Κι ότι γίνει …

Καλησπέρα φιλές και φίλοι! Άλλο ένα τσουχτερό από το κρύο ΣΚ και επειδή δεν βλέπουμε ακόμη «άσπρη μέρα» ώστε να πάμε για καμιά χιονόμπαλα… ας αρκεστούμε στην ασπρόμαυρη μπάλα! Αλλιώς και «στρογγυλή θεά»… Μήπως και δούμε με ένα καλό σημερινό μας ποντάρισμα -από εκεί- καμία άσπρη μέρα!

Από τα μεσημεριανά δε διέκρινα κάποια στοιχηματική ευκαιρία παρά μόνο το διπλό της φορμαρισμένης Τοτεναμ. Αλλά μόλις είδα και το «υπέρ-φόρτωμα» πάνω του αλλά και την σταδιακή πτώση της τιμής του 2 … την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια…

Πάμε να δούμε όμως, μέσα από τα απογευματινά και βραδινά ματσάκια, τι καλό εντοπίσαμε…

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ :  Άσσος . οι κρητικοί είναι σε καλή κατάσταση και θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τις αδυναμίες που δείχνει ο ΠΑΣ μακριά από τα Γιάννενα… Επιπλέον, όλοι στην ομάδα περιμένουν να δώσουν απαντήσεις για το σούσουρο τις διαιτητικής αδικίας εις βάρος του Εργοτελη αλλά και να ρεφαρουν το τρίποντο που θεωρητικά τους στερήθηκε… Θα πάμε με τον άσσο και τον Καραγεωργιου και νομίζω ότι εύκολα ή δύσκολα θα μας δικαιώσει.

(ΟΠΑΠ : 1,80  –  INTERNET : 1,90 έως 2,15)

ΜΑΤΕΡΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ : Διπλό .  Φορμαρισμένοι οι φιλοξενούμενοι με επιθετικές δυνατότητες και ευκολία στο σκοράρισμα. Η Ματερ δείχνει να βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι αλλά νομίζω ότι είναι ένα «κλικ» κάτω συνολικά σε ποιότητα από τους φιλοξενούμενους… Για χαμηλότερη απόδοση είναι ωραίο ίσως και το Goal καθώς η Ραπιντ δέχεται εύκολα το γκολ αλλά εμείς θα πάμε με το διπλό που πληρώνει ικανοποιητικά.

(ΟΠΑΠ : 1,75  –  INTERNET : 1,80 έως 1,90)

ΛΙΡΣ – ΜΠΡΙΖ  :  Διπλό .  ανώτερη ομάδα η Μπριζ ενώ από την άλλη οι γηπεδούχοι δεν φαντάζουν ιδιαίτερα ισχυροί στην έδρα τους… Το μομέντουμ είναι με τους φιλοξενούμενους και οι επιθετική γραμμή της Μπριζ θα κάνει και σήμερα το καθήκον της…

(ΟΠΑΠ : 1,65  –  INTERNET : 1,70 έως 1,80)

  • Η Χαρτς είναι υπό διάλυση και το κλίμα στην ομάδα αρνητικότατο… κοντράρουμε τον χαμηλό υπό αυτές τις συνθήκες άσσο του 1,70 – 1,75.
  • Γιατί τόσο πολύ το over ρε παιδια στο Αγρίνιο; Mήπως έχουν τίποτα άμυνες από γρανίτη οι δυο ομάδες και δεν το είχαμε καταλάβει…; Βουρ στο 1,90!
  • Άλλο παλι κι αυτό…! Στο ντέρμπι της Μαδρίτης 1,10 … Τρελά πράματα. Θα πάω κι εγώ λοιπόν στο ωραίο Goal που πληρώνει και καλά! (1,75 – 1,85)
  • Δεν πρέπει να πάρει επιτέλους κι ένα ματς εντος έδρας η Ρεν…;; !!!

ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ  –»  ΛΙΡΣ – ΜΠΡΙΖ  :  2

Καλή τύχη και καλή σας στοιχηματική επιτυχία …

by Zogra

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;