Απόψεις | Μέσα Μαζικής Μεταφοράς | Γιατί σε μένα; aka Άντε γεια!

Είμαι ακριβώς πάνω στη φούρια και στα νεύρα, για αυτό είναι σίγουρο πως το άρθρο που ακολουθεί θα είναι κακογραμμένο. Αλλά θα το πω, ακριβώς έτσι όπως το αισθάνομαι.

Αγαπημένοι μου υπάλληλοι, των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς,

Είμαι 22 ετών, χρησιμοποιώ τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, εδώ και 8 χρόνια σε καθημερινή βάση. Δεν έχω βγάλει δίπλωμα οδήγησης και πάντα σας υπερασπιζόμουν με σθένος, στο γεγονός πως πολλοί συμπολίτες μας αφήνουν το αμάξι σπίτι μόνο για να πεταχτούν μέχρι το περίπτερο (και αν…).

Στήριζα τους οδηγούς, διαλαλώντας πως η πλειοψηφία είναι εξυπηρετική και έκλεινα τα αφτιά μου όταν ο οδηγός του ΗΣΑΠ, έβγαζε ανακοίνωση από τα μεγάφωνα “Παρακαλούνται οι ΞΕΝΟΙ, να μάθουν να σέβονται” στο σταθμό της Βικτώριας.Έκλεινα και τα μάτια μου όταν ενώ έτρεχα 100άρι και έφτανα μπροστά από την πόρτα, ο οδηγός του τραμ την έκλεινε επιδεικτικά (βέβαια, αν ήμουν γκομενάκι, θα μου άνοιγε την μπροστά για να γυρίσω όλο νάζι να του πω “Αααχ, είστε τόσο καλός…”). Έκλεινα και τη μύτη μου, όταν ο οδηγός λεωφορείου άναβε τσιγάρο σαν να μην τρέχει κάστανο και προσέβαλε ΚΑΙ αυτός μετανάστες για το πώς στέκονται (κυριολεκτικά).

Έκανα και τον μαλάκα, που εδώ και πέντε χρόνια, με έχουν ελέγξει για εισιτήριο 5 φορές, αλλά πάντα αγόραζα. Γιατί οι τζαπατζήδες φθείρουν ΚΑΙ ΕΣΑΣ και ΕΜΕΝΑ που ενώ η 48ωρη γραμμή του τραμ τα ΣΚ  ήταν γεμάτη δεν χτύπαγε κανείς εισιτήριο και την έκοψαν.

Και φυσικά, πλίνθοι της πυραμίδας του Χέοπα (που θα έλεγε και ο Mikieus), μαντέψτε ποιος επιβαρύνεται από τις συνεχόμενες απεργίες σας. Όχι, λάθος κάνατε. Όχι οι πολιτικοί, όχι αυτοί που έχουν τα αμαξάκια τους. ΕΓΩ. Ντάξει σας ευχαριστώ που μας βοηθάτε να κάνουμε γνωριμίες (πήρα ταξί μαζί με άλλα 3 άτομα που βρήκα σήμερα στη στάση του τραμ) ή που μας  προτείνετε τη γυμναστική (από Συγγρού-Νέο Κόσμο, ο μόνος τρόπος να έρθεις Π. Φάληρο ήταν τα πόδια σήμερα, πράγμα και το οποίο έκανα).

Τέλος θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τις φουλ ενημερωμένες ιστοσελίδες σας και που οι απεργίες σας δεν έχουν στόχο την ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού, για αυτό και η σημερινή στάση εργασίας του ΤΡΑΜ, μαθεύτηκε σήμερα το πρωί.

Αν θέλετε αλληλεγγύη, ψάξτε άλλου. Γιατί εγώ, ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ, σας δίνω τα….

ΥΓ: Δεν μιλάω καν για τους μισθούς της ΕΘΕΛ, για τους μούφα διορισμούς σε ΜΕΤΡΟ και ΤΡΑΜ, δεν με αφορά εμένα. Αφορά τη δικαιοσύνη. Η στάση σας όμως με τις απεργίες με έκανε να βροντοφωνάξω “Άντε γεια!”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;