Οι Περιπέτειες του Τεντέν: Το Μυστικό του Μονόκερου

Τη νέα ταινία των Columbia Pictures και Paramount Pictures, «Οι Περιπέτειες του Τεντέν: Το Μυστικό του Μονόκερου», απόλαυσε το κοινό στην Επίσημη Πρεμιέρα που διοργανώθηκε από το Conn-x και την κινηματογραφική εταιρεία FEELGOOD Entertainment στα VILLAGE CINEMAS – The Mall Athens την Τρίτη, 1η Νοεμβρίου.

Η μεγάλη παρέα του Conn-x, τυχεροί νικητές του σχετικού διαγωνισμού στο Facebook, όπως και εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού χώρου, ανάμεσά τους η Εύη Αδάμ, Αλεξάνδρα Κατσαϊτη, Γιώργης Λαμπαθάκης, Γιώργος Μανίκας, Ηρώ, Στεφανία Γουλιώτη, Παύλος Κουζούνης και πολλοί άλλοι τίμησαν με την παρουσία τους την πρώτη προβολή της νέας 3D περιπέτειας σε υπογραφή Στίβεν Σπίλμπεργκ στη σκηνοθεσία και Πίτερ Τζάκσον («Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών»).

Η ταινία θα ξεκινήσει να προβάλλεται για το ευρύ κοινό στις 3 Νοεμβρίου σε 3D.

Λίγα λόγια για την ταινία

Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ (Η τετραλογία του «Ιντιάνα Τζόουνς», «Ε. Τ.: ο Εξωγήινος», «Η Διάσωση του Στρατιώτη Ράιαν», «Τα Σαγόνια του Καρχαρία», «Στενές Επαφές Τρίτου Τύπου», «Ο Πόλεμος των Κόσμων», «Τζουράσικ Παρκ», «Α. Ι.: Τεχνητή Νοημοσύνη») και ο Πίτερ Τζάκσον (Η τριλογία του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών», «The Hobbit», «King Kong», «Ουράνια Πλάσματα», «Παραδεισένια Οστά») παρουσιάζουν την πλέον πολυαναμενόμενη περιπέτεια της χρονιάς: για πρώτη φορά, στη μεγάλη οθόνη, οι περιπέτειες του Τεντέν σε τρισδιάστατη εκδοχή, εξ ολοκλήρου γυρισμένη με την πρωτοποριακή τεχνική του performance capture.

Μια επική περιπλάνηση στην άκρη της γης, γεμάτη χιούμορ, ηρωισμό, μυστήριο, αγωνία, εξωτικούς προορισμούς, καταδιώξεις και κινδύνους που κόβουν την ανάσα, προορισμένη να συναρπάσει τους fans του ξανθομάλλη ρεπόρτερ με το ατίθασο τσουλούφι, αλλά και τους φανατικούς λάτρεις της αυθεντικής περιπέτειας ανά τον κόσμο.

Σύνοψη

Ο Τεντέν, ένας ριψοκίνδυνος νεαρός δημοσιογράφος που διψά για περιπέτεια, θα βρεθεί στο στόχαστρο του μυστηριώδους, αποφασισμένου για όλα συλλέκτη Ιβάν Ιβάνοβιτς Σακχαρίν, όταν από καθαρή σύμπτωση θα πέσει στα χέρια του μια ρέπλικα του «Μονόκερου», ενός φημισμένου ιστιοφόρου του 17ου αιώνα. Εν αγνοία του Τεντέν, στα σπλάχνα της κρύβεται μια περγαμηνή, που αποτελεί το πρώτο από τα στοιχεία που θα οδηγήσουν στην ανακάλυψη του ανεκτίμητου θησαυρού του Κόκκινου Ράκαμ, ενός θρυλικού κουρσάρου που σκορπούσε τον τρόμο στην εποχή του. Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο διαβολικός Σακχαρίν, ο οποίος θα επιχειρήσει να βγάλει από τη μέση τον Τεντέν, γεγονός που θα οδηγήσει τον τελευταίο σε μια ανεπανάληπτη όσο και ριψοκίνδυνη περιπλάνηση στα πέρατα του κόσμου, με μοναδική συντροφιά του τον θαλασσοδαρμένο φίλο του Καπετάνιο Χάντοκ και τον πιστό του σκύλο Μιλού, ένα πανέξυπνο λευκό φοξ τεριέ…

Μην ξεχάσετε αύριο να διαβάσετε την κριτική του Καπογιάννη για την ταινία!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;