Παραγωγός cupcakes καταστράφηκε λόγω Groupon!

Κατά καιρούς, έχουμε ακούσει αρκετές εταιρίες που έκαναν “απερίσκεπτα” μία προσφορά σε social buying sites και την “πλήρωσαν” ακόμη και με λουκέτο (τόσο εντός, όσο και εκτός συνόρων!). Έτσι και στην περίπτωση της Rachel Brown, η οποία έχει την αρτοποιία – ζαχαροπλαστική  Need a Cake bakery στο Reading, του Berkshire. Τι έκανε η Rachel; Προσέφερε έκπτωση 75% για 12 cupcakes αρχικής αξίας £26 στο τοπικό groupon, με αποτέλεσμα 8.500 άνθρωποι να “κυνηγήσουν” την ευκαιρία στις 6.50 λίρες!

Έτσι, κατέληξε να χάνει κάτι ενδιάμεσο μεταξύ 2,5 και 3 λιρών σε κάθε δωδεκάδα που πουλούσε. Μάλιστα, είχε επιπλέον έξοδα της τάξεως των £12,500 για να προσλάβει κόσμο και για να στείλει τα προϊόντα. Όπως δήλωσε και η ίδια, πρόκειται “αναμφίβολα για τη χειρότερη επιχειρηματική απόφαση που έχει κάνει στη ζωή της” και για “πραγματικό εφιάλτη”.

Η αλήθεια είναι πως η επιχειρηματίας δεν περίμενε τέτοια ανταπόκριση, για αυτό δεν έβαλε και ανώτατο όριο παραγγελιών στην προσφορά της… Πάντως δεν είναι η πρώτη που μετά από προσφορά “τρέχει και δεν φτάνει”, οπότε προσοχή!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;