Cristiano Ronaldo | Πρωταγωνιστής σε ταινία μικρού μήκους!

Πρωταγωνιστής σε ταινία μικρού μήκους θα γίνει ο Cristiano Ronaldo, κατά τη διάρκεια της οποίας θα εξηγεί τους λόγους που τον τοποθετούν στους καλύτερους ποδοσφαιριστές της γενιάς του!

Σχετικά με το σενάριο της ταινίας, διάφορα εμπόδια καλείται να αντιμετωπίσει ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, τα οποία έχουν σχεδιαστεί από τους καλύτερους αθλητικούς επιστήμονες με σκοπό την εξέταση των ικανοτήτων, της δύναμης και της ευελιξίας του. Με τον τρόπο αυτό, οι ειδικοί προκαλούν τον «CR7» να αποδώσει τα μέγιστα, όπως συνηθίζει να κάνει στους αγωνιστικούς χώρους.

Είμαι χαρούμενος που μπορώ να συμμετάσχω σε κάτι τέτοιο, επειδή το βίντεο δείχνει μια πραγματικά καινοτόμο προσέγγιση για το ποδόσφαιρο. Τα γυρίσματα της ταινίας ήταν συναρπαστικά. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που είχα την ευκαιρία να κάνω κάτι τέτοιο. Το σώμα μου λειτούργησε εξαιρετικά και οι δοκιμασίες ήταν εξαιρετικά δύσκολες, αλλά νομίζω ότι τα πήγα καλά

δήλωσε ο Ronaldo.

Δείτε το trailer της ταινίας μικρού μήκους, η οποία σίγουρα θα σας βάλει σε σκέψεις σχετικά με την ομάδα που θα διαλέγετε στο Pro Evolution Soccer 2012!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;