Festival Φοίτηση 2011

Tο Festival Φοίτηση, από το 2002 καθιερώνεται στον εκπαιδευτικό χώρο ως ένα θεσμικό γεγονός που υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς, ενισχύει την επικοινωνία μεταξύ εκπαιδευτικών θεσμών, φοιτητικού κοινού και αγοράς εργασίας.

Το σύνολο των συνεδριακών εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται καλύπτουν μια ευρεία θεματολογία (Νέα Τεχνολογία, Επιχειρηματικότητα, Οικονομία κ.α.) που με στόχο την επιστημονική προσέγγιση όλων των κλάδων σπουδών, επιτυγχάνει να δώσει ολοκληρωμένη πληροφόρηση, σημαντική για τη σταδιοδρομία των αυριανών επαγγελματιών.

Το FestivalΦοίτηση πραγματοποιείται από το 2002 στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη και μέχρι και σήμερα αποτελεί το σημείο αναφοράς των φοιτητών της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Στόχος του Festival Φοίτηση είναι η ενημέρωση του φοιτητικού κοινού για την αγορά, την εκπαίδευση και την εργασία.Τα σεμινάρια και οι επιστημονικές παρουσιάσεις από τα μεγαλύτερα ονόματα Ελλήνων και ξένων εισηγητών προερχόμενων από τον επιχειρηματικό και ακαδημαϊκό χώρο, αποτελούν το επιστημονικό περιεχόμενο του Festival και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για την ομαλή και σωστή ένταξη των φοιτητών στην αγορά εργασίας καθώς επίσης και την ανταλλαγή απόψεων και προβληματισμών μεταξύ καθηγητών, στελεχών επιχειρήσεων και φοιτητικού κοινού.

Στα πλαίσια λειτουργίας του πολύ-forum, παράλληλες εκδηλώσεις, shows και μουσικές σκηνές δημιουργούν μια νεανική ατμόσφαιρα, δίνοντας την δυνατότητα στους φοιτητές εκτός από την εκπαιδευτική ενημέρωση να ψυχαγωγούνται για όση διάρκεια παραμείνουν στο Festival.

Η συμμετοχή των φοιτητών ξεπερνάει τους 12.000 κάθε χρόνο.

Η συμετοχή των φοιτητών απο όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα είναι δωρεάν και όσοι παρακολουθήσουν τις σεμιναριακού τύπου συνεδριακές εκδηλώσεις λαμβάνουν το αντιστοιχο πιστωποιητικό παρακολούθησης για το βιογραφικό τους

Οι εγγραφές ξεκινάνε απο 1η Οκτωβρίου 2011

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;