Σαουδική Αραβία | Αντιμετώπιση γυναικών εν έτη 2011....

Κτηνωδίες…. χωρίς σύνορα για τη Σαουδική Αραβία και τον τρόπο που αντιμετωπίζουν κάποιες στοιχειώδεις έννοιες όπως ισότητα, ανθρώπινα δικαιώματα και άλλες δεδομένες για τους ανθρώπους του Δυτικού Κόσμου αξίες.

Έτσι λοιπόν, ενώ την προηγούμενη βδομάδα λέγαμε “Μπράβο στα παιδιά, άργησαν αλλά έδωσαν το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι στις γυναίκες”, σήμερα μάθαμε την εξής είδηση.

Μία γυναίκα από τη Σαουδική Αραβία καταδικάστηκε από δικαστήριο της Τζέντα να μαστιγωθεί 10 φορές επειδή έπιασε στα χέρια της τιμόνι. Μισό. Αρχικά δεν επιτρέπουν στις γυναίκες να οδηγούν (η μόνη μουσουλμανική χώρα που έχει ακόμα αυτό το θέμα). Θα μπορούσαμε να το ντύσουμε με ωραία αστειάκια για τις γυναίκες οδηγούς και να το αφήσουμε να περάσει, αλλά εδώ μιλάμε για μαστίγωμα..

Εν έτη 2011 καταδικάστηκε ΣΕ ΜΑΣΤΙΓΩΜΑ.

Φυσικά και ήξερα, πριν διαβάσω την είδηση, πως ακόμα αυτά γίνονται στις μουσουλμανικές χώρες, αλλά επιτρέψτε μου, να σοκάρομαι ΚΑΘΕ φορά που το σκέφτομαι.

Άκου μαστίγωμα…

ΥΓ: Επειδή σέβομαι την έννοια της σοβαρότητας, προφανώς δεν αναπαράγω της γελοίες δηλώσεις του αναπληρωτή της Διεθνούς Αμνηστίας για τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική. Την μέρα που θα πάρουν δραστικά μέτρα για τον εκπολιτισμό των βαρβάρων, θα ασχοληθώ σοβαρά..

ΥΓ2: Δεν έχω πρόβλημα με τους μουσουλμάνους προς θεού (όλων),  αλλά τώρα σοβαρά, όταν οι ίδιοι δεν κράζουν αυτές τις συμπεριφορές, είναι σαν να τις εγκρίνουν..

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;