Ζώδια | Εβδομαδιαίες προβλέψεις 26/9-3/10/11

Κριός

Μεγάλη σημασία θα έχει να επικεντρωθείτε στις σχέσεις σας. Προσωπικές ή κοινωνικές, θα ασκήσουν μία ιδιαίτερη πίεση και θα αναζητήσετε άλλους τρόπους συνεργασίας ή μία νέα συντροφιά. Επειδή όμως μπορείτε να χαρείτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα, βρίσκοντας ένα σωστό δίαυλο επικοινωνίας, εξηγώντας τα προβλήματα με υπομονή και δίχως κριτική και σχόλια, ίσως θα ήταν καλό να περιμένετε. Σίγουρα ασφυκτιάτε και η υπομονή δεν είναι το μεγάλο σας προσόν. Αλλά η έκρυθμη κατάσταση είναι τα απόνερα των προβλημάτων της διετίας. Είστε στο σημείο 0 προκειμένου να κάνετε μία νέα αρχή. Για να γίνει αυτή, σίγουρα η παρόρμηση δίνει ώθηση, αλλά δεν είναι απαραίτητο να διαλύσετε τα πάντα και να βρεθείτε εντελώς μετέωροι….

Ταύρος

Οι υποχρεώσεις σας πνίγουν και στην ουσία αυτό που τείνει να απορρυθμιστεί, είναι η καθημερινότητά σας. Τα άτομα που συμπορεύονται με σας, φαίνονται πολύ κουραστικά και ενίοτε πιεστικά. Οι ρυθμοί που σας επιβάλλονται είναι πολύ έντονοι για τα δεδομένα σας και σίγουρα αυτό είναι ένας ακόμη εξαναγκαστικός παράγοντας που δυσκολεύει τη ζωή σας. Μέσα στην εργασία σας, αν είστε εργαζόμενοι, θα είναι δύσκολο να συνταυτιστείτε με τους ανθρώπους σας, πολλές φορές, ο εκνευρισμός δεν θα δώσει την ευκαιρία για μία ήρεμη συνεργασία και ίσως οι παρεξηγήσεις να κρύβουν κάποιες εντάσεις που συσσωρεύτηκαν εδώ και καιρό, δίχως να τις εκφράσει η κάθε πλευρά. Βασιστείτε στις αξίες σας, αναζωογονηθείτε κοντά σε αγαπημένα και οικεία σας πρόσωπα. Προσκαλέσετε φίλους και δώστε στην ατμόσφαιρα λίγο φως.

Δίδυμοι

Μέσα από τις δυσκολίες και τις ανακατατάξεις των ημερών, μπορείτε να βγείτε κερδισμένοι, αφού η Νέα Σελήνη αγγίζει κυρίως τα δικά σας δεδομένα και πρότυπα. Θα είστε καλύτερα κοντά στους αγαπημένους σας, αλλά οι σχέσεις σας θα περάσουν και για σας, μία κρίση. Όμως η κρίση αυτή, θα ανανεώσει τους δεσμούς, με άτομα που ήδη υπάρχει μία βάση συνεννόησης. Επιδιώξτε να είστε σε επικοινωνία με χαρούμενη διάθεση, η επαφή με όσους συνδέεστε συναισθηματικά, θα σας στηρίξει αυτή την εποχή. Παράλληλα, θα είναι σημαντικό να ενδιαφερθείτε για μία νέα γνώση και να κάνετε σχέδια για ευχάριστες στιγμές με το παιδί σας, αν είστε γονείς.  Το φλερτ, θα είναι επίσης εφαλτήριο για καλύτερες και πιο εποικοδομητικές μελλοντικές σχέσεις.

Καρκίνος

Οι οικογενειακές σας σχέσεις χρειάζονται κάποια ακόμη ξεκαθαρίσματα. Ενδεχομένως είχατε ήδη απασχοληθεί με τα «του οίκου» σας ήδη εδώ και ένα με ενάμιση χρόνο αρκετά σοβαρά…Τώρα, ας κάνετε μία νέα αρχή, αφήνοντας πίσω ό,τι δυσάρεστο έχει προκύψει στην επικοινωνία. Αναζητήστε ένα δικό σας χώρο, όπου θα μπορείτε να αισθάνεστε αρμονία και υγεία, χαρά και αισιοδοξία. Θα είναι η απαραίτητη ξεκούρασή σας. Αν δεν μπορείτε να απομονωθείτε σε ένα ξεχωριστό σπίτι, τότε ας βρείτε ένα δικό σας δωμάτιο, ή ένα χώρο που θα είναι διακοσμημένος με τις προτιμήσεις σας και θα αποτελεί μία μικρή «όαση» για σας. Αποφύγετε να διαφωνήσετε με τα μέλη της οικογένειας για λόγους κοινωνικούς.

Λέων

Αν μέσα στο άμεσα συγγενικό περιβάλλον υπήρξαν προβλήματα και ακόμη εκκρεμούν, τότε είναι πιθανόν να έρθετε σε μία αντιπαράθεση, είτε για λόγους ιδεολογίας είτε για ένα νομικό θέμα που δεν έχετε ολοκληρώσει. Καθώς δεν είναι εύκολη η συνεννόηση, αποφύγετε την επαφή με άτομα που σας εκνευρίζουν. Επειδή όμως η ένταση θα δυσκολεύει και την απλή επικοινωνία, θα ήταν σημαντικό να κάνετε μία προσπάθεια να διατηρηθούν χαμηλά οι τόνοι. Αν μετακινηθείτε αυτές τις μέρες, προσοχή στην νευρική οδήγηση γιατί ενδέχεται να προκληθούν εύκολα ατυχήματα. Στην εργασία σας θα ωφεληθείτε αν ελέγχετε την γενναιοδωρία σας και είστε αισιόδοξοι με μέτρο και λογική.

Παρθένος

Στα θέματα που αφορούν την ασφάλεια και τα οικονομικά σας, περνάτε την κρίση της Νέας Σελήνης. Αποφύγετε τις δαπάνες, καθώς δεν θα είναι δυνατόν να είστε μέσα στον προϋπολογισμό σας. Αν θέλετε να κάνετε μία επένδυση, απρόβλεπτα δεν θα επιτρέψουν την ικανοποίηση που περιμένατε. Καθώς η ρευστότητα των οικονομικών ευρύτερα είναι έντονη και επίφοβη αυτές τις μέρες, σε σας κάθε προσπάθεια να κάνετε μία σημαντική αγορά, θέλει προσοχή. Αποφύγετε με κάθε τρόπο τα τυχερά παιχνίδια και τις αγορές που θέλουν ρίσκο. Αν έχετε μία σημαντική σχέση, ίσως δεν είστε ευχαριστημένοι. Το ταίρι σας δεν σας δημιουργηθεί την αίσθηση της σιγουριάς, αυτό σας αποσυντονίζει και ενδέχεται να γίνετε πιεστικοί, προκαλώντας ρήξη.

Ζυγός

Στο δικό σας ζώδιο έχουμε την Νέα Σελήνη, είναι προφανές λοιπόν, αφού οι μισοί πλανήτες είναι εκεί, να είστε στο επίκεντρο των γεγονότων αυτών των ημερών. Θα θελήσετε να αυξήσετε την επιρροή σας στους άλλους, θα υπάρχει η ανάγκη για μία αλλαγή και ίσως φανείτε ανατρεπτικοί στους ανθρώπους που συναναστρέφεστε. Κάποιοι θα ενοχληθούν όμως με την συμπεριφορά σας, έστω και άθελά σας. Καθώς δεν σας βοηθά είτε ο χώρος στο σπίτι σας, είτε κάποιο οικείο σας άτομο, προσπαθήστε να είστε αρκετά συντονισμένοι με τις επιθυμίες σας και την ανάγκη σας για αγάπη, συγκρότηση και οργάνωση. Παραμείνετε ευγενικοί, αλλά και υπεύθυνοι προς τις σχέσεις σας. Αν επιδιώκατε μία αλλαγή σε συνεργασίες, μπορείτε αυτή την περίοδο να την πετύχετε.

Σκορπιός

Προσπαθήστε να περιφρουρήσετε τα μυστικά σας αυτές τις μέρες, ιδιαίτερα αν αυτά αφορούν και μία κρυφή σχέση. Επιδιώξτε να αναζητήσετε βαθιά μέσα σας αξίες, αλήθεια και συναισθήματα. Προσοχή θα χρειαστείτε στις καθημερινές σας υποχρεώσεις, καθώς απρόβλεπτα γεγονότα, ανατρέπουν κάποια από τα σχέδιά σας και σας ταράζουν. Μην είστε νευρικοί και μην προκαλείτε συζητήσεις που θα ενοχλήσουν, καθώς ενώ θα πείθετε τους άλλους, θα φαίνεται περισσότερο πως τους επιβάλλεστε με τον τρόπο σας. Με τα αδέλφια σας ή ένα στενό συγγενή, η σχέση περνά από κρίση και αισθάνεστε προφανώς πως δεν σας κατανοούν. Με το ταίρι σας, θα μπορείτε όμως να περάσετε στιγμές που θα φέρουν ανανέωση στη σχέση και μία καλύτερη αίσθηση σιγουριάς.

Τοξότης

Νέα όνειρα και στόχοι έρχονται στην επιφάνεια, κάτι που σίγουρα θα σας αναζωογονήσει και θα σας ενθουσιάσει. Αλλά παράλληλα, ίσως διακόψετε μία παλιότερη προσπάθεια για ένα σχέδιο ζωής και αισθανθείτε μετέωροι ή ανακόλουθοι τώρα. Θα ασκήσετε όμως γοητεία στο φιλικό σας περιβάλλον και επιπρόσθετα, θα είστε μαζί με άτομα που έχουν την ανάγκη να δουν τη ζωή κάτω από ένα νέο πρίσμα. Καθώς προχωράτε προς την αλλαγή, ανατρέπονται κάποιες προσωπικές σχέσεις απότομα και σας προβληματίζουν ιδιαίτερα. Μην αισθάνεστε ανασφάλεια. Σε μία περίοδο όπου όλα είναι ρευστά, είναι φυσικό να αλλάζουν και οι διαθέσεις μεταξύ των ανθρώπων που μας ενδιαφέρουν. Αν μία συλλογική προσπάθεια απαιτεί από μέρους σας μία οικονομική συνδρομή, θα είναι δύσκολο να βγείτε κερδισμένοι. Προσοχή λοιπόν!

Αιγόκερως

Αφού ανήκετε στον παρορμητικό σταυρό, η Νέα Σελήνη αγγίζει ιδιαίτερα και την δική σας προσωπική προσπάθεια για επικράτηση και μάλιστα, σε ό,τι αφορά τις κοινωνικές σχέσεις ή την καριέρα. Νέο προφίλ, νέα θέση, νέοι στόχοι προώθησης του ταλέντου και των ικανοτήτων σας, είναι στο προσκήνιο. Επιθυμείτε να κάνετε μία ουσιαστική αλλαγή, να βρείτε μία συνεργασία ικανή να σας αναδείξει και να ωφελήσει οικονομικά στο μέλλον. Αλλά συγκρούσεις συμφερόντων θα είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης και θα είναι απαραίτητο να αποφύγετε την κατά μέτωπο επίθεση, είτε με τους ανταγωνιστές σας, είτε με το οικείο σας περιβάλλον. Επειδή όλα είναι έκρυθμα αυτές τις μέρες, αν δεν έχετε τα απαραίτητα εφόδια, μην ανοιχτείτε για να επικρατήσετε. Αν πάλι τα έχετε, αποφύγετε να διαλύσετε την υγιή βάση της ζωής σας, προκειμένου να είστε πρωταγωνιστές στις κοινωνικές σας γνωριμίες.

Υδροχόος

Με την Νέα Σελήνη στον Ζυγό, ευνοείται το ζώδιό σας. Αν σπουδάζετε, ανοίγονται νέοι δρόμοι και θα μπορείτε να βρείτε συνεργασίες που θα σας στηρίξουν. Αλλά θα είναι απαραίτητο να μην λειτουργείτε παρασκηνιακά, όπως και να προφυλάξετε τον εαυτό σας από παρασκηνιακές κινήσεις άλλων. Αν πρέπει να κάνετε μία νομική διεργασία για ένα σημαντικό θέμα, προσοχή στις υπογραφές που θα μπουν αυτές τις μέρες. Ενδέχεται να υπάρξουν ανατροπές, αθέτηση του λόγου ή αλλαγή στους όρους. Ας είστε πολύ επιφυλακτικοί. Κάποιο επιπόλαιο φλερτ που ενδέχεται να σας συναρπάσει, φέρνει αδιέξοδο στην μόνιμη σχέση σας και ίσως θα ήταν καλό να μην αφεθείτε απλά για την περιπέτεια. Η προοπτική για ένα μακρινό ταξίδι, προς το παρόν συναντά εμπόδια.

Ιχθείς

Σας ενδιαφέρει αυτή την περίοδο να ασχοληθείτε με δάνεια, χρέη ή θέματα περιουσιακά. Αν είστε όντως στην αναζήτηση μίας καλύτερης οικονομικής κατάστασης, δεν πρέπει να κάνετε κινήσεις αυτές τις μέρες. Απλά, ζητήστε την συμβολή ειδικών για να φέρετε κάποια εξισορρόπηση. Καθώς δεν θα έχετε την ευκολία να κάνετε σημαντικές αλλαγές άμεσα, ας μην επιδεινώσετε τα ήδη υπάρχοντα προβλήματα. Μία εσωτερική ισορροπία είναι σημαντική για σας, ούτως ώστε να βρείτε την αρμονία και να αποφύγετε άσκοπους εκνευρισμούς ή φοβίες. Δεν είναι εύκολο, αλλά η συμπαράσταση από άτομα που έχουν για σας σταθερά φιλικά αισθήματα, θα παίξει ένα σημαντικό ρόλο. Απλά, ας είστε μαχητικοί, όχι όμως υπερβολικοί στον εργασιακό σας χώρο. Πιστέψτε στην αξία σας, δίχως πομπώδεις εκφράσεις.

Από την Λίλιαν Σίμου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
0'
51 - 35
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;