Οι κορυφαίοι έφηβοι stars για το 2011!

Όλοι μας ζηλεύουμε έστω και λίγο τα παιδιά θαύματα! Τα παιδιά που πριν καλά καλά ενηλικιωθούν έχουν αποκτήσει φήμη, δόξα, χρήματα, πολλά χρήματα, πάρα πολλά χρήματα. Οι υποψηφιότητες για φέτος είναι δεκατρείς και η διαδικτυακή ψηφοφορία λήγει στις 30 Δεκεμβρίου. Μέχρι τότε πάμε να δούμε ποιοι είναι οι πιο δημοφιλείς έφηβοι και αν όντως τους αξίζει ο τίτλος.

Justin Bieber: Το παιδί που τα κάνει όλα! Τραγουδάει, χορεύει και στον ελεύθερο χρόνο του φλερτάρει με τις θαυμάστριες του!
One Direction: Ένα νεανικό, πενταμελές boy band από τη Βρετανία! όλοι έχουν ίσες κατακτήσεις!
Demi Lovato: Νεαρά τραγουδίστρια που το 2011 εθεάθη να κάνει tour για να προωθήσει το νέο της album!
Nick Jonas: Έγινε ευρέως γνωστός μες στο 2011 και συζητήθηκε για τη σχέση του με την Delta Goodrem. Πόσο χρονών είπαμε ότι είσαι?
Selena Gomez: Ήταν star σαφώς. Το 2011 έγινε super star εξαιτίας της σχέσης της και τα καυτά φιλιά που αντάλλαζε με τον Justin Bieber. Αγόρια και κορίτσια λυσσάξτε!
Cody Simpson: Είναι μόλις 14 χρονών! Ολόκληρο το 2011 έκανε περιοδείες και αρπαχτές σε εμπορικά κέντρα. Σχολείο εκεί στα ξένα.. δεν πάνε?
Bella Thorne: Το κορίτσι με το λαμπερό χαμόγελο είναι από τις πιο διάσημες πρωταγωνίστριες της Disney!
Zendaya Coleman: Είναι υποψήφια για πρωτοεμφανιζόμενη και ανερχόμενη στον κόσμο του Hollywood!
Victoria Justice: Φέτος διάσχισε πολλά κόκκινα χαλιά! Της αξίζει η πρωτιά.. τι λέτε ?
Miranda Cosgrove: Προσωπικά την αγαπώ! Είναι η πρωταγωνίστρια της παιδικής σειράς στο Nickelodeon "I Carly" και σε παλαιότερες παιδικές παραγωγές! Είναι η πιο "διαβολική" έφηβη!
Reece Mastin: Ότι είναι ωραίος το βλέπετε. ότι είναι ο νικητής του Αυστραλέζικου X Factor το γνωρίζετε? Το αγόρι έχει κάψει πολλές κοριτσίστικες καρδιές!
Taylor Lautner: Είναι ο πιο σέξι λύκος που υπήρξε ποτέ στον κινηματογράφο κι ας είναι ανήλικος. Ο πρωταγωνιστής του Twilight!
Miley Cyrus: Το κορίτσι σκάνδαλο. Από που κι αν πέρασε το 2011 δημιούργησε απόηχο! Της αξίζει λέτε η πρωτιά?
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;