Εβδομαδιαίες προβλέψεις 19-25/12/11

Οι προβλέψεις μας για τα ζώδια (Παρακαλούμε διαβάζετε και το ζώδιο του ωροσκόπου σας). Από τη Λίλιαν Σίμου.

Κριός

Νέες ιδέες και η ανάγκη να βρείτε ευκαιρίες πέρα από τα στενά όρια της καθημερινότητας, είναι αυτό που σας χρειάζεται άμεσα. Φυσικά είστε ακόμη σε αργούς ρυθμούς, πράγμα που σας περιορίζει και σας ενοχλεί αφάνταστα. Μη βιάζεστε τόσο πολύ. Κάνετε έρευνα αγοράς εργασίας, ακολουθείστε ακόμη χαμηλό προφίλ, μέχρι να βρείτε αυτό που πραγματικά μπορείτε να κάνετε, πριν ακολουθήσετε ένα νέο πρόγραμμα. Οργανωθείτε, σκεφθείτε σωστά και αποφύγετε τις κινήσεις που θα είναι πρώιμες για καρποφορία.

Στα αισθηματικά σας έρχονται νέες γνωριμίες, κι αν είστε μόνοι, θα είναι εύκολο να βρεθείτε μεταξύ θαυμαστών, Αλλά έχετε την τάση να υπερβάλλετε, για τον λόγο αυτό, θα πρέπει να αποφύγετε τους πειραματισμούς.

Ταύρος

Για σας η αλλαγή έχει να κάνει κυρίως με τα αποθεματικά σας. Καθώς είναι βασικό σας θέμα και εδώ και μήνες απαιτείτε να έρθει μία νέα κατάσταση ευημερίας, που όμως καθυστερεί, θα αισθανθείτε πως θέλετε βιαστικά να αδράξετε ευκαιρίες. Η αλήθεια είναι πως είστε άτομα που δεν βιάζονται και δεν κάνουν παράτολμες κινήσεις. Ο Άρης στην Παρθένο σας προσδίδει δημιουργικότητα για μήνες. Μπορείτε να επωφεληθείτε, αλλά και να έχετε λιγότερο άγχος.

Στα αισθηματικά σας, θα έχετε ένα ιδιαίτερα λαμπερό προφίλ που θα σας φέρει κοντά με ανθρώπους που θα ενδιαφερθούν προσωπικά για σας. Έρωτας, αγάπη ή μία επισημοποίηση σχέσης, μπορεί να σας ενδιαφέρει.

Δίδυμοι

Η περίοδος αυτή σας θέτει σε ένα προβληματισμό. Οι σχέσεις γίνονται πιο ξεκάθαρες και θέλετε να είναι περισσότερο ποιοτικές. Καθώς δεν σας βοηθά η κατάσταση που ήδη υπάρχει, θα πρέπει να γίνουν επιλογές. Μία συνεργασία μπορεί να ξεκινήσει και να λάμψει, αλλά και άλλες να διαπιστώσετε πως δεν ωφελούν. Οι απαιτήσεις που έχετε είναι περισσότερες για εισόδημα και για τον λόγο αυτό, θα είναι σημαντικό να αναζητήσετε μία λύση που έχει σχέση είτε με το εξωτερικό, είτε με ανθρώπους που διαφέρουν από εσάς και θα σας δώσουν νέες ευκαιρίες, είτε με μία επιμόρφωση που θα σας στηρίξει.

Στα αισθηματικά σας, είστε σε μία αρκετά ευχάριστη περίοδο, καθώς το παιχνίδι της αγάπης και του έρωτα είναι ενδιαφέρον και σας δίνει την ευκαιρία για νέες κατακτήσεις ή μία ανανέωση της ήδη υπάρχουσας σχέσης.…

Καρκίνος

Δίνετε φως στην καθημερινότητά σας, προσφέρετε νέες ευκαιρίες στον εαυτό σας και φροντίζετε για το μέλλον σας. Είστε δημιουργικοί και αυτό θα καρποφορήσει στο μέλλον. Εργαστείτε τώρα προσεκτικά, αναζητήστε λύσεις, λεπτομέρειες αλλά και στοιχεία που θα σας προσφέρουν αρκετές επιλογές στο μέλλον. Υπάρχει η βάση και μπορείτε να κάνετε πολλά σχέδια αξιόλογα. Συζητήστε με ανθρώπους που είναι ικανοί να σας συμπαρασταθούν αυτή την εποχή στις επιλογές σας. Φίλοι, ή γνωστοί στον κοινωνικό περίγυρο, ενδιαφέροντα να αναπτύξουν τους στόχους σας. Εργαστείτε πάνω σ’ αυτό…

Στα αισθηματικά σας, είναι μία περίοδος που θέλει λίγη προσοχή. Αν είχατε ήδη μία φθαρμένη και πιεστική σχέση, ενδέχεται να περάσετε από μία εσωτερική κρίση τώρα και να επιθυμήσετε να απελευθερωθείτε. Επειδή όμως δένεστε συνήθως συναισθηματικά, θα σας έλεγα πως είναι σημαντικό να επιδιώξετε να ανανεώσετε την ήδη υπάρχουσα, πριν αναζητήστε άλλη.

Λέων

Σίγουρα ευνοείστε αυτή την εποχή, αρκεί να είστε προσεκτικοί και να αποφύγετε τον εύκολο ενθουσιασμό. Η σύνοδος του Ήλιου με το Γαλαξιακό Κέντρο αφορά κυρίως όσους έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες και θα είναι σημαντικό να κάνετε ένα βαθύ απολογισμό. Όσοι είστε γεννημένοι στην αρχή του ζωδίου, είστε σε μία διαρκή επαναστατική διάθεση και μία φλόγα ενθουσιασμού, αλλά θα είναι απαραίτητο να σκεφθείτε πως όσοι έρχονται κοντά σας, δεν είναι κατάλληλοι πάντα είτε για συνεργασίες, είτε για να σας κάνουν να αλλάζετε διαρκώς διαθέσεις και προοπτικές. Επιλέξετε σοβαρά τις συνεργασίες σας και προσπαθήστε να προωθήσετε συμφέροντα και ανάγκες που είναι άμεσες για σας. Προσοχή στα έξοδα, μην έχετε πολυτελή γούστα αυτή την εποχή.

Στα αισθηματικά σας, αλλάζουν και βελτιώνονται οι συνθήκες, μία σχέση τείνει να γίνει μόνιμη, αλλά και μία γνωριμία μπορεί να σας ενθουσιάσει, ανατρέποντας την αισθηματική σας ισορροπία.

Παρθένος

Πάντα συνετοί και πάντα με μία διάθεση να κάνετε την δουλειά σας ήρεμα και προσεκτικά, θα διαπιστώσετε πως χαλαρώνει σε ένα βαθμό η διαρκής αγωνία και ένταση. Εργατικοί και δραστήριοι όμως θα παραμένετε. Μέσα στο σπίτι ή στο οικογενειακό σας περιβάλλον, θα έχετε μία καλύτερη εικόνα για σας και όσους μπορούν να σας στηρίζουν. Ενδεχομένως θα αισθανθείτε μία ασφάλεια και αυτό θα σας ανακουφίσει. Προσπαθήστε να μην κάνετε όμως υπερβολές σε σχέση με τις αλλαγές που προκύπτουν στην δουλειά σας. Κι αυτό, γιατί είστε άτομα που αγόγγυστα αναλαμβάνετε ευθύνες. Ανατροπές στην δουλειά και στις υποχρεώσεις, σας δημιουργούν αγωνία και αυτό έχει ως συνέπεια να αναστατώνεστε, δίχως να μετράτε τις αντοχές σας. Περιφρουρήστε τον χρόνο σας

Κάποιες αναστατώσεις από άτομα που εμπλέκονται στην ζωή σας συναισθηματικά, μπορεί να σας αποδιοργανώσουν. Μάθετε να λειτουργείτε με το απρόοπτο και το διαφορετικό. Είναι πολύ ωραίο να ανανεώνεστε πότε-πότε.

Ζυγός

Νέες συζητήσεις και ιδέες αυτή την περίοδο θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε την ζωή σας καλύτερα στο μέλλον. Αλλά επειδή ο Κρόνος εξακολουθεί για μήνες να είναι στο ζώδιό σας, πρέπει κάθε βήμα να είναι σοβαρό και μελετημένο. Δεν ενθουσιάζεστε όπως θα θέλατε, αλλά μπορείτε να βρείτε κάποιες φωτεινές λύσεις, συζητώντας με τα κατάλληλα άτομα. Κατά συνέπεια, επιμείνετε και περιμένετε. Αν πρέπει να αλλάξετε μία συνεργασία, αυτή η εποχή σας ευνοεί και σας φέρνει τις κατάλληλες συνθήκες γι’ αυτό. Αρκεί να μην κινηθείτε παρορμητικά. Οι απαιτήσεις από την οικογένεια θα αρχίσουν να σας πιέζουν.

Στα αισθηματικά σας, είστε σε θέση να προσπαθήσετε να κάνετε μία νέα αρχή, μέσα από ενδιαφέρουσες γνωριμίες και θα έχετε αρκετές κατακτήσεις αυτές τις μέρες.

Σκορπιός

Φωτεινές ιδέες για τον τρόπο που θα λειτουργήσετε προκειμένου να είστε σίγουροι και όσο το δυνατόν ασφαλείς για τα έσοδά σας, έρχονται αυτή την εποχή. Σίγουρα όμως, πρέπει να είστε επιφυλακτικοί, κάτι που σας ταιριάζει και σας βοηθά στην πορεία του χρόνου. Κι αυτό γιατί υπάρχει ένα κέντρισμα για νέες ευκαιρίες, που στηρίζει κυρίως ο στενός σας περίγυρος ή η οικογένεια και μπαίνετε σε προβληματισμό. Αυτές οι ευκαιρίες δεν είναι παρά ένα νέο παράθυρο. Αλλά επειδή δεν είναι όλες αξιόπιστες, θέλει χρόνο για να τις προωθήσετε σωστά και να επιλέξετε σωστά. Μην βιαστείτε, ερευνήστε καλά αυτή την εποχή.

Στα αισθηματικά σας, είναι μία καλή περίοδο για όσους έχουν μόνιμη σχέση, να φέρετε νέα πνοή, αλλά υπάρχει ο κίνδυνος να έχετε πολλές απαιτήσεις ή το ταίρι σας να έχει από εσάς.

Τοξότης

Στο φως τον εξελίξεων για πολλούς λόγους αυτή την εποχή, θα είστε διαρκώς σε μία αναζήτηση, αλλά η πληθωρικότητα δεν σας βοηθά. Αντί να σπαταλιέστε σε πολλά ενδιαφέροντα και τίποτα συγκεκριμένο, οφείλετε να θέσετε πλέον βάσεις αυτή την περίοδο για κάτι πολύ σημαντικό και να οργανωθείτε προκειμένου να βρείτε πηγές εισοδήματος που θα σας εξασφαλίσουν στο μέλλον. Καθώς έχετε προσόντα αλλά συχνά σπαταλιέστε, προσδιορίστε τις βασικές σας ανάγκες και αποφύγετε να μοιράζεστε σε πολλά παράλληλα. Αυτή ακριβώς η περίοδος, μετά τις εκλείψεις και μετά την ορθοδρόμηση του Ερμή, ήρθε η στιγμή να κάνετε σοβαρές πλέον κινήσεις.

Αποσυντονισμό μπορεί να φέρει η αισθηματική σας ζωή, σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας. Ενδέχεται να κριθεί απαραίτητο να διαχωρίσετε τα προσωπικά σας από την δημιουργικότητά σας. Καθώς υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες για περιπέτειες σύντομες στον αισθηματικό σας τομέα, θα ήταν σημαντικό να μην παρασυρθείτε σε ανούσιες γνωριμίες.

Αιγόκερως

Σημαντικό και κομβικό σημείο στη χρονιά σας η περίοδος αυτή, προετοιμάζει και την νέα γενεθλιακή σας χρονιά. Αλλά κυρίως θα πρέπει να αντλήσετε το καλύτερο δυνατόν από τις εμπειρίες του χθες, κυρίως στον τομέα της καριέρας σας και να γίνετε περισσότερο αποφασιστικοί. Αφήστε κατά μέρος τους ενδοιασμούς, κάνετε μία στροφή ριζική στη ζωή σας. Η αντίδραση από το οικογενειακό σας περιβάλλον είναι ήδη αισθητή και σας ωθεί να αλλάξετε σελίδα. Προσέχετε όμως να μην κινηθείτε βιαστικά, γιατί είναι η κατάλληλη περίοδος να επιτρέψετε στις πρωτοβουλίες για δημιουργικότητα να προβάλλουν το έργο και τα ταλέντα σας. Σίγουρα θέτετε βάσεις για οφέλη και η κατάσταση αυτή θα σας βοηθήσει, με κάποιο μικρό ίσως ρίσκο. Εκμεταλλευτείτε την εμπειρία και τις γνώσεις σας.

Στα αισθηματικά σας, όμορφες στιγμές με ανθρώπους που σας προσφέρουν ζεστασιά, έρχονται να σας αλλάξουν λίγο την εσωτερική ένταση και μοναξιά. Καθώς είναι εύκολο να προσπαθήσετε να αναπτύξετε μία σχέση, αν είστε ήδη δεσμευμένοι, η πρόκληση αυτή θα φέρει ρήξη στη ζωή σας.

Υδροχόος

Οι επιλογές στα σχέδια για το μέλλον είναι σημαντικές και πρέπει να δώσετε βάση αυτή την εποχή. Επιτρέψτε σε άτομα καταρτισμένα και φωτεινά στον χαρακτήρα, να είναι κοντά σας και να σας συμβουλεύουν. Θα σας καθοδηγήσουν σωστά και θα μπορούν να παίξουν ένα σημαντικό ρόλο στα επόμενα βήματα για τα επαγγελματικά σας. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, πέραν από την γοητεία που σας προσδίδει, θα μπορείτε να ασχοληθείτε κυρίως με την οικονομική σας κατάσταση. Δεν χρειάζονται υπερβολές, δεν πρέπει να κάνετε αρκετά έξοδα κυρίως για οικογενειακούς λόγους. Ίσως απαιτηθεί μία προσφορά σας για το σπίτι, για μία επένδυση προς το σπίτι ή στήριξη από και προς την οικογένεια. Αλλά και εκεί, κάνετε συνετές κινήσεις. Συζητήστε τα οικονομικά σας σχέδια με όσους είναι στον στενό σας κύκλο γνωριμιών και θα βρείτε λύσεις.

Η αισθηματική σας ζωή μπορεί να εμπλουτιστεί μετά τις ανακατατάξεις των εκλείψεων και την αστάθεια του προηγούμενου χρονικού διαστήματος. Αλλά ενώ θα είστε ιδιαίτερα ελκυστικοί, έχετε την τάση να σπαταλήσετε τις ευκαιρίες αυτές, μη γνωρίζοντας προς τα πού είναι η σωστή επιλογή. Ενθουσιάζεστε και αφήνεστε στις εύκολες λύσεις. Αυτό δεν φέρνει διάρκεια ή πληρότητα

Ιχθείς

Μία προσωπική κρίση αυτές τις ημέρες, αφορά κυρίως όσους έχουν γεννηθεί στα τέλη του ζωδίου. Είναι χρονιά μεταβλητή και θα καθορίσει τα μελλοντικά σας βήματα. Μην παρασύρεστε από τις εντυπώσεις. Αντίθετα, η κρίση αυτή θα σας προσφέρει έδαφος για νέες γνωριμίες μέσα στον κοινωνικό σας χώρο. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, να είστε προσηλωμένοι στην εξέλιξή σας και στην πρόοδό σας στη δουλειά. Το άστατο κλίμα, απλά δηλώνει την ανάγκη να αναζητήσετε κάποια βελτίωση συνθηκών στα επαγγελματικά σας ή να βρείτε ένα νέο τρόπο για την πρόοδό σας στον τομέα αυτό. Μην αποθαρρύνεστε και κυρίως μην εγκαταλείψετε την προσπάθεια. Κι αυτό γιατί έχετε την τάση να αφήνεστε στη ροή των γεγονότων. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο, δείχνει αγωνία για τα οικονομικά σας. Όμως έχετε την δυνατότητα να βρείτε νέες λύσεις, θα έρθει κάποιον ποσόν ξαφνικά ή μέσα από ένα τρόπο εργασίας, όχι φανερό.

Στα αισθηματικά σας, αν και απαιτείτε πολλά και δεν ικανοποιείστε, θα μπορέσετε να κάνετε μία αλλαγή για να βρείτε αυτό που ζητάτε. Ωστόσο, είστε αρκετά ονειροπόλοι, το όραμά σας θα είναι καλό να το έχετε συγκεκριμένο στο μυαλό σας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
7'
75 - 47
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;