Απόψεις | Τελικά... Once you go Mac you never go back!

Ναι καλά το γράφω. Δε σας κρύβω πως ξενέρωσα αρκετά με το iPhone 4S, αλλά η Apple όντως “έπαιξε” όπως “έπαιζε” και παλαιότερα. Από το iPhone 2g στο 3g, από το 3g στο 3gs και από το 4αρι στο 4S.

Κλασσικά πράγματα. Κουράστηκα αλήθεια σας το λέω, να βλέπω τις γα**φήμες για το iPhone 5 που μας έδωσαν την ψευδαίσθηση πως μετά από ένα άψογο iPhone 4 θα βλέπαμε μια νέα συσκευή αρκετά καλύτερη από την προηγούμενη.

Όχι δυστυχώς θαύματα δε γίνονται και καλύτερα που δε γίνονται γιατί ο AppleFan δύσκολα θα φύγει από το αγαπημένο μηλόφωνο. Το πολύ πολύ να δώσει το 4αρι και να πάρει το 4S με μια διαφορά στην τιμή. Κλασσικά πράγματα και αν δε με πιστεύετε μπείτε σε κανα forum με μεταχειρισμένα και δείτε πόσο πουλιούνται τα 4αρια.

Από την άλλη το πραγματικά εξελιγμένο Android λειτουργικό που όσο πάει και… τα σπάει! Σε παλαιότερο άρθρο που έγραψε ο καταξιωμένος συνάδελφος τα νούμερα των συσκευών Android που ενεργοποιούνται μέρα με τη μέρα όσο πάνε και ανεβαίνουν. Ο χρήστης σκέφτεται και λέει πως σιγά μη δώσω λεφτά για να πάρω ένα iPhone και επιλέγει συσκευή Android (Είτε HTC, είτε Samsung, είτε LG, είτε και ένα άψογο πραγματικά Huawei).

Η Apple (επέστρεψα πάλι) κάνει ακριβώς ότι γίνεται και στους υπολογιστές της. Ο Mac δεν είναι και τόσο “καλός” σε υλικό όμως το λειτουργικό του τα σπάει. Θέλει τον κόσμο της και όχι αυτούς που πχ θα προτιμήσουν ένα turbo x (σαφώς καλύτερο σε υλικό) με windows 7 επάνω.

Βλέπω το εξής. Το πρώτο μου smartphone ήταν ένα αγορασμένο από Αμερική μεριά (μιας και δε κυκλοφόρησε ποτέ Ελλάδα) iPhone 2g Jailbroken.

Μετά λόγω της ραγδαίας αύξησης της τεχνολογίας χρησιμοποίησα και iPhone 3g όπου έμεινα υπερβολικά ευχαριστημένος. Συνέχισα για να δοκιμάσω και κάτι άλλο μιας και δεν “έπαιζαν γκαφρά” και προτίμησα ένα φτηνό Huawei, μετά ένα HTC Wildfire, και ένα BlackBerry Bold 2. Ώσπου είπα το εξής: Κανένα δυστυχώς μέχρι στιγμής κατ εμέ, δεν “πιάνει” ότι ένα iPhone. Οπότε και έχω παραμείνει σε ένα φθηνό Sony Ericsson μέχρι να αγοράσω το νέο μου iPhone που δε πρόκειται να το αλλάξω…

iOS είναι αυτό… design είναι αυτό… Θα δείξει…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
9'
56 - 37
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;