Τα γενέθλια για το ζώδιο του Ζυγού 2011-2012

Από την Λίλιαν Σίμου

Φίλες και φίλοι στο ζώδιο του Ζυγού, χρόνια σας πολλά! Πριν αναφερθούμε στην σφαιρική εικόνα της αστρολογικής σας χρονιάς, ως τα επόμενα γενέθλια, ας δώσουμε μία περιγραφή του ζωδίου σας.

Το ζώδιο του Ζυγού, είναι ένα ζώδιο που εκφράζει την ανάγκη να πλησιάσουμε τον συνάνθρωπό μας και να στραφούμε προς την κοινωνική συμπεριφορά, αφήνοντας πλέον κατά μέρος την ατομική θεώρηση της ζωής. Απέναντι από το ζώδιο του Κριού, παρορμητικό και εκδηλωτικό κι αυτό, αναζητά την επαφή και την επικοινωνία, καθώς είναι ένα ζώδιο του αέρα. Μέσα από το ζώδιο του Ζυγού, το «εγώ» (Κριός), τείνει να γίνει «εμείς».

Με τον Ήλιο στον Ζυγό, ο άνθρωπος χρειάζεται ένα περίγυρο και αρκετές επαφές με άλλους ανθρώπους. Θέλει να μοιράζεται την ζωή και τις εμπειρίες του με άλλους και επιδιώκει να μην μένει μόνος. Ευαισθησία του είναι η προσήλωση στην συναναστροφή και η διάθεση να επέλθει ισορροπία και ειρήνη στο περιβάλλον του. Για να το επιτύχει, είναι πιθανόν να κάνει πολλές υποχωρήσεις και να μην εκφράζει τελικά αυτό που θα επιθυμεί. Συχνά αναποφάσιστος, δυσκολεύεται να φέρει εις πέρας τις υποθέσεις του, καθώς άγεται και φέρεται από τις καταστάσεις των άλλων. Αν και φαίνεται νωχελικός, δεν είναι έτσι. Ωστόσο, του αρέσει η άνεση και αγαπά την αρμονία, την τάξη και την αισθητική στον χώρο του. Η ανάγκη για εξωτερίκευση, τον ωθεί στο να είναι ιδεαλιστής, ευγενικός και ενίοτε ρομαντικός. Μην ξεχνάμε όμως, πως ανήκει στα ζώδια του αέρα (διανοητικά) και πως είναι το άτομο που μπορεί να σταθεί επάξια σε κάθε σημαντική εκδήλωση, με την χάρη, την ευγένεια και την ποιότητά του.

Στην συναισθηματική έκφραση είναι ζεστός και φιλικός και δεν θα μπορούσε να περάσει την ζωή του βυθισμένος στην μοναξιά. Η ανάγκη όμως να κάνει διαρκώς γνωριμίες και να αναπτύσσει τον κύκλο του, μπορεί να τον κάνει να μην κατασταλάζει εύκολα σε ένα σύντροφο. Ξέρει όμως να δίνει χαρά στον σύντροφό του, καθώς διαθέτει πνεύμα, τακτ και εκλεπτυσμένα γούστα.

Τα ενδιαφέροντα που έχει στρέφονται κυρίως προς ην τέχνη και την αρμονία. Επομένως θα τον δούμε τακτικά σε γκαλερί, εκθέσεις έργων τέχνης, υψηλής ραπτικής, σε κονσέρτα μουσικής, σε ένα καλό εστιατόριο. Οι κοινωνικοί χώροι με συζητήσεις και ανταλλαγές ιδεών του αρμόζουν. Αγαπημένη ενασχόληση στις ελεύθερες ώρες, θα είναι η συντροφιά σε ένα καλόγουστο χώρο, όπου θα ανταλλάσουν ιδέες με άλλους. Θα μπορούσε να ασχοληθεί με την τέχνη ή την διακόσμηση, όπως και με τα αρώματα. Μία μικρή ή μεγάλη συλλογή από είδη τέχνης, αρωμάτων ή και φυτών, θα ήταν πολύ ενδιαφέρουσα.
Στην υγεία υπάρχει ευαισθησία στα νεφρά, στην ουροδόχος κύστη, στα επινεφρίδια και στη λεκάνη.

Αστρολογική πρόβλεψη για τα γενέθλιά σας 2011-2012:

Η χρονιά αυτή είναι μία ακόμη περίοδος ωρίμανσης και σημαντικών αποφάσεων. Ως τα επόμενα γενέθλια του 2012, καθώς ο Κρόνος ολοκληρώνει την πορεία του στο ζώδιό σας.
Ο Κρόνος είναι σε ισχυρή θέση, αλλά ως τώρα δεν έδωσε το καλύτερο δυναμικό του σε σας. Ωστόσο, στην πορεία θα έχετε την ευκαιρία να κρίνετε πιο σωστά τις σχέσεις σας. Θα συνειδητοποιήσετε τις προσωπικές σας ανάγκες και ίσως αποφασίσετε να πάρετε ώριμες αποφάσεις για να βρείτε την πολυπόθητη ισορροπία.

Καθώς οι τριβές με το κοινωνικό σας περιβάλλον δεν θα λείψουν, συχνά θα θεωρείτε πως οι σχέσεις διαλύονται το ίδιο ξαφνικά που δημιουργούνται. Ίσως να ήταν προτιμότερο να επιτρέψετε στον χρόνο αυτό να ξεκαθαρίσει ποια άτομα παραμένουν κοντά σας, γιατί μπορούν να συμβαδίσουν με την δική σας πορεία. Οι εμπειρίες των σχέσεων, ανατρέπουν τις ισορροπίες σας, κυρίως αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο. Αλλά βαθιές και ριζικές αλλαγές βιώνετε αυτή τη χρονιά και μπορείτε να διαμορφώσετε ένα νέο προσωπικό προφίλ, θεμελιώνοντας μία προσωπικότητα ισχυρή, δομημένη τελικά και ανανεωμένη. Αρκεί να είστε λίγο τολμηροί και περισσότερο αποφασιστικοί.

Διατηρήστε την ψυχραιμία σας από τις 25/1 ως τις 14/4/12, καθώς θα υπάρξει ένα διάστημα με άγχος και ανασφάλεια. Είναι μία περίοδος δυσφορίας ευρύτερα, σε κοινωνικό επίπεδο, αλλά εσείς γίνεστε αποδέκτες δίχως να το εκφράζετε κι αυτό μπορεί να δημιουργήσει ευαισθησίες ψυχοσωματικές, κυρίως στο εντερικό σας σύστημα. Ας επιδιώξετε την υγιεινή διατροφή και ένα ήπιο ρυθμό ζωής, όσο είναι δυνατόν. Μην αποθαρρύνεστε και παραμείνετε μαχητικοί.

Από τα μέσα Μαΐου ως τα τέλη Ιουνίου του 2012, θα είστε σε μία ιδιαίτερη συναισθηματική αναστάτωση, που τελικά μπορεί να είναι ευχάριστη για σας. Μία ενδοσκόπηση πάνω στις σχέσεις, ίσως μνήμες από το παρελθόν ή ένα αγαπημένο πρόσωπο που έχει λείψει από την ζωή σας, δημιουργούν μία ατμόσφαιρα ικανή να σκεφθείτε ξανά τι ζητάτε από μία σχέση και να αποφασίσετε να το αναζητήσετε, διορθώνοντας λάθη του παρελθόντος.

Από τις αρχές του Ιουνίου, ο Δίας θα ευνοήσει το ζώδιό σας και ως τα επόμενα γενέθλια θα σας προσφέρει ευκαιρίες για γνώση, ταξίδια, επαφές με το εξωτερικό, αλλά και θα δημιουργήσει ευφορία, αισιοδοξία και την αίσθηση της προστασίας. Θέματα νομικά θα μπορέσουν να διευθετηθούν με ένα θετικό αποτέλεσμα για σας και δεν αποκλείεται να διαμορφώσετε ένα διαφορετικό σκεπτικό και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας.

Ευαίσθητη περίοδος θα είναι από τις 10/11 ως τα Χριστούγεννα, όπου θα ήταν καλό να αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις, εμπορικές συναλλαγές ή συμφωνίες. Η περίοδος αυτή σας ευνοεί όμως για να ολοκληρώσετε ένα νομικό ζήτημα, ή να κατασταλάξετε σε μία φιλοσοφία ζωής. Ενώ μετά την πρώτη εβδομάδα του Μαΐου ως τα μέσα του Ιουνίου, θα ήταν καλό συγκεντρωθείτε σε θέματα γνώσης, επικοινωνίας, να αποφύγετε τα ταξίδια δίχως πολύ σοβαρή προετοιμασία και να παρατηρείτε το περιβάλλον σας, καθώς θα φωτιστούν κάποιες πτυχές στις σχέσεις που δεν είχατε διακρίνει ως τότε.

Κατά τη διάρκεια της χρονιάς αυτής, θα πρέπει να προσπαθήσετε να έχετε μία τάξη στην καθημερινότητά σας, αναλαμβάνοντας ευθύνες που μπορείτε να φέρετε σε πέρας. Μην επαναπαύεστε και διατηρήστε τους ρυθμούς σας.

Σημείωση: Κάθε ατομικό ωροσκόπιο θα αναδείξει λεπτομέρειες που δεν μπορούν να εντοπιστούν στην γενική πρόβλεψη. Αλλά ας μην ξεχνάμε πως η πρόγνωση είναι ένα χρήσιμο εργαλείο, κυρίως για να προνοήσουμε και να λειτουργήσουμε με τον καλύτερο τρόπο, την κατάλληλη στιγμή. Έχουμε την δύναμη να ξεπεράσουμε δυσκολίες και να εκμεταλλευτούμε ευκαιρίες…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
2'
86 - 54
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;