Χρήστος Θηβαίος: “The B project” στο Σταυρό του Νότου.

Χτες το βράδυ ο Χρήστος Θηβαίος με τους σπουδαίους μουσικούς του εμφανίστηκαν στο club του Σταυρού του Νότου, πραγματοποιώντας την πρώτη από τις δύο εμφανίσεις που έχουν προγραμματίσει για φέτος στο συγκεκριμένο μαγαζί.

Ο καλλιτέχνης παρουσίασε χτες ένα μουσικό πρόγραμμα διαφορετικό από τα προηγούμενα. Ήταν χωρισμένο σε δύο μέρη. Το πρώτο είχε να κάνει με ένα αφιέρωμα στο “Grace” του Jeff Buckley και το δεύτερο στις «Μέρες Αδέσποτες» των Συνήθων Υπόπτων. Μία μουσική που σε ταξιδεύει με την απόχρωση και τη σφραγίδα της φωνής του Χρήστου Θηβαίου. Στο πλάι του είχε σπουδαίους μουσικούς, τον Γιάννη Αναστασάκη, τον Μιχάλη Ευδαίμων, τον Καλλίστρατο Δρακόπουλο και την κυρία της μπάντας Βάσω Δημητρίου, την οποία μάλιστα ο Θηβαίος αποκάλεσε αδελφή του, έπειτα από δώδεκα χρόνια κοινής πορείας και συνεργασίας.

Ανάμεσα στους παρευρισκομένους ήταν και ο δάσκαλος, του Χρήστου Θηβαίου, όπως ο ίδιος τον αποκάλεσε, Θάνος Μικρούτσικος. Ο καλλιτέχνης ένιωσε την ανάγκη να ευχαριστήσει την γυναίκα του για την στήριξη όλα αυτά τα χρόνια. Η δεύτερη εμφάνιση του Χρήστου Θηβαίου θα πραγματοποιηθεί στις 18 Δεκεμβρίου στην club σκηνή του Σταυρού του Νότου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;