Superleague | Αποτελέσματα 2ης Αγωνιστικής

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο και η 2η “Αγωνιστική” του “πρωταθλήματος” της Superleague. Μπορεί βέβαια, τρεις εβδομάδες από την έναρξη, να μην ξέρουμε 2 ομάδες ακόμα, αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες.

Ο Παναθηναϊκός, επικράτησε του ΠΑΣ, με . Σκόρερ οι Σαριέγκι (7′), Τοτσέ (42′) και Λέτο (75′) ενώ για τον ΠΑΣ είχε μειώσει στο 68′ ο Μπακαγιόκο. Έτσι έκανε το 2 στα 2, χωρίς βέβαια ΑΕΚ και ΟΣΦΠ, να έχουν κάνει ακόμα πρεμιέρα! Πάντως ήταν ένα ωραίο, γεμάτο ματσάκι!

Ο Εργοτέλης στο Παγκρήτειο πέτυχε την μεγάλη ανατροπή, με 2-1 επί του ΠΑΟΚ. Ο δικέφαλος είχε προηγηθεί με τέρμα του Μπαλάφα, αλλά το όμορφα εκτελεσμένο φάουλ του Λεάλ στο 85′ και η κεφαλιά του Μπούντιμιρ στο 87, έδωσαν τη νίκη στους Κρητικούς.

Ο Μήτρογλου δείχνει πως το Χαριλαόυ του ταιριάζει. Πέρσι πήρε διπλό με τον Πανιώνιο, φέτος σκόραρε με τον Ατρόμητο και η ομάδα του Δώνη, πήρε το 0 – 1 και τους τρεις πόντους από τον Άρη.

Στην Τρίπολη ο Αστέρας και η Κέρκυρα ήρθαν ισόπαλοι με 0-0. Το σκορ ανταποκρίνεται στο θέαμα, αν και ο Αστέρας, είχε κάποιες ευκαιρίες..

Τέλος στο Αγρίνιο, ο συμπαθής Παναιτωλικός, έχασε από τον Πανιώνιο με 0-1, χάρης το γκολ του Κούτσι.

Να υπενθυμίσουμε, πως ο αγώνας SKODA Ξάνθη – ΑΕΚ, αναβλήθηκε λόγω… ΔΕΘ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;