Eurobasket 2011 | Καθρέφτης της εθνικής το σημερινό ματς..

Η σημερινή παρουσία της εθνικής μπάσκετ αποτελεί τον καθρέφτη της μέχρι τώρα πορείας της στο τουρνουά και ως ένα βαθμό γενικότερα του χαρακτήρα της. Το αγωνιστικό ροντέο με τους κατώτερους του αναμενόμενου Κροάτες δεν ξένισε όσους παρακολουθούν τα παιχνίδια της ομάδας στο Eurobasket 2011 της Λιθουανίας!

Για σχεδόν τρία δεκάλεπτα οι διεθνείς μας είχαν καλή απόδοση και έδειχναν ότι δα θα έχουν πρόβλημα να επικρατήσουν και μάλιστα με άνεση έναντι της ασταθούς Κροατίας. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν έγινε, καθώς η εθνική επικράτησε της αντιπάλου της, μεν, με αρκετό άγχος στα τελευταία λεπτά του αγώνα, δε.

Αποδείχτηκε, δηλαδή, αυτό που γνωρίζαμε, ότι η Ελλάδα όταν της πηγαίνει το ματς κρατάει εύκολα σε υψηλό επίπεδο την απόδοσή της, αλλά αν κάτι αλλάξει προς το χειρότερο την ευνοϊκή ροή των πραγμάτων εμφανίζει αυτοκτονικές τάσεις! Με λίγα λόγια, ευτυχώς που οι Κροάτες καλαθοσφαιριστές ξύπνησαν αργά, αφού αν είχαν έστω και λίγα λεπτά ακόμα στη διάθεσή τους, πιθανότατα θα πραγματοποιούσαν μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή ανατροπή, οδηγώντας μας στην αγωνία του αν θα οδηγηθούμε οριστικά στο καναβάτσο της διοργάνωσης…

Έστω κι αυτή η περιορισμένη πίεση που ένιωσε η εθνική στο τέλος του ματς, είναι σίγουρο ότι αποτελεί θετική εμπειρία για τη διαχείριση πραγματικών κρίσιμων στιγμών κατά τη διάρκεια αγώνων στην πορεία της διοργάνωσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;