Τι μεγαλώνει 3 φορές στο ανδρικό σώμα, στη θέα μιας γυμνής γυναίκας;

Προφανώς έχει πάει το μυαλό σας σε ένα συγκεκριμένο ανδρικό όργανο. Αλλά αν ψάχναμε το προφανές δεν θα είχε ενδιαφέρον! Πριν βιαστείτε να βγάλετε τα συμπεράσματά σας και να κρυφογελάσετε σας λέμε ότι δεν είναι αυτό που σκεφτήκατε!

Στο ανδρικό σώμα αυτό που διαστέλλεται μέχρι και τρις φορές περισσότερο από το κανονικό του μέγεθος,  είναι οι κόρες των ματιών. Ναι καλά ακούσατε!! Ο Eckhard Hess, καθηγητής βιοψυχολογίας στο University of Chicago, έκανε ένα πείραμα με άντρες και γυναίκες, στους οποίους πρόβαλλε φωτογραφίες από γυμνά σώματα του αντίθετου φύλου αλλά και άσχετες φωτογραφίες για να διαπιστώσει την αλλαγή στις κόρες των ματιών.

Τα αποτελέσματα του πειράματος ήταν εντυπωσιακά. Οι κόρες των ματιών των γυναικών διαστέλλονταν στη θέα της φωτογραφίας μιας μητέρας με το παιδί της και ενός γυμνού άντρα. Στους  ομοφυλόφιλους άντρες η διαστολή συνέβαινε στη θέα ενός ανδρικού, γυμνού σώματος. Για τους ετερόφυλους άντρες η κόρη των ματιών σημείωνε διαστολή στη θέα μίας γυμνής γυναίκας. Το μέγεθος της διαστολής είχε να κάνει και με τα γούστα του κάθε άντρα προς τις συγκεκριμένες γυναίκες.

Αυτό λοιπόν θα ήταν ιδανικό τεστ για να αντιληφθείτε πόσο και αν αρέσετε στον άνθρωπο που έχετε απέναντί σας!!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;