Γ. Βαλλιανάτος | Έκανα πορνεία στην Αγγλία!

Συνέντευξη παραχώρησε ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος στο ΕΓΩ Weekly, μιλώντας για το παρελθόν του και την ομοφυλοφιλία στην πολιτική ζωή του τόπου.

Συγκεκριμένα:

Ο Πρόεδρος της Φιλελεύθερης Συμμαχίας, τόνισε:

“Τα σημερινά κόμματα μας έφεραν μπροστά στην καταστροφή. Φασιστές ή κομμουνιστές έχουν πρόβλημα να κατανοήσουν τι σημαίνει ευρωπαϊκό κράτος.”

Για την κόντρα του με τη Λιάνα Κανέλλη λέει πως “έχω μια συγκεκριμένη διαφωνία με τη Λιάνα Καννέλη. Είναι ένας άνθρωπος που έχει άποψη και προτάσεις για όλα τα θέματα, εκτός από εκείνα του σεξουαλικού προσανατολισμού, το αν δηλαδή κάποιος είναι ομοφυλόφιλος. Για αυτούς τους ανθρώπους όχι μόνο δεν λέει τίποτα αλλά, οποτεδήποτε έρχεται μια σχετική συζήτηση στη Βουλή, ή δεν υπάρχει ή το κόμμα της λέει τα χειρότερα. Αυτή είναι η διαφωνία μου.”

Θεωρεί πως στο ΚΚΕ υπάρχει ρατσισμός έναντι των ομοφυλόφιλων και μάλιστα “κατά τον χειρότερο τρόπο. Χειρότερα σχεδόν και από το ΛΑΟΣ. Τουλάχιστον το ΛΑΟΣ έχει μια ιδεολογία ναζιστική, την οποία υπερασπίζεται. Το ΚΚΕ τι υπερασπίζεται;”

Λέει πως “υπάρχουν ομοφυλόφιλοι πολιτικοί όπως ο Βαΐτσης Αποστολάτος, ο οποίος δεν έχει ανοίξει ποτέ το στοματάκι του και ανήκει σε ένα κόμμα που λέει τα χειρότερα για τους ομοφυλόφιλους.”

Για την προσωπική του ζωή:

Εξομολογήθηκε ακόμα πως “η γενιά των φίλων μου πέθανε από AIDS.”

Τέλος, η συγκλονιστική αποκάλυψη έρχεται όταν περιγράφει πως “Ναι. Έκανα πορνεία, όχι στο πεζοδρόμιο. Όταν ήμουν φοιτητής στην Αγγλία, εργάστηκα σε γραφείο συνοδών για τρία χρόνια. Είναι ένα επάγγελμα και αυτό.”

“Το έκανα για να δω πως είναι. Από περιέργεια. Άλλες φορές ήταν ενδιαφέρον, άλλες όχι. Μου έφυγε η απορία και σήμερα καταλαβαίνω ακριβώς το πρόβλημα. Οργανώσαμε, μάλιστα, σωματείο και εκπροσωπώ τους ανθρώπους που εκδίδονται στην Ελλάδα.”

Ακόμα εξομολογείται πως “έχω κάνει σεξ επανειλημμένα με παραπάνω από έναν σύντροφο. Αν με έναν είναι μια φορά ωραίο, με περισσότερους είναι πολλές φορές ωραίο, αρκεί να αρέσει σε όλους.”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;