Εκτός ΝΔ και ο Σωτήρης Χατζηγάκης!

Εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ τέθηκε πριν απο λίγο ο Σωτήρης Χατζηγάκης, με απόφαση του προέδρου του κόμματος, Αντώνη Σαμαρά. Ο λόγος; Η δήλωση του πρώην Υπουργού για την ύπαρξη “ορισμένων ακροδεξιών σταγονιδίων στη ΝΔ”, τα οποία “με την ταμπέλα της λαϊκής δεξιάς, πάνε να αλλοιώσουν την ιδεολογική ταυτότητα του κόμματος”. Τόνισε πως το κόμμα είναι ευρωπαϊκό, εθνικό, αστικό και πολυκομματικό και φυσικά στους κόλπους του έχει και τα στελέχη της λαϊκής Δεξιάς και του μεσαίου χώρου.

Αυτό που κάνει πιο εντυπωσιακή και ακατανόητη την κίνηση του Αντώνη Σαμαρά, είναι πως ουσιαστικά ο Σωτήρης Χατζηγάκης υπεραμύνθηκε την πρόσφατη αλλαγή πλεύσης του Αντώνη Σαμαρά και έθεσε εαυτόν υπέρ της κυβέρνησης συνεργασίας, “απαντώντας” ουσιαστικά στον Πάνο Καμμένο που είχε προειδοποιήσει νωρίτερα πως δε θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στη νέα κυβέρνηση και την οποία είχε χαρακτηρίσει ως “χούντα”.

Αντί λοιπόν ο Αντώνης Σαμαράς να διαγράψει τον Πάνο Καμμένο, διέγραψε το Σωτήρη Χατζηγάκη. Σίγουρα θα έχουμε εξελίξεις στο προσεχές διάστημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;