Facebook | Νέα λειτουργία με subscribers στο προφίλ σου!

Μια νέα λειτουργία εγκαινιάζει το Facebook, αυτή των Facebook Subscribers, η οποία απευθύνεται σε όσους θέλουν να δημιουργήσουν το “κοινό” τους, χωρίς να τους έχουν απαραίτητα φίλους.

Κάτι τέτοιο είναι ιδιαίτερα χρήσιμο αν έχεις το λογαριασμό σου μόνο για πολύ δικά σου άτομα, ή για τους διάσημους (της κακιάς ώρας, τα ‘χουμε ξαναπει) που έχουν πολλούς φίλους και πάντα αποκτούν περισσότερους. Το μόνο που έχετε να κάνετε τώρα στην αρχή (όσοι το θέλετε) είναι να πάτε στο facebook.com/about/subscriptions και να πατήσετε “allow subscribers” και από τότε θα εμφανιστεί το κουτάκι “subscribe” στο προφίλ σας. Το ίδιο θα γίνει και σε όσους άλλους το πατήσουν, οπότε θα αρχίσετε να το βλέπετε σταδιακά και στους φίλους σας.


Η αυτόματη απορία πάντως πολλών ήταν: τι διαφορά έχει αυτό από ένα Facebook Page; Η διαφορά τους είναι πως το Page το χρησιμοποιείς περισσότερο για να προμοτάρεις τον εαυτό σου για παράδειγμα ή ένα προϊόν, με στατιστικά, διαφήμιση, κλπ, ενώ με τους Subscribers είναι σε πιο προσωπικό επίπεδο, αλλά επιτρέποντας να διαβάζουν μόνο αυτά που θέλεις εσύ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
BARC
ΤΕΛ
77 - 69
ΟΣΦΠ
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;