SuperLeague | 4η

Θριάμβευσε ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπυ δικεφάλων, επικρατώντας επί της ΑΕΚ με 3-0. Το σκορ άνοιξε ο Βιεϊρίνια, ενώ πριν τη συμπλήρωση του ημιχρόνου, το σκορ ήταν over, με Αθανασιάδη και Σαλπιγγίδη.

Χθες ο Ολυμπιακός, ίδρωσε αλλά νίκησε τον Εργοτέλη με 2-3 στην Κρήτη. Ο τρόπος αντιμετώπισης των (φαινομενικά) μικρών ομάδων, απέναντι στις μεγάλες παραμένει ο ίδιος φέτος, με ανοικτό ποδόσφαιρο και πολλά γκολ. Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε πολύ νωρίς με τέρμα του Μιραλάς, και ευτύχισε να μπει στα αποδυτήρια με 0-2 με εύστοχο χτύπημα πέναλτυ του ίδιου. Στην επανάληψη, ο Εργοτέλης… αγρίεψε μείωσε σε 1-2 με τον Ρομάνο, και 2-3 επίσης με τον ίδιο παίκτη λίγο πριν το 90. Είχε προηγηθεί το 3-1 από τον Μαρκάνο.

Σε ένα χορταστικό παιχνίδι ο Παναιτωλικός ήρθε 2-2 με τον ΠΑΣ! Οι σκόρερ της αναμέτρησης ήταν οι Θεοδωρίδης, Καμαρά για την ομάδα του Παναιτωλικού, ενώ  Μπακαγιόκο, Ντε Βιντσέντι, οι σκόρε για τους φιλοξενούμενους.

Στην Ξάνθη, η τοπική ομάδα που έχει παίξει με ΑΕΚ και Ολυμπιακό αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις κέρδισε τον ΟΦΗ 3-1 (Βασιλακάκης, Στάσιακ, Σουάνης – Κάλαϊτζιτς) και έκανε σεφτέ στη φετινή Σούπερ Λίγκα.

Στην Κέρκυρα ο Πανιώνιος πέρασε.. αέρα με 3-0. Σκόρερ οι Κούτσι (2) και Εστογιανόφ.

Τέλος στην Τρίπολη, ο Ατρόμητος άφησε δύο βαθμούς, αφού προσωπική άποψη, ο Αστέρας θα πέσει με… βουτιά στην Β φέτος… Για την ιστορία, το σκορ ήρθε 0-0.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;