Δανία | Επιβάλλουν φόρο στα λίπη!

Τελικά, αντί να γίνουμε εμείς η Δανία των Βαλκανίων, έγιναν αυτοί η Ελλάδα της Σκανδιναβίας. Νέος φόρος, που θεωρείται μέτρο για την καταπολέμηση της κατανάλωσης λίπους, προβλέπει την επιβολή φόρου 16 κορωνών (2,15 ευρώ) ανά χιλιόγραμμο για τα κορεσμένα λίπη!

Εικόνες πολέμου στα Super Market της χώρας, με το καταναλωτικό κοινό, να αγοράζει όσο το δυνατόν περισσότερες προμήθειες βουτύρου, πίτσας, κρέατος και γάλακτος, πριν επιβληθεί ο φόρος και αυξηθούν οι τιμές!

“Αμφιβάλλω αν αυτό θα έχει θετικό αντίκτυπο στην υγεία, είναι απλά ένας συμπληρωματικός φόρος» δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο μια εκπρόσωπος της Δανικής Συνομοσπονδίας Βιομηχανιών (DI), η Γκίτε Χεστεχάβε.

Σχόλια:

α) Μη δίνετε ιδέες στο ΓΑΠ

β) Δεν πληρώνει ο Πάγκαλος για τα ακίνητα, σκέψου τι θα κάνει για τα λίπη..

γ) Θα το ομολογήσω και ας με πούνε ζώο. Ένα από τα χειρότερα επιχειρήματα των αντικαπνιστών, είναι πως πάμε οι καπνιστές, παθαίνουμε ιατρικές βλάβες από το τσιγάρο και το πληρώνουν αυτοί μέσα από τα ταμεία. Ως Σπαρτιάτης στην διατροφή που είμαι, σας λέω λοιπόν ένα γεμάτο εκδικητικότητα “Άρπα τα για να έχεις”. Γιατί δηλαδή εσύ να τρως λιπαρά που καταστρέφουν την υγεία σου και να επιβαρύνομαι εγώ, ε; Οπότε. Δεν καπνίζουμε, δεν τρώμε λιπαρά, δεν πίνουμε αλκοόλ και θα πεθάνουμε ΥΓΙΕΣΤΑΤΟΙ. Περαστικά σας..

δ) Τι άλλο θα μπορούσαν να φορολογήσουν με πρόσχημα την υγεία; Ακούω ιδέες… (ας πούμε, αν αποδειχθεί ότι η χρήση κινητού προξενεί βλάβες, θα πληρώνεις στο λογαριασμό, ειδικό φόρο, αν φαίνεται πως κάνει μεγάλη χρήση…)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;