O Λάκης, η βαρκάδα και το χαβιάρι

Όχι δεν γύρισε το μάτι στον Λάκη Λαζόπουλο, αλλά θα υποδυθεί τον ρόλο του ψαρά στη νέα ταινία του Γιάννη Σμαραγδή “Ο Θεός αγαπά το χαβιάρι”και παραχωρεί στο ένθετο People του Πρώτου Θέματος, συνέντευξη, στην οποία μιλάει για όλους και για όλα… και κυρίως για την πολιτική κατάσταση στη χώρα.

«Ο χαρακτήρας που υποδύομαι δεν αφορά σε κάποιο ιστορικό πρόσωπο ωστόσο διαδραματίζει καταλυτικό ρόλο στη ζωή του Ιωάννη Βαρβάκη. Είναι ένας ρόλος συναισθηματικός, ιστορικής αξίας για τον ήρωα. Σε σημαίνοντα πρόσωπα, όπως ο Βαρβάκης, υπάρχει κάποια στιγμή στην ιστορία τους που τους συμβαίνει κάτι μέσα στο μυαλό ή στην ψυχή τους. Αυτό πολλές φορές δεν καταγράφεται εξωτερικά. Ας πούμε ότι ο ψαράς, το δικό μου πρόσωπο στην ταινία, είναι η εσωτερική δύναμη του Βαρβάκη που εμφανίζεται εκείνη τη στιγμή και του δίνει την απάντηση στις εσωτερικές ερωτήσεις που έχει μέσα στο κεφάλι του». Κάπως έτσι χαρακτήρισε τον ήρωα που υποδύεται.

Για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα αρκέστηκε να πει: “Η περίοδος είναι δύσκολη, αλλά πιστεύω ότι θα αρχίσει να αχνοφέγγει η αισιοδοξία”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;