To τέλος της πρωινής ζώνης;

Τώρα που πλέον είναι επίσημο πως η Ελένη Μενεγάκη δε θα βρίσκεται στην πρωινή ζώνη τη σεζόν που ξεκινά, κλείνει ένα κεφάλαιο 16 ολόκληρων χρόνων και μαζί πρέπει να αρχίσουμε να αποχαιρετάμε και συνολικά τη ζώνη.

Η Ελένη Μενεγάκη ήταν το πρόσωπο που ταυτίσαμε με τη συγκεκριμένη ζώνη, μιας και δεν είναι λίγα τα 16 χρόνια. Υπηρετούσε ένα πολύ συγκεκριμένο είδος και αυτό ακριβώς περίμεναν οι τηλεθεάτριες. Από πέρυσι φάνηκε ότι άρχιζαν να αλλάζουν τα πράγματα, όταν βρισκόταν τρίτη, αλλά φέτος είναι που αλλάζουν και επίσημα. Γιατί η μετακόμισή της φέρνει ντόμινο τις εξελίξεις και στα άλλα κανάλια. Ο ΑΝΤ1 ήδη εξετάζει το ενδεχόμενο διευρυμένης εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη, με πιθανό συμπαρουσιαστή το Χρήστο Φερεντίνο. Το Mega συνεχίζει με Λιάγκα και Σκορδά, αλλά χωρίς να σημαίνει πως δεν τους περνάει σοβαρά από το μυαλό πως δεν αξίζει να υπάρχει τρίωρη πρωινή εκπομπή.

Κακά τα ψέματα, η ζώνη αυτή έχει πολύ λίγους καθηλωμένους τηλεθεατές, δε φέρνει χρήματα, άρα δεν υπάρχει λόγος να συζητιέται τόσο πολύ. Και αν γινόταν τόσο καιρό για την ωραία Ελένη που παντρευόταν, γεννούσε, χώριζε, τώρα δεν υπάρχει πλέον. Ποιός ο λόγος λοιπόν να πληρώνουν με υψηλούς μισθούς παρουσιαστές, αφού δεν τους βλέπουν παρά ελάχιστοι; Μια χαρά μπορούν να τη βγάλουν με επαναλήψεις σειρών και πιθανώς με καλύτερα νούμερα τηλεθέασης. Αυτή η σκέψη εννοείται και είναι από μεριάς καναλάρχη (οποιουδήποτε καναλιού-γενικά μιλάμε) που μέσα στη γενική κρίση προσπαθεί να γλιτώσει από παντού.

Όπως καταλαβαίνεις Ελένη, η μετακόμισή σου σημαίνει τέλος εποχής. Δε μπορώ να πω ότι στεναχωριέμαι. Από τη μια βέβαια μειώνονται σιγά σιγά οι ζωντανές εκπομπές, από την άλλη πολλές φορές η ζώνη αυτή δεν είχε σημαντικό λόγο ύπαρξης (όσο και αν προσπαθούσε να μας πείσει πως κάνει infotainment). Αντίο πρωινή ζώνη. Ώρα να πηγαίνεις σιγά σιγά 😉

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;