Eurobasket 2011 | Παρουσίαση Ομίλων!

Ώρα για μπάσκετ καθώς άλλο ένα Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα είναι έτοιμο για τζάμπολ. Η Λιθουανία θα φιλοξενήσει φέτος τη διοργάνωση και η ομάδες από 16 αυξήθηκαν στις 24! Εδώ είναι λοιπόν οι όμιλοι και οι ομάδες που θα αγωνιστούν στα γήπεδα της Λιθουανίας.

Α’Ομιλος

Ένας ξεκάθαρος όμιλος οι τρεις δυνατότερες ομάδες θα καθαρίσουν την πρόκριση χωρίς δυσκολία και θα παλέψουν αναμεταξύ τους για την κατάταξη στον όμιλο. (12 παίκτες από το NBA θα αγωνιστούν στον όμιλο)

Ισπανία, Σερβία, Τουρκία, Μεγάλη Βρετανία, Πολωνία και Πορτογαλία

Β’ Ομιλος

Ο πιο ενδιαφέρον όμιλος για τους λάτρεις του αθλήματος και για τους μη Έλληνες καθώς είναι αντικειμενικά ο πιο δύσκολος και ο πιο ανταγωνιστικός όμιλος της διοργάνωσης. Τηρουμένων των αναλογιών 5 από τις 6 ομάδες θα παλέψουν για την πρόκριση (9 παίκτες από το ΝΒΑ θα βρίσκονται στις ομάδες του ομίλου).

Σερβία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισραήλ και Λετονία

Γ’ Όμιλος

Πελαργοί ετοιμαστείτε για νέες πτήσεις προς τη δόξα. Ο δικός μας όμιλος, γεμάτος φαινομενικά «μικρές» ομάδες αλλά χρίζει προσοχής γιατί είναι πηγή εκπλήξεων για τη διοργάνωση.(3 ΝΒΑers θα παίξουν στον όμιλο).

Ελλάδα, Κροατία, Μαυροβούνιο, Σκόπια, Βοσνία-Ερζεγοβίνη και Φιλανδία

Δ’ Όμιλος

UCCR όμιλος. Αντίστοιχος της δυναμικότητας του Γ΄ ομίλου. Μέτριες ομάδες, προβλέπεται περίπατος για Ρωσία και Σλοβενία.(5 NBAers θα προσπαθήσουν να βοηθήσουν τις ομάδες τους σε αυτό το γκρουπ)

Ρωσία, Σλοβενία, Γεωργία, Βέλγιο, Βουλγαρία και Ουκρανία

Καλή Απόλαυση!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;