήσω πως το σενάριο μου άρεσε πολύ και το βρήκα ιδιαίτερα έξυπνο. Τα γυρίσματα της ταινίας έγιναν σε Αθήνα και Σίφνο. Αυτό ήταν και το τέλος των ταινιών Νήσος, κάτι που με χαροποίησε ιδιαίτερα καθώς θα ήταν κουραστικό να βλέπουμε τη Νήσο κάθε χρόνο. Μια ευχάριστη κατά τα άλλα ταινία σας την προτείνω.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;