Φοιτητικό περιοδικό Chill Out – Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος!


Το μάθατε; Εδώ και μερικές μέρες έχει ξεκινήσει η διανομή του ολοκαίνουριου τεύχους του φοιτητικού περιοδικού Chill Out!

Ως γνωστόν, το περιοδικό θα το βρείτε στα χαρακτηριστικά πορτοκαλί stand που βρίσκονται τοποθετημένα σε όλα τα Πανεπιστήμια (ΑΕΙ και ΤΕΙ) της Αττικής, όπως επίσης και σε 5 Ιδιωτικά Κολέγια. Για όσους δεν είστε πια φοιτητές, μπορείτε να το βρείτε σε επιλεγμένα μαγαζιά – φοιτητικά στέκια ή να το «ξεφυλλίσετε» online στο www.chill-out.gr

Στο τεύχος Οκτωβρίου, στο περιοδικό, φιλοξενείται μια απολαυστική συνέντευξη από το συγκρότημα «ΜΕΛΙSSES», ενώ περιέχεται και ένα αφιέρωμα στους «Πρωτοετείς Φοιτητές». Στο περιοδικό θα βρείτε επίσης ιδέες που αφορούν την έξοδο σας, κριτική για τις νέες κινηματογραφικές προβολές, καθώς και πολλές προτάσεις για βιβλία, dvd, μουσική και φοιτητικές συνταγές. Τέλος, θα βρείτε πλούσια θεματολογία για μια σειρά από θέματα της φοιτητικής καθημερινότητας.

Κάντε like στο www.facebook.com/chilloutmagazine για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα του περιοδικού!

Τέλος, αν έχετε iPhone κατεβάστε εντελώς δωρεάν την εφαρμογή “YouthApp” μέσω του iTunes, ώστε να μπορείτε να διαβάζετε το περιοδικό από το κινητό σας, όπως φυσικά και όλες τις τελευταίες εξελίξεις από το neolaia.gr!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;