Golden-i | Αποκλειστικά η απάντηση για τη φήμη περί iPhone 4S

Νωρίτερα σήμερα, είδαμε μία φήμη για διαρροή μιας φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος του iPhone 4S από την ιστοσελίδα του καταστήματος Golden-i. Εκεί που το είχαμε σχεδόν σίγουρο πως θα ανακοινωθεί σήμερα iPhone 4S, τα πράγματα άλλαξαν. Ήρθαμε σε επαφή με το κατάστημα Golden-i και σας παρουσιάζουμε αποκλειστικά την απάντηση περί της φήμης για iPhone 4S.

Ζητήσαμε από την εταιρία που μας φτιάχνει το site να μας φτιάξει μια σελίδα που να έχει την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Την σελίδα την ανέβασαν στο www.golden-i.gr/iphone4s – με δοκιμαστικό κείμενο για να δούνε πως θα βγει το layout – καθώς δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση εάν θα είναι iPhone 4S, iPhone 5, χωρητικότητες, ημερομηνία κυκλοφορίας, φωτογραφία κλπ. Αυτά τα περιμένουμε σήμερα το βράδυ μετά το event οπότε και η σελίδα θα ανέβει το βράδυ με τα επίσημα στοιχεία.

Δεν υπήρχε ποτέ στην ιστοσελίδα μας link που να οδηγούσε σε αυτήν την σελίδα.

Κάποιος χρήστης προφανώς έβαλε στο τέλος του domain to iphone4s και βρήκε τη σελίδα.

Όταν καταλάβαμε ότι τη βρήκανε και το κάνανε θέμα, κάναμε rename τη σελίδα σε κάτι άλλο ώστε να μην μπορούν να την βρουν.

Ως εκ τούτου δεν πρόκειται για επίσημη ενημέρωση – καθώς δεν είχαμε ποτέ τα επίσημα στοιχεία και σε καμία περίπτωση δεν θα ανεβάζαμε μια σελίδα με φήμες!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;