Οι πιο σέξι γυναίκες ηθοποιοί για το 2011

Πόσες φορές έχεις τύχει στο cinema και βλέπεις μία τόσο σέξι ηθοποιό σε μία σέξι σκηνή, αναστατώνεσαι και μετά γυρνάς το κεφάλι στην διπλανή σου και ξάφνου το όνειρο γκρεμίζεται; Όλοι το έχουμε πάθει μία τουλάχιστον φορά. Για το λόγο αυτό αποφάσισα να ετοιμάσω μία λίστα με τις πιο σέξι  γυναίκες ηθοποιούς σε ταινίες για το 2011.

Νο. 10 Natalie Portman

Γιατί ήταν ο πιο ερωτικός μαύρος/λευκός κύκνος και κατάφερε να μας ιντριγκάρει στη σκηνή που δίνει φιλί ala γαλλικά στην επίσης κούκλα Mila Kunis. Και για πολλούς άλλους λόγους βέβαια. Μπορεί να έγινε μαμά, αλλά κατάφερε σύντομα και έγινε η παλιά καλή Natalie.

No. 9 Penelope Cruz

Tα λόγια είναι περιττά όταν μιλάμε για το κορίτσι μου. Από που να ξεκινήσεις και που να τελειώσεις. Μέσα στο 2011 κυκλοφόρησε η ταινία της με τον Johnny Depp “Πειρατές της Καραϊβικής” και παρόλο που ήταν έγκυος, του ‘δωσε και κατάλαβε. Sorry, Penelope για το 9άρι, αλλά έχουμε και φρέσκο αίμα.

Νο. 8 Jamie Chung

Και τώρα θα με ρωτήσεις ποια είναι αυτή. Και θα σου πω χωρίς περιστροφές είναι η κοπέλα που έπαιξε σε μία άθλια ταινία μεν, το Sucker Punch, με πολύ ωραίες παρουσίες δε. Βάλτε τη στο mute και απολαύστε την. Χάρμα οφθαλμών.

Νο. 7 Jennifer Lawrence

Είναι το νέο καυτό όνομα του Hollywood και τον ελεύθερο χρόνο της, ξέρει πως να ανάβει φωτιές με τις φωτογραφίες στα περιοδικά ανά τον κόσμο. Την απολαύσαμε στην ταινία X-Men. Να σημειωθεί ότι ανήκει στη γενιά του ’90.

Νο. 6 Cameron Diaz

Θα μπορούσες να φανταστείς την Cameron Diaz να είναι δασκάλα σου; Με τίποτα; Δες την ταινία Bad Teacher, όπου κολάζει μέχρι και τον πρώην της Justin και μάλλον σκέφτεται πόσο ηλίθιος ήταν που την άφησε. Σαν ταινία μέτρια, σαν Cameron τέλεια.

Νο. 5 Blake Lively

Η τηλεοπτική Serena από την σειρά Gossip Girl, μας έδειξε πόσο σέξι μπορεί να είναι μόνο και μόνο από το ελαφρύ της ψεύδισμα και τα λακκάκια, όταν χαμογελάει. Δεν είναι αρκετά;

Νο. 4 Rose Huntington

Μην αναρωτιέσαι ποια είναι, γιατί θα την δεις στην επόμενη ταινία Transformes. Αν ακόμη δεν σου λέει κάτι, τότε πως σου φαίνεται το γεγονός ότι έδιωξε την Megan Fox και της πήρε τον ρόλο; Αυτό από μόνο του λέει πολλά.

Νο. 3 Hayley Atwell

Δεν την θυμάσαι; Έπαιξε δίπλα στον αρχικά κοκκαλιάρη Chris Evans και μετέπειτα κτήνος, στην ταινία Captain America: The First Avenger. Ναι είναι εκείνη η κοπέλα με το ταγιέρ. Για ψάξ’τη να τη βρεις εκτός πλατό, να δεις πως μοιάζει στο κορίτσι των ονείρων σου.

Νο. 2 Mila Kunis

Tα λόγια είναι όχι απλά περιττά, αλλά και άχρηστά. Τον μαύρο κύκνο τον είδες, καιρός είναι να την δεις να γδύνεται και να κάνει σεξ με τον καλύτερο της φίλο. Αχ, πόσο θα ΄θελες να είσαι εκείνος. Το ξέρω!

Νο. 1 Olivia Wilde

Tην γνώρισες στην τηλεοπτική σειρά O.C., ενώ η πιο πρόσφατη ταινία που την είδες είναι στο πλευρό του Ryan Reynolds “Change Up”. Αν θες να την γνωρίσεις καλύτερα ψάξε μερικές uber sexy σκηνές της και θα καταλάβεις γιατί παίρνει τα σκήπτρα για φέτος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;