Το Facebook αλλάζει ξανά... Like or Hate;

Μας έχει συνηθίσει η αλήθεια είναι στις αλλαγές το αγαπημένο Facebook, αλλά τον τελευταίο καιρό την έχει δει ανανέωση. Έχει αλλάξει το chat αν θυμάστε την τελευταία φορά και είχαμε πάθει όλοι μία αναστάτωση. Ούτε που ξέραμε πότε είμαστε OnLine και σε ποιους είμαστε ορατοί.

Τώρα η αλλαγή έχει να κάνει με το πόσο πολύ αγαπάτε το παρελθόν σας. Αν σας αρέσει η εμφάνισή σας πριν 5-6 χρόνια τότε κρατήστε όλο το υλικό σας από τότε. Αν όμως δεν θέλετε να σας θυμάστε ούτε εσείς οι ίδιοι, τότε σβήστε, κάψετε ότι σας θυμίζει από το παρελθόν πριν κάνετε την εφαρμογή για το καινούριο Facebook. Ο λόγος γίνεται για το ιστορικό που προβάλει το Facebook στο καινούριο timeline και αναλυτικό report τι κάνατε χρόνια πριν.

Το ανησυχητικό δεν είναι ότι θα  δουν οι τωρινοί σας φίλοι το χάλι, που πιστεύετε ότι ήσασταν κάποτε αλλά ότι είμαστε όλοι φακελωμένοι κάπου, κάθε στάτους που ανανεώνουμε, κάθε τραγούδι που ποστάρουμε. Πάω και στοίχημα ότι η επόμενη αλλαγή του Facebook θα είναι, να καταλαβαίνει την ψυχολογική μας διάθεση και να μας στέλνει inbox συμπαράστασης. Μην γελάτε… δεν νομίζω να αργήσει η μέρα αυτή!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;