Τα γενέθλια για το ζώδιο του Σκορπιού 2011-2012

Φίλες και φίλοι στο ζώδιο του Σκορπιού, χρόνια σας πολλά!

Πριν αναφερθούμε στην σφαιρική εικόνα της αστρολογικής σας χρονιάς, ως τα επόμενα γενέθλια, ας δώσουμε μία περιγραφή του ζωδίου σας. [Από την Λίλιαν Σίμου]

Το ζώδιο του Σκορπιού, είναι ένα ζώδιο που μας δημιουργεί συχνά επιφύλαξη και εγκράτεια. Είναι λάθος. Τα άτομα με τον Ήλιο στον Σκορπιό, είναι άτομα που ξέρουν να βιώνουν με πάθος τις καταστάσεις της ζωής και μπορούν να φθάνουν στα άκρα. Ζουν έντονα και απόλυτα κάθε στιγμή και θέλουν να ελέγχουν μέσω της γνώσης και της δύναμης τον χώρο, τον χρόνο, την ύπαρξή τους. Είναι σταθεροί, πιστοί, αλλά και άκαμπτοι. Αυτό δυσκολεύει τις σχέσεις με τους άλλους. Η φύση τους, τους ωθεί να γίνουν διαφορετικοί, καθώς αναζητούν την αλήθεια στην πρώτη αρχή της. Ερευνητές με οξύ πνεύμα και διαρκή επίμονη προσπάθεια, μπορούν να φθάσουν στην ρίζα των καταστάσεων που τους ενδιαφέρουν.

Μαγνητικοί, ασκούν μία περίεργη έλξη στο περιβάλλον τους. Με πλούσια συναισθήματα, μπορούν να γίνουν εκδικητικοί όταν προδίδονται, καθώς δεν ξεχνούν. Αλλά μπορεί να κρατήσουν ένα μυστικό, με σεβασμό και πίστη. Αινιγματικοί και καχύποπτοι, μπορεί να γίνουν δυναστευτικοί και ζηλιάρηδες, κτητικοί και μνησίκακοι, στην κατώτερη μορφή τους. Αλλά μπορεί να γίνουν αυτοί που θα θυσιάσουν την ύλη για το πνεύμα και θα αναγεννηθούν μέσα από αυτό!

Τα άτομα με τον Ήλιο στον Σκορπιό, είναι σε θέση να προχωρήσουν κάνοντας θυσίες και προωθώντας ως το τέλος το έργο τους. Είναι σκληροί μαχητές, πρέπει δε να έχουν ένα στόχο συγκεκριμένο, για να μην στρέψουν την δυναμική τους προς τον ίδιο τους τον εαυτό και γίνουν σε ακραίες περιπτώσεις, αυτοκαταστροφικοί.

Με ισχυρό ένστικτο, οδεύουν προς τον δρόμο που επιθυμούν και αναζητούν τη γνώση με βάθος. Δεν έχουν διπλωματία και δεν μπορούν εύκολα να παρεκκλίνουν από τις αποφάσεις τους. Η ειλικρίνεια είναι ωμή και φαίνεται αρκετά σκληρή, πληγώνει τις σχέσεις τους. Κοντά τους –όταν δεν υπάρχει σύγκρουση- αισθάνονται ασφαλείς οι φίλοι. Αλλά αν δεν φανούν ειλικρινείς, τότε θα υπάρχει σοβαρή αντίδραση.

Προτιμούν τη μοναξιά και επιδιώκουν κάποιες φορές να είναι μόνοι.

Στην συναισθηματική έκφραση είναι απαιτητικοί στις σχέσεις και τον έρωτα. Απόλυτοι, μπορεί να δοθούν ολοκληρωτικά, αλλά και να κάνουν τα πάντα να κρατήσουν τον σύντροφό τους, ακόμη κι αν η σχέση έχει ουσιαστικά πεθάνει. Θα έχουν την τάση να τον ελέγχουν και να ασκούν εξουσία επάνω του, ερωτική, υλική, ψυχολογική.

Τα ενδιαφέροντα που έχουν είναι η ενασχόληση με την έρευνα και είναι ταλαντούχοι σε κάθε αναζήτηση. Ό,τι έχει μυστήριο, θα τους έλκει και θα τους δημιουργεί την ανάγκη να το διερευνήσουν. Ασχολίες με έρευνα, μελέτη μυστηρίων και αναζήτηση της αλήθειας της ζωής. Ένα επιτραπέζιο παιχνίδι που θα περιέχει εκπλήξεις και κρυμμένα μυστικά είναι το αγαπημένο τους. Επίσης, θα τους άρεσαν οι γρίφοι, τα σταυρόλεξα. Δεν αντέχουν τις πεζές και απλοϊκές ασχολίες.

Στην υγεία υπάρχει ευαισθησία στο απεκκριτικό σύστημα και το παχύ έντερο. Επίσης στα γεννητικά όργανα και τις κυτταρικές παθήσεις. Προσοχή στα βαριά φαγητά, λιπαρά κρέατα και ό,τι αποτελεί «κακή συνήθεια» κι έχει επιπτώσεις στην υγεία.
Αστρολογική πρόβλεψη για τα γενέθλιά σας 2011-2012:

Η χρονιά αυτή είναι μία ακόμη περίοδος προετοιμασίας ωρίμανσης και σημαντικών αποφάσεων. Ως τα επόμενα γενέθλια του 2012, όπου ο Κρόνος θα ξεκινήσει την πορεία του στο ζώδιό σας, θα πρέπει να είστε σε ετοιμότητα. Κι αυτό, γιατί βρίσκεστε εδώ και ενάμιση χρόνο στο προστάδιο μίας ουσιαστικής και αποφασιστικής περιόδου, που θα ξεκινήσει από τα επόμενα γενέθλια του 2012 και μετά…

Θεωρείστε αυτή την χρονιά ικανή να σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε με τους φόβους και τις αδυναμίες σας. Να κάνετε μία ουσιαστική ενδοσκόπηση και να αντιμετωπίσετε με σθένος κάθε ανησυχία που σας εμποδίζει να χαρείτε και να αισθανθείτε ικανοί να δώσετε τις μάχες σας. Κρυφοί εχθροί που μπορεί να είναι τα δικά σας βιώματα ή να είναι λάθη του χθες που τώρα γίνονται αντιληπτά και σας ωθούν να τα ξεπεράσετε. Θα αισθάνεστε λίγο πιεσμένοι ή περιορισμένοι, αλλά αυτό θα περάσει σε λίγους μήνες και θα είστε δυνατοί, πιο σίγουροι και πιο αποφασιστικοί με τα επόμενα γενέθλια πια, το 2012.

Με τον Δία απέναντι από το ζώδιό σας ως τις αρχές του καλοκαιριού του 2012, θα είστε σε θέση να ασχοληθείτε με τον κύκλο των γνωριμιών σας. Συνεργασίες, αλλά και μία σχέση που θα σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα, είναι σε θέση να σας απασχολήσουν ως το καλοκαίρι του 2012. Αν ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο του Σκορπιού, τότε ως τα τέλη του χειμώνα θα έχετε πολλές επαναλαμβανόμενες ευκαιρίες για να διευκρινιστεί ποιες σχέσεις είναι πραγματικά αντάξιες των απαιτήσεών σας. Όσοι έχετε γενέθλια λίγο αργότερα, θα αισθανθείτε την ανάγκη για μία σοβαρή σχέση κυρίως από την Άνοιξη ως το Καλοκαίρι του 2012. Μπορεί να αποφασίσετε ένα γάμο ή μία συμβίωση, ή τουλάχιστον να γίνει η σχέση σας πιο θερμή και πιο ουσιαστική.

Από το καλοκαίρι του 2012, θα είναι μία περίοδος ιδιαίτερη για σας, όπου τα οικονομικά, κυρίως δάνεια, χρέη, επενδύσεις, ή κάποια χρήματα που μπορεί να πάρετε ως δωρεάν ή κληροδότημα, θα σας απασχολήσουν. Να αποφύγετε όμως, πολλές και διαφορετικές επενδύσεις, γιατί δεν θα σας ωφελήσουν τελικά.

Στα οικονομικά σας, ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να υπάρξει το δίμηνο Μαΐου –Ιουνίου, ιδιαίτερα αν υπήρξατε νωρίτερα αμελείς. Μπορείτε να είστε συνετοί, για τον λόγο αυτό, ας είστε προσεκτικοί κυρίως εκείνη την περίοδο. Δεν συνιστάται αγορά, σημαντική συμφωνία ή μία έναρξη.

Από το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου ως τα Χριστούγεννα, τα θέματα που θα κυριαρχήσουν στην ζωή σας και θα είναι πηγή ανησυχίας, είναι τα οικονομικά σας. Η αίσθηση της ανασφάλειας, μπορεί να μην είναι πάντα βάσιμη, αλλά σας την ενισχύουν άλλοι στον περίγυρό σας. Υπομονή, αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις ή να κάνετε μία αγοραπωλησία αυτές τις μέρες.

Από τις 25 Ιανουαρίου ως τα μέσα Απριλίου, θα υπάρξουν δυσκολίες αν συνεργάζεστε με μία ομάδα, καθώς θα υπάρχει ένταση, αντιπαράθεση και ίσως ένας ανταγωνισμός.

Προφανώς δεν αφορά εσάς ιδιαίτερα, αλλά μπορεί να γίνετε αποδέκτης αυτού. Καθώς δεν είναι απαραίτητο να πάρετε μέρος, διατηρείτε ήπιους τόνους και αποφύγετε τις συγκρούσεις σε χώρο φιλικό ή ενός ομίλου, σωματείου, που ίσως έχετε συμμετοχή.

Ορισμένα σχέδια σημαντικά, γίνονται αφορμή για να αισθανθείτε άγχος. Θα διστάσετε να κάνετε ξεκινήματα, αλλά παράλληλα θα είστε πολύ επιμελείς στον προγραμματισμό τους. Επιτρέψτε στον χρόνο να κυλήσει και θα βγείτε από το αδιέξοδο. Απλά, μην περιμένετε όλα να είναι τέλεια οργανωμένα!

Ανατροπές και απρόοπτα θα έχει η καθημερινότητά σας, αλλά πρέπει να το συνηθίσετε…αυτό θα έχει διάρκεια αρκετών ετών. Αλλάζουν πολλά και συμμετέχετε στις κοινωνικές αλλαγές, θέλοντας ή μη. Στο τέλος, θα προκύψει ένα καλό αποτέλεσμα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;