Like a Virgin | Τεστ for the very first time

Ποιος μπορεί να πει με σιγουριά ότι η Παναγία δεν έκανε τεστ εγκυμοσύνης για να βεβαιωθεί ότι όντως είχε στα σπλάχνα της τον Ιησού Χρηστό; Κάποιος μάλιστα, είναι τόσο “μπροστά” που φαντάστηκε την αντίδρασή της, όταν το τεστ βγήκε θετικό. Σάλος πάντως ξέσπασε στο Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας, με τις αφίσες να απεικονίζουν την Παναγία να κρατά στα χέρια της το τεστ. Η αντίδραση των πιστών ήταν τόσο μεγάλη που αναγκάστηκαν να κατεβάσουν τις αφίσες.

Για την ιστορία, οι αφίσες είχαν τοιχοκολληθεί μπροστά από την Αγγλικανική εκκλησία του  Αγίου Ματθαίου.  Πριν από 2 χρόνια κοντά στα Χριστούγεννα είχε αναρτηθεί άλλη μια αφίσα έξω από την ίδια εκκλησία, που έδειχνε την Παναγία και τον Ιωσήφ γυμνούς στο κρεβάτι αφού είχαν κάνει σεξ.

Ο εφημέριος της εκκλησίας  προσπαθώντας να υπερασπιστεί τις αφίσες, είπε: “Χριστούγεννα δεν είναι μόνο ο Αγιος Βασίλης και τα κάλαντα αλλά και όσα συμβαίνουν γύρω μας. Η αφίσα με την Παναγία να κάνει τεστ εγκυμοσύνης είναι κάτι βγαλμένο μέσα από την ζωή. Αφορά μια αληθινή εγκυμοσύνη, μια αληθινή μητέρα και ένα αληθινό παιδί. Αφορά τα άγχη, το κουράγιο που πρέπει να δείχνουμε και την ελπίδα που πρέπει να έχουμε. Η Παναγία ήταν ανύπαντρη, νέα και φτωχή. Δεν ήταν ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία γυναίκα σε αυτή την κατάσταση.”

Υ.Γ. Προς αγαπητό εφημέριο, αν ψάχνεις εκκλησία μετά για το Κυριακάτικο κήρυγμα, μην αναρωτηθείς τι πήγε λάθος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;