Diablo III | Λίγη ακόμα υπομονή!

Αρχές του 2012 η κυκλοφορία του

Όσοι τυχεροί απο εσάς κατάφεραν και έπαιξαν την Beta του παιχνιδιού, θα αρκεστείτε σε αυτήν πρός το παρόν. Ο πρόεδρος και συνιδρυτής της Blizzard, Mike Morhaime, ανακοίνωσε επίσημα πως το Diablo III δεν είναι ολοκληρωμένο για να μας “έρθει”. “Γνωρίζουμε ότι όλοι σας ευελπιστούσατε η κυκλοφορία του παιχνιδιού να γινόταν πραγματικότητα πρίν απο το τέλος του 2011”.

“Και εμείς επίσης. Παρόλα αυτά, μέσα σε αυτή την εβδομάδα συγκεντρωθήκαμε όλες οι ομάδες που δουλεύουν πάνω στο παιχνίδι, για να αποφασιστεί τελικά, αν το Diablo III θα είναι διαθέσιμο πρίν το τέλος Δεκεμβρίου φέτος. Καταλήξαμε στο συμπέρασμα πως δυστυχώς όχι. Νιώθουμε πως για να μπορέσουμε να παραδώσουμε ένα sequel που θα ανταποκριθεί και στις δικές σας, αλλά και στις δικές μας υψηλές προσδοκίες, παρατείνουμε την αναμονή για να βελτιώσουμε όσο είναι αυτό δυνατό, διάφορους τομείς του παιχνιδιού, ούτως ώστε να είναι ενα αποτέλεσμα που θα κάνει πάταγο. Έτσι θα μείνουμε όλοι ικανοποιημένοι”, είπε. Το ευχάριστο στην υπόθεση είναι πως σίγουρα θα έχετε όλοι παιχνίδια να σας “γλυκάνουν” μέχρι τότε και αναφέρω ενδεικτικά κάποιους τίτλους, που επίσης θα σας κρατήσουν απασχολημένους:

  1. Batman: Arkham City
  2. Battlefield 3
  3. Uncharted 3: Drake’s Deception
  4. The Elder Scrolls V: Skyrim
  5. Call of Duty: Modern Warfare 3
  6. The Legend of Zelda: Skyward Sword
  7. Saints Row: The Third
  8. Assassin’s Creed: Revelations

Και μόνο που γράφω την λίστα, με κάνει να αναρωτιέμαι πότε στο καλό θα προλάβουμε να “λιώσουμε” με τα παραπάνω σπουδαία παιχνίδια. Αν ανήκετε σε εκείνους που είναι Diablo III και ξερό ψωμί, θα χαρείτε να μάθετε πως η Blizzard επεκτείνει την Beta και προσκαλεί περισσότερους συμμετέχοντες.

Υ.Γ.

Η Blizzard μελετάει και το ενδεχόμενο το Diablo III να μην περιοριστεί μόνο σε PC, αλλά να το δούμε και  στις κονσόλες, όπως είχε αναφερθεί και σε προηγούμενο άρθρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;