Εβδομαδιαίες προβλέψεις 12-19/12/11

Συμβουλές για τα ζώδια (αν γνωρίζετε τον ωροσκόπο σας, παρακαλούμε να διαβάζετε και το αντίστοιχο ζώδιο) Προβλέψεις από 12 ως 19/12/11. Από τη Λίλιαν Σίμου!

Κριός

Η μελαγχολία των ημερών επικεντρώνεται στα θέματα που έχουν να κάνουν με την αποδοχή της εικόνας σας από τους άλλους αλλά και την ικανοποίηση που δέχεστε από τον κοινωνικό σας περίγυρο. Από τα μέσα της εβδομάδας και μετά, οι ιδέες θα είναι πιο λαμπερές και μπορείτε να πάρετε πρωτοβουλία για να γίνει μία νέα αρχή σε θέματα που σας ενδιαφέρουν προσωπικά και σχετίζονται με την αυτονομία σας. Καθώς υπογραμμίζονται θέματα που σχετίζονται με τον νόμο, αν υπάρχουν διεκδικήσεις, θα ήταν καλό να πάρετε μετά τις 15 οδηγίες από ειδικούς για να κανονίσετε τα επόμενα βήματα. Αν σχεδιάζετε ένα ταξίδι, μπορείτε πλέον να το αποφασίσετε. Σε θέματα σπουδών θα είστε περισσότερο συγκεντρωμένοι και μάλιστα ενδέχεται νέες ιδέες ή νέες γνώσεις να σας δώσουν ώθηση για να ξεπεράσετε ενδοιασμούς και να κάνετε ένα ανατρεπτικό ξεκίνημα.

Ευκαιρίες στα επαγγελματικά και οικονομικά σας σχέδια καλλιεργούνται στην περίπτωση που μπορείτε να φανείτε ψύχραιμοι.

Ταύρος

Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερου σίγουρα δεν είναι μία πολύ αισιόδοξη νότα, αλλά εσείς έχετε μία θετική γωνία. Επομένως, την δυσφορία αυτών των ημερών μπορείτε να την αντιμετωπίσετε με σθένος και αρκετά θετικά. Δεν θα είναι εύκολο όμως να κάνετε συμβιβασμούς όταν πρόκειται για κάποια ιδεολογική διαφορά ή ένα θέμα αντίληψης φιλοσοφικής. Εκεί η πίκρα θα προέλθει από την αντιπαράθεση και μάλιστα μπορεί να θεωρήσετε πως δεν σας κατανοεί το κοντινό σας περιβάλλον. Ας δεχθείτε την διαφορετική άποψη και ας εμπλουτίσετε τις γνώσεις μέσα από θεωρίες λιγότερο σύμφωνες με τη δική σας. Θα κερδίσετε σε εμπειρία και γιατί όχι..σε γνώση!

Από τα μέσα της εβδομάδας, θα μπορείτε να τακτοποιήσετε δάνεια ή άλλες εκκρεμότητες, με εφορία, με δόσεις ή πιστωτικές κάρτες. Θα κατανοήσετε πιο εύκολα τις αδυναμίες ή τις φοβίες σας και θα μπορείτε να τις ξεπεράσετε.

Προς το τέλος της εβδομάδας, η ένταση που επικρατεί θα φέρει προβλήματα στην δουλειά σας, για τον λόγο αυτό, παραμείνετε ψύχραιμοι.

Δίδυμοι

Βαθύτερες ανάγκες σας δημιουργούν ανασφάλεια. Αν αυτή αφορά τα οικονομικά σας, τότε αυτά μπορεί να στηριχθούν από την οικογένεια, ωστόσο ίσως η εξάρτηση ή η ανάμιξη των οικείων σας, σας φανεί παρεμβατική και ενοχλητική. Αρκεί να είστε και εσείς και εκείνοι, περισσότερο υπομονετικοί. Με ένα συνεργάτη μπορεί να έρθετε σε άμεση ρήξη και σ’ αυτό συντελεί η διαφορετική νοοτροπία.

Αν οι ανάγκες αυτές αφορούν το συναισθηματικό πεδίο, τότε θα ήταν καλό να αποφύγετε να είστε απαισιόδοξοι και αυστηροί με το ταίρι σας και με τον εαυτό σας. Δεν είναι κατάλληλη στιγμή για συζητήσεις και διευκρινίσεις. Μπορείτε να αναφερθείτε στα παράπονά σας μετά το τέλος της εβδομάδας αυτής. Αν και σταδιακά από τα μέσα της εβδομάδας διευκολύνονται οι συναλλαγές και συζητήσεις, θα ήταν καλό να μην βιαστείτε.

Οι συνεργασίες βελτιώνονται αισθητά μετά τα μέσα της εβδομάδας αυτής και θα είναι σημαντικό να επιτρέψετε νέα σχέδια να εκφραστούν πλέον. Μπορείτε να κάνετε ένα νέο προγραμματισμό, να αναζητήσετε νέες γνωριμίες ή νέους συνεργάτες.

Καρκίνος

Αποφύγετε τα σχόλια, αλλά και θωρακιστείτε απέναντι στην κριτική.

Αν και διανύετε μία περίοδο όπου βλέπετε πιο σοβαρά το θέμα των σχέσεων, οι μέρες αυτές δημιουργούν μία μελαγχολία. Ίσως είναι κάποια παράπονα που βγαίνουν στην επιφάνεια, ίσως σε άλλους μία κόπωση ή μία απομάκρυνση λόγω υποχρεώσεων. Όπως και να έχει, είναι παροδικό, για τον λόγο αυτό να μην είστε απαισιόδοξοι. Η πορεία θα δείξει πως όλα αυτά είναι περαστικά. Προσοχή όμως θα χρειαστείτε προς το τέλος της εβδομάδας, καθώς η μοναξιά είτε πραγματική (αν δεν έχετε ταίρι) είτε βαθύτερη (αν δεν είστε σε πολύ καλή περίοδο αυτή την εποχή με το ταίρι σας), σας επηρεάζει και χάνετε την υπομονή σας. Ενδέχεται σ’ αυτό να συμβάλουν μέλη της οικογένειας ή γενικά η ανάγκη για εξισορρόπηση στην οικογένεια,

Από τα μέσα της εβδομάδας και μετά, θα διαπιστώσετε πως είναι πιο εύκολο να κατανοήσετε τα θέματα της εργασίας σας και θα συνεννοείστε καλύτερα με τους υφισταμένους σας.

Λέων

Θέλοντας να κερδίσετε από τον κύκλο των γνωριμιών σας, ας είστε συμπαθείς στο καθημερινό σας περιβάλλον. Εκεί θα είναι εύκολο να εκτιμηθείτε και να βρείτε αξιόλογα άτομα στα οποία να βασιστείτε προκειμένου να ωφεληθείτε από αυτά. Θα μπορούσαν να είναι συνεργάτες στην δουλειά σας ή να είναι άτομα που σας παρέχουν βοήθεια και στήριξη. Αυτές τις μέρες όμως θα αισθανθείτε απομονωμένοι ή πικραμένοι. Δεν είναι σωστό να αποθαρρυνθείτε. Θα φανεί πως δεν είστε σε μία καλή ισορροπία στις υποχρεώσεις σας και ενδέχεται να έχετε παράπονα από τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε τακτικά. Η απαισιοδοξία σας οδηγεί σε λιγότερη δραστηριότητα ή πιο άτονη.

Από τα μέσα της εβδομάδας όμως, θα έχετε νέες ιδέες για ό,τι αφορά τις ευκαιρίες που θέλετε να αδράξετε. Αν ασχολείστε με τον τομέα της γνώσης ή σπουδάζετε, θα διαπιστώσετε πως είστε αρκετά εύστροφοι αυτή την εποχή και μπορείτε να προοδεύσετε χωρίς τις καθυστερήσεις που προηγήθηκαν. Αν υπάρχει ένα νομικό ζήτημα, θα βρείτε αναπάντεχη βοήθεια. Διαπραγματευθείτε κυρίως οικονομικά θέματα και επιδιώξτε να είστε αρκετά συνεπείς στο εξής.

Προσοχή στο τέλος της εβδομάδας, σε ό,τι αφορά συμφωνίες και υπογραφές.

Παρθένος

Αν είστε μόνοι, θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε ένα ταίρι που θα μοιραστεί τα όνειρά σας και τους στόχους σας. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, είστε σε μία καλή εποχή προκειμένου να σας βοηθήσει ο άνθρωπος αυτός να ανακαλύψετε τις προσωπικές σας δυνατότητες και να κάνετε το ταλέντο σας, πράξη. Θα ήταν καλό να ασχοληθείτε από κοινού με ένα ενδιαφέρον αυτή την εποχή και να στηριχθείτε στην αξία της παρουσίας του/της συντρόφου σας. Αν είστε γονείς, θα σας βοηθήσει η παρουσία των παιδιών, ως κίνητρο δημιουργίας.

Μία μελαγχολική διάθεση θα οφείλεται κυρίως στη φυσική σας ανασφάλεια. Καθώς είναι δύσκολες οι συνθήκες ακόμη και στον οικονομικό τομέα για τον καθένα μας πλέον, έχετε ακόμη ένα λόγο να μην είστε ήρεμοι. Από τα μέσα της εβδομάδας και μετά, ήδη νέες προοπτικές θα ανοίγονται σταδιακά και θα διαπιστώσετε πως

Προσοχή όμως στο τέλος της εβδομάδας για κάποια έξοδα που θα σας προβληματίσουν μελλοντικά ή μία ρήξη με τους οικείους σας

Ζυγός

Η κρίση των ημερών βοηθά να διευρύνετε ορίζοντες, να γνωρίσετε άτομα με διαφορετική νοοτροπία από εσάς και να δείτε με διαφορετική οπτική το μέλλον. Αν υπάρχει ένα νομικό θέμα σε εξέλιξη, μπορεί να ολοκληρωθεί αυτή την εποχή.

Από τα μέσα της εβδομάδας και μετά, πολλές συμφωνίες, υπογραφές ή ό,τι έχει σχέση με έγγραφα, θα είναι σε εξέλιξη και θα μπορείτε να τακτοποιήσετε σημαντικά σας ζητήματα που καθυστερούσαν ή είχαν άλλου τύπου δυσκολίες. Μετακινήσεις ή ένα ταξίδι, θα γίνει ίσως ξαφνικά αλλά για ένα ευχάριστο λόγο. Η γνώση που αποκομίζετε σας βοηθά να εξελιχθείτε.

Μία μελαγχολική διάθεση θα είναι αυτή που θα φέρει όμως λιγότερη χαρά αυτές τις μέρες. Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, η Αφροδίτη, είναι σε δύσκολες όψεις και σε ένα ζώδιο που την περιορίζει εκφραστικά. Ευθύνες στην οικογένεια σας κουράζουν ιδιαίτερα και αν είστε παντρεμένοι, μπορεί να αισθανθείτε πως το ταίρι σας δεν σας αγαπά αρκετά. Η κρίση θα κορυφωθεί προς το τέλος της εβδομάδας, αλλά θα ήταν προτιμότερο να συζητήσετε για τα αισθήματά σας μετά από λίγες μέρες.

Σκορπιός

Μαζί με τις ανακατατάξεις των εκλείψεων, αισθάνεστε το έδαφος να μην είναι «στέρεο» στα εισοδήματά σας. Η αλήθεια είναι πως πρέπει να προσέχετε κυρίως τις τοποθετήσεις κεφαλαίων ή τα δάνειά σας. Δεν είναι η κατάλληλη εποχή για νέες επιβαρύνσεις. Αλλά μετά τα μέσα της εβδομάδας, θα είναι πιο εύκολο να πάρετε αποφάσεις πάνω στα θέματα των χρημάτων. Κάποιος που σας φαίνεται πολύτιμος ή σημαντικός, θα σας δώσει μία νέα ιδέα. Ή θα αισθανθείτε πως έχετε μία νέα ιδέα που θα προσφέρει ένα σημαντικό δώρο στη ζωή σας.

Στις συζητήσεις θα αισθανθείτε αρκετά απογοητευμένοι από το περιβάλλον ή τις απόψεις που συζητιούνται στον περίγυρό σας. Θα έχετε παράπονα και μία απογοήτευση. Ας μην συζητήσετε όμως άμεσα τα προβλήματα αυτά. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα πρέπει να προσεχθεί η εσωτερική σας ένταση, γιατί θα έρθει ρήξη στην εργασία σας ή με άτομα που τους προσφέρετε την βοήθειά σας.

Τοξότης

Δεσμεύσεις ή περιορισμοί στο εισόδημά σας, φέρνουν προβλήματα που δεν μπορείτε να ξεπεράσετε εύκολα. Αποφύγετε να είστε μελαγχολικοί. Καθώς είναι σημαντικό να δραστηριοποιηθείτε, αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται σταδιακά μετά τα μέσα της εβδομάδας.

Από τις 15 του μήνα και μετά, θα είναι καλύτερη η συνεννόηση με τους συνεργάτες σας και οι συνεταιρισμοί θα πετύχουν τους στόχους σας. Θα θελήσετε να κάνετε γνωριμίες και θα είστε σε θέση να επικοινωνείτε σωστά με όποιον συναλλάσσεται μαζί σας. Με το ταίρι σας θα βρείτε ένα κοινό κώδικα επικοινωνίας κα αν είχατε ως τώρα δυσκολίες, θα τις ξεπεράσετε εύκολα.

Στο τέλος της εβδομάδας, μία δυσκολία φέρνει ένταση στις φιλικές συναναστροφές και ενδέχεται να προκαλέσει προβλήματα στην προσωπική σας ζωή. Αν έχετε μία προσωπική σχέση, αποφύγετε να αναμειχθούν τρίτοι σ’ αυτή

Αιγόκερως

Θα είστε συνεχώς με το παράπονο πως δεν σας προσέχουν ή δεν σας εκτιμούν αρκετά. Ή αν είστε δεσμευμένοι, πως το ταίρι σας δεν σας αγαπά όπως θα θέλατε. Η αλήθεια είναι πως δίδονται αφορμές για να το υποστηρίζετε, αλλά δεν είναι μία μόνιμη κατάσταση αυτή. Προσπαθήστε να κάνετε υπομονή και θα ξεπεραστούν πολλές δυσκολίες.

Μετά τα μέσα της εβδομάδας, η εργασία σας μπαίνει σε καλύτερη σειρά και μπορείτε να έχετε πλέον τάξη στη ζωή σας. Κλείνετε συμφωνίες, τακτοποιείτε τα έγγραφά σας ή λύνετε προβλήματα.

Στο τέλος της εβδομάδας, θα είναι σημαντικό να αποφύγετε να έρθετε σε ρήξη με ένα άτομο που είναι ανώτερό σας στην εργασία σας ή μία κοινωνική γνωριμία. Καθώς η υπομονή δεν είναι επαρκής, θα επέλθει ρήξη ξαφνική και απότομη.

Υδροχόος

Απογοήτευση και έλλειψη ελπίδας ή στόχου, σας κρατούν περισσότερο εσωστρεφείς αυτή την εποχή. Το εσωτερικό άγχος μπορεί να αναστείλει ευκαιρίες στη ζωή σας και νέους ορίζοντες.

Αν και συντρέχουν λόγοι για να είστε στενοχωρημένοι, σκεφθείτε πως ο Ερμής ορθόδρομος από τα μέσα της εβδομάδας και μετά, σχηματίζει θετική γωνία με τον κυβερνήτη σας, Ουρανό. Νέες ιδέες, νέα σπίθα για γνώση ή αναζήτηση, δίνουν ώθηση στα σχέδιά σας. Συναντηθείτε με άτομα που έχουν κάτι να σας προσφέρουν μέσα από τις συζητήσεις σας ή διαβάστε, ενημερωθείτε και ασχοληθείτε με τη γνώση. Θα χαλαρώσει η πίεση και θα προοδεύσετε.

Στο τέλος της εβδομάδας, αποφύγετε τις νομικές αντιπαραθέσεις. Προσέχετε στην οδήγηση και στις φιλίες που θέλουν να σας επιβληθούν.

Ιχθείς

Θα ήταν καλό να αποφύγετε την αυστηρή κριτική προς τους φίλους σας. Δεν είναι τέλειοι, όπως δεν είστε και σεις. Αντίθετα, είναι αυτοί που θα σας βοηθήσουν να κάνετε βήματα προς μία νέα αρχή.

Κάποια σχέδια διαπιστώνετε πως δεν προοδεύουν, ωστόσο είναι απαραίτητο να κάνετε υπομονή αυτό το διάστημα. Το να αποθαρρύνεστε σας απομακρύνει από τον στόχο. Από τα μέσα της εβδομάδας, υπάρχει μία χαλάρωση σταδιακά προς τα θέματα της προσωπικής σας ζωής, κυρίως με την οικογένεια. Αν και η κρίση των τελευταίων μηνών είναι εμφανής, μπορείτε να έχετε μία συνεννόηση, αν κι εσείς προσπαθήσετε όμως να κατανοήσετε απλά θέματα που δημιουργούνται.

Στο τέλος της εβδομάδας, μην κλείνεστε στον εαυτό σας, αντίθετα μοιραστείτε ένα σας πρόβλημα με έμπιστους ανθρώπους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
86'
2 - 4
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
FT
1 - 1
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
ΤΕΛ
88 - 95
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;