Ζώδια | Εβδομαδιαίες προβλέψεις 21-27/11/11

Ας δούμε πρωταρχικά πώς πάει η εβδομάδα και στην συνέχεια θα έχουμε νεώτερα άρθρα για λεπτομέρειες για την έκλειψη και τον ανάδρομο Ερμή. Αν γνωρίζετε τον ωροσκόπο σας, παρακαλούμε να διαβάσετε και το ζώδιο αυτό. [Από τη Λίλιαμ Σίμου]

Κριός

Ουσιαστικό για σας θα είναι να αναζητήσετε στόχους που θα έχουν να κάνουν με την ελευθερία στην σκέψη και στα αισθήματα. Να αγκαλιάσετε το ξένο και διαφορετικό μέσα από μία θετική διάθεση. Όμως να προσέχετε καθώς οι διακυμάνσεις της διάθεσης θα σας φέρουν προ των ευθυνών σας από τα τέλη της εβδομάδας και μετά… αποφύγετε τις υπερβολές και μην κάνετε κάτι για το οποίο μετά, θα δεχθείτε συνέπειες, οικονομικές ή συναισθηματικές. Στα οικονομικά και στα δάνεια ή χρέη, δύσκολη ημέρα κυρίως η Τετάρτη.

Ταύρος

Για σας ο ενθουσιασμός σε θέματα οικονομικών μπορεί να σας δημιουργήσει δυσκολίες στο μέλλον. Αν έχετε ανοίγματα και έχετε βασιστεί σε άτομα που δεν ήταν κοντά στην δική σας νοοτροπία, είναι πιθανόν να βρεθείτε προ εκπλήξεων τώρα. Θα απογοητευθείτε αν είχατε μεγάλα όνειρα και υπερβολική αισιοδοξία. Το σημαντικό είναι να αποφύγετε τις επενδύσεις από τα μέσα της εβδομάδας και μετά. Αν πρέπει να τακτοποιηθούν όμως εκκρεμότητες, θα έχετε ευκαιρία να τις ολοκληρώσετε μετά την Πέμπτη. Με το ταίρι σας, θα ήταν σημαντικό να μην είστε πολύ απαιτητικοί.

Δίδυμοι

Καθώς είστε σε μία αναστάτωση εν όψει των εκλείψεων ως τις γιορτές, ας σκεφθείτε πώς θα εκμεταλλευτείτε θετικά αυτή την εποχή. Θα είναι πρωτεύον ζήτημα κάθε συμφωνία και συναλλαγή, που έχει να κάνει με συνεργασίες και σχέσεις. Με τους αγαπημένους σας θα μοιράζεστε όμορφες στιγμές, ωστόσο προς το τέλος της εβδομάδας, μία δυσκολία στην συνεννόηση θα φέρει ρήξη σε όποια σχέση δεν έχει βάσεις. Αν είχατε επενδύσει σε μία συνεργασία με αφέλεια, μπορεί να δείτε πως οι συμφωνίες αθετούνται και αυτό θα φέρει απογοήτευση, ιδιαίτερα αν εμπλέκεται θέμα οικονομικό που δεν έχει ολοκληρωθεί, ή διευκρινιστεί.

Καρκίνος

Ως τα μέσα της εβδομάδας, θα ήταν καλό να κάνετε μία ακόμη προσπάθεια προκειμένου να προσεγγίσετε αγαπημένα πρόσωπα και να λύσετε προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν μεταξύ σας. Όσοι είστε γονείς, με τα παιδιά σας θα μπορείτε να περάσετε όμορφες στιγμές. Λίγη προσοχή θα πρέπει όμως να δοθεί την Τετάρτη, αφού οι ισορροπίες στις σχέσεις με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν, ίσως είναι περισσότερο ευαίσθητες ή ευάλωτες. Στην συνέχεια, η εργασία σας φέρνει θέματα στην επιφάνεια που δεν είχατε προνοήσει ή προγραμματίσει. Αλλά θα ήταν καλό να διατηρήσετε την επαφή με άτομα θετικά, καλοπροαίρετα και γενναιόδωρα, προκειμένου να αισθανθείτε άνετα και να προχωρήσετε δημιουργικά.

Λέων

Οι μέρες έχουν πολλές θετικές προοπτικές για σας, αλλά μην βιαστείτε να ενθουσιαστείτε. Υπάρχει ανάγκη να εστιαστείτε στις πρακτικές σας απολαβές και να κάνετε το καλύτερο για τις υποθέσεις που έχουν σχέση με τα οικονομικά και τα εργασιακά σας θέματα. Επίσης, οι μέρες βοηθούν να κερδίσετε όσο το δυνατόν τις καλύτερες εντυπώσεις από τα άτομα που ξεχωρίζετε στη ζωή σας, φίλους αγαπημένους, σύντροφο ή παιδιά. Χαρείτε μαζί τους την καθημερινότητά σας, μοιραστείτε σχέδια και διασκεδάστε, διώχνοντας μακριά τους προβληματισμούς. Λίγο ευαίσθητες θα είναι οι ισορροπίες με τους οικείους σας στα μέσα της εβδομάδας

Παρθένος

Το άγχος συχνά γίνεται εμπόδιο στην χαρά και την αισιοδοξία στη ζωή σας. Όσο περισσότερο έρχονται όμως θετικά μηνύματα, τόσο μπορεί να αναστείλετε τις προσπάθειες, διστάζοντας να πιστέψετε πως μπορείτε να προχωρήσετε σε όνειρα και σχέδια. Κάποιος μέλος της οικογένειας που προσπαθεί να δώσει ένα ερέθισμα προκειμένου να ανοίξετε ένα παράθυρο στην τύχη, σας φαίνεται υπερβολικό και σας φέρνει περισσότερο άγχος παρά χαρά. Ίσως μάλιστα διαφωνήσετε μαζί τους γιατί διαφέρετε σε νοοτροπία. Μπορεί να είστε πολύ σχολαστικοί σε ό,τι λέει ή κάνει και να θεωρήσετε πως δεν μπορείτε να το εμπιστευθείτε.

Ζυγός

Ενδιαφέρον έχει αυτή η περίοδος καθώς σας προσφέρει γνωριμίες με άτομα που έχουν θετική σκέψη και ιδέες που διευρύνουν τους δικούς σας ορίζοντες. Ίσως μάλιστα σας ωθήσουν να κάνετε ένα ταξίδι. Οι γνωριμίες αυτή την εποχή μπορεί να σας ξεκουράσουν, να σας δώσουν χαρά και να φέρουν κοντά σας θαυμαστές. Ένα φλερτ που ίσως προκύψει, δεν είναι σίγουρο πως θα κρατήσει σε μάκρος, καθώς όλα αυτή την περίοδο είναι ρευστά και δεν υπόσχονται διάρκεια. Αν ασχολείστε με θέματα γνώσης, ή συχνάζετε σε χώρους με πολιτιστικές ασχολίες, θα ωφεληθείτε αυτές τις μέρες. Μάλιστα, ίσως προβληματιστείτε και ξεκινήσετε μία μελέτη για εσωτερική αναζήτηση.

Σκορπιός

Οι στόχοι για οικονομικά θέματα πρέπει να συζητηθούν αυτή την εποχή, αλλά όχι να κλείσετε συμφωνίες άμεσα. Ωστόσο θα είναι καλό να μεθοδεύσετε τα επόμενα βήματα παρατηρώντας όσους είναι σε θέση να σας προσφέρουν οφέλη οικονομικά. Εκείνο που θα κερδίσετε είναι να διαπιστώσετε ποιοι είναι σε θέση να κρατούν τις υποσχέσεις τους και πόσοι όχι. Καθώς και ποιες περιπτώσεις ή ευκαιρίες τελικά αποδίδουν. Θα διαπιστώσετε πως κάποια από τα θέματα που εξελίσσονται αυτή την εποχή έχουν εμπόδια. Καλύτερα να μην πιέσετε καταστάσεις, ούτε να έχετε άγχος για ό,τι δεν προοδεύει. Στο μέλλον θα φανεί πως μάλλον σταθήκατε τυχεροί και δεν ταίριαζε στα όνειρά σας.

Τοξότης

Στην κορυφή των εξελίξεων είστε για το επόμενο διάστημα. Εκτός του Ερμή, της Αφροδίτης και του Β. Δεσμού, ο Ήλιος στο ζώδιό σας ανοίγει νέες ευκαιρίες για σας. Ωστόσο, οι εκλείψεις θα φέρουν φως σε αδυναμίες και αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να αγνοήσετε. Επειδή είστε συνήθως πολύ αισιόδοξοι ή αφελείς ή αμελείς στην λεπτομέρεια, ο Άρης από την Παρθένο, θα δημιουργήσει εμπόδια σε κάθε υπερβολή. Μέσα στις επόμενες ημέρες, μπορεί να αισθανθείτε πως διστάζετε ή πως κάνατε κάτι που θέλετε να αναιρέσετε. Προσοχή μην φανείτε ανακόλουθοι ή αφερέγγυοι όμως. Μείνετε σταθεροί στον λόγο σας.

Αιγόκερως

Σας ενδιαφέρουν πολύ τα αισθηματικά σας και έχετε την ευχέρεια να φέρετε σε ισορροπία τις προσωπικές σας σχέσεις. Απογοήτευση μπορεί να εισπράξετε από ένα άτομο του φιλικού σας περιβάλλοντος και είναι απαραίτητο να είστε προετοιμασμένοι ή να μην μοιράζεστε μυστικά με τους άλλους. Ενδέχεται επίσης, στα μέσα της εβδομάδας, ένα σχέδιο που επιθυμείτε διακαώς να γίνει η αιτία για ρήξη με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, είτε για λόγους ανταγωνισμού, είτε ζήλιας. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί ίσως απογοητευθείτε. Επίσης, η ανασφάλεια θα σας κάνει να είστε διστακτικοί για αποφάσεις σημαντικές μετά τα μέσα της εβδομάδας.

Υδροχόος

Διευρυμένος φαίνεται ο κοινωνικός σας κύκλος αυτή την εποχή, αλλά είναι πιθανόν να σας ενθουσιάσουν φιλικά άτομα και να σας ενθαρρύνουν για πολλά σχέδια και όνειρα που θα φέρουν διλήμματα σύντομα στη ζωή σας. Κατ’ αρχήν δεν είναι δυνατόν να μεθοδεύσετε πολλούς στόχους παράλληλα και κατά δεύτερον, ενδέχεται κάποιοι από αυτούς να είναι υπερβολικά αισιόδοξοι. Μην βασίζεστε σε φιλική συμπαράσταση, καθώς ενδέχεται να αθετήσει τον λόγο του ένα άτομο, που ως πρότινος φαινόταν πως είναι στο πλευρό σας. Αν είστε δίχως σύντροφο, αυτή την περίοδο θα εμφανιστούν ενδιαφέρουσες γνωριμίες, αλλά μην βιαστείτε να δεσμευτείτε άμεσα.

Ιχθείς

Μία περίοδος ιδιαίτερη για σας, αλλάζετε σκέψη και στόχους συνέχεια, δεν είστε σταθεροί στις υποσχέσεις ή οι κοινωνικές σας γνωριμίες δεν έχουν μία συγκεκριμένη γραμμή. Θα ήταν σημαντικό να αποφύγετε να εμπιστευθείτε τους ανθρώπους στον χώρο της καριέρας, κυρίως αν σας έχουν παρουσιάσει πολύ θετικά τις προοπτικές σας. Μπορεί να είναι ανακόλουθοι και να αλλάξουν σύντομα γνώμη. Κάτι που συζητήσατε, ενδέχεται να αναφερθεί σε ένα κοινωνικό περιβάλλον, γι’ αυτό ας είστε συνετοί στο τι λέτε με ανθρώπους που δεν είναι οικείοι σας. Κάποιο άτομο με το οποίο συνδέεστε σοβαρά σε προσωπικό επίπεδο ή συνεργασία, θα είναι σε θέση να σας στηρίξει σε πρακτικά ζητήματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;