Τσαμπιόνια πράξη 4η

Μέσα σε συμπληγάδες εξελίξεων για το μέλλον της χώρας μας, σήμερα έχουμε τους αγώνες για το θεσμό του Champions League και ο Ολυμπιακός αγωνίζεται στη Γερμάνια με την… «κυρία» Μπορούσια!

«Πρέκα» παρά τέταρτο λοιπόν ώρα Ελλάδος … 😉 , για να κάνουμε και λίγο τη σύνδεση ποδοσφαίρου-πολίτικης , η ελληνική (ο Θεός να τη κάνει με τόσους ξένους στη σύνθεσή της) ομάδα αντιμετωπίζει τους γερμανούς στο Βεστφαλεν.

Για να δούμε λίγο στοιχηματικά τι μπορούμε να διακρίνουμε από τις σημερινές αναμετρήσεις.

ΖΕΝΙΤ – ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ :  Χ ημίχρονο .  Στην προηγούμενη αγωνιστική είχαμε δώσει το ίδιο σημείο για το συγκεκριμένο ματς και αν θυμάστε μας χάλασε η… μανέστρα στις καθυστερήσεις του 1ου ημιχρόνου (γκολ στο 46’). Βλέπω πάλι σφιχτό και δυνατό παιχνίδι κέντρου. Νομίζω ότι και βάση απόδοσης το Χ στο ημίχρονο είναι καλή στοιχηματικη ευκαιρία. Αν κάποιος θέλει να ποντάρει στο νικητή, νομίζω ότι η «πλάστιγγα» γέρνει προς τον Άσσο…

(ΟΠΑΠ : 1,95  –  INTERNET : 2,00 έως 2,10)

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ : Over . ο ολυμπιακός θα προσπαθήσει να μπει επιθετικά στο παιχνίδι και να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες του αναλογούν… από την άλλη οι γερμανοί το έχουν πάρει πατριωτικά… και με καλή κυκλοφορία στο χώρο του κέντρου αλλά και την επιστροφή του Μπάριος στην επίθεση θα προσπαθήσουν από το πρώτο κιόλας ημίχρονο να σκοράρουν.

Εκτός από το over καλό προς στοιχηματισμο σημείο είναι και το 1 στο ημίχρονο. Σήμερα η Ντορτμουντ δεν θα αστειεύεται…

(INTERNET : 1,65 έως 1,75)

ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: 1 (Άσσος) . Οι ισπανοί παρουσιάζονται καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι και νομίζω πως δεν θα αφήσουν ανεκμετάλλευτη την σκληρή τους έδρα και θα πάρουν τους τρεις βαθμούς για την πρόκριση στην επόμενη φάση…

(ΟΠΑΠ : 1,55  –  INTERNET : 1,65 έως 1,75)

Over την Τσελσι που απέναντι στους Βέλγους θα ψάξουν για εξιλέωση…

Αναμένω κλειστό παιχνίδι στην Κύπρο και το ΑΠΟΕΛ θα είναι σκληρό καρύδι για τους Πορτογάλους! Πρώτη μας επιλογή το under.

Τα συνεχόμενα over των Λονδρέζων μας παροτρύνουν στο over 2,5 goal και σήμερα (εφόσον ασχοληθούμε με το συγκεκριμένο παιχνίδι στοιχηματικα…)

Καλή τύχη σε όλους !

By Zogra

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;